Tom 650

Jobbet særlig tungt med digitale plattformer,

Ny markedsansvarlig i Min Drift og Vedlikehold

Tom R. Mehlum har tatt over ansvaret for markedsføring for alle elementer i mediekonseptet Min Drift og Vedlikehold. Mehlum har høyskoleutdanning innen data, markedsføring og økonomi.

Han har bred erfaring med kommunikasjon for bedrifter, team-building, produktutvikling, samt salg og markedsføring. Videre har Mehlum 7,5 års erfaring med markedskommunikasjon for heldigitalt mediekonsept i et teknisk tidsskrift.

Ledererfaring fra IT, internett, media og telecom er sentrale yrkeserfaringer. De siste årene jobbet særlig tungt med digitale plattformer, herunder digitale og sosiale medier. Store kunnskaper og forståelse for bedrifters kommunikasjonsbehov. I tillegg er han profesjonell fotograf med studio i Oslo.

Prevas ny crop

Prevas ønsker velkommen til ny Teamlead & prosjektleder i Norge

Prevas har fått en ny teamlead & prosjektleder på Oslo-kontoret, Sofya Kapustina (37). Sofya har lang erfaring fra IKT-leveranser, prosjekt- og teamledelse med spisskompetanse innen utvikling av IT- og virksomhetsprosesser. 

Prevas Ingar Evjen crop

Ny salgsleder i Prevas Norge

Ingar Evjen

Prevas AS har fra 1.november 2023 ansatt Ingar Evjen (58), som salgsleder. Ingar begynte sin yrkesaktive karriere som pc-teknikker i Norsk Data, og har lang erfaring fra it-bransjen. Han har dessuten mer enn 25 års erfaring fra Norge og Nederland med salg av software-løsninger mot en rekke bransjer.

Nesscco Marius (002) crop

Nessco ønsker velkommen en ny produktsjef

Nessco, en ledende leverandør av trykkluftløsninger i Norge, har ansatt ny produktsjef for kompressor og etterbehandling. Marius E. Aasheim har en mastergrad i ingeniørvitenskap fra NTNU

Servi Bendek crop

Styrker ledergruppen i Servi Group med ny operativ rolle

Tidlig i mai tiltrådte Bendek Maartmann-Moe som Servi Groups COO (Chief Operating Officer). Den nyopprettede rollen øker kapasiteten i ledelgruppen og vil skape mer plass til daglig drift og fremtidsplanlegging. Maartmann-Moe vil jobbe tett med CEO, Tom-Arne Solhaug og ledergruppen for å sørge for at alt går knirkefritt i det daglige, samtidig som han vil bidra med å utvikle organisasjonen på lang sikt.

Les mer