Fuchs rense crop

Kombinerer ekstremt effektiv rengjøring med utmerket oksidasjonsstabilitet

Ny supereffektiv rengjøring for hydraulikk- og sirkulasjonssystemer

Kanskje har du, i likhet med mange andre, dårlige erfaringer med at belegg eller andre oljerester har forårsaket store problemer i sirkulasjons- og hydraulikksystemer. FUCHS lanserer nå en ny, svært effektiv og enkel løsning på problemet: RENOLIN CLEAN.

RENOLIN CLEAN er en rengjøringsvæske med høy ytelse, som kombinerer ekstremt effektiv rengjøring med utmerket oksidasjonsstabilitet. Den løser opp selv vanskelig innvendig belegg i smøre- og hydraulikksystemer, slik at forurensningene transporteres til filter som kan byttes. Dette er perfekt for deg som ønsker å sikre drift og produksjon ved å minimere risikoen for tette ventiler og lignende. Uansett om det handler om tynt belegg, kraftig varnish eller andre oljerester. Eller om det bare er tid for et fullstendig oljeskift i systemet.

En enkel investering som kan gjøre en stor forskjell
RENOLIN CLEAN er en relativt liten investering som kan gjøre stor forskjell og ha langsiktig effekt på maskinenes funksjon og levetid.

– Vi har nå testet denne rengjøringsvæsken en stund, og hittil har jeg bare sett store fordeler, sier applikasjonsingeniør Johnny Strömberg. Den har vist seg å være en svært effektiv problemløser for kundene mine.

En av Johnnys kunder er en papirfabrikk som leverer til det globale markedet. Fabrikken har to papirmaskiner, og det var problemer med den ene etter en stans. Belegg i systemet førte til tette ventiler, noe som forårsaket driftsforstyrrelser. I tillegg medførte kraftig belegg på strømningsmålerne at det ikke var mulig å se om lagrene fikk den smøringen de trengte.

– Vi blandet inn RENOLIN CLEAN i systemet og lot det jobbe i to måneder. Deretter byttet vi olje. Forskjellen var enorm! Etter to år kan vi fremdeles ikke påvise nye belegg. Derfor planlegger vi nå å gjøre det samme med den andre papirmaskinen også.

Gjør det enkelt – snakk med oss
Hvis du vil rengjøre eller bytte olje i systemene ved hjelp av RENOLIN CLEAN, bør du først ta kontakt med oss i FUCHS slik at en av teknikerne våre kan se på forutsetningene sammen med dere: Hva slags system er det snakk om? Hvor stort er systemet? Hvor stort er behovet for rengjøring? Og hvilken type olje sirkulerer i systemet?

Ingen fiksfakserier, altså, men spørsmål som må besvares for å avgjøre hvor mye RENOLIN CLEAN vi bør bruke og hvor lenge rengjøringsvæsken skal være i systemet. Derfor er det viktig med riktig kompetanse ved vurderingen.

– Det gjør det på den andre siden enkelt for kundene våre, som bare behøver å kontakte kundeservice, sier Johnny Strömberg. Da kommer det en tekniker og gjennomfører rengjøringsprosjektet sammen med kunden. Og vi er med hele veien og passer på at alt blir riktig.

egmaintenance-havlandet crop

Havlandet Havbruk AS og EG Maintenance utvider samarbeid om vedlikeholdet

Havlandet Havbruk AS ønsker å effektivisere vedlikeholdsarbeidet og har valgt å utvide samarbeidet med EG ved å ta i bruk EG Maintenance.  Implementering av EG Maintenance hos Havlandet vil bidra til en effektiv og strømlinjeformet driftsforvaltning for selskapets enheter.

670658562

Kiwas NDT-virksomhet overføres til IKM Inspection

Fra 4. april 2024 vil Kiwa Norges NDT-virksomhet bli overført i sin helhet til IKM Inspection AS. Avtalen som nå er inngått mellom Kiwa AS og IKM Inspection AS medfører at all aktivitet og medarbeidere knyttet til NDT-tjenester med tilhørende utstyrspark i Norge overdras.

OO Logistikksenter Ålesund crop

Otto Olsen AS styrker sin markedsposisjon gjennom overtakelse av Parker Hannifin logistikksenter i Ålesund

Otto Olsen AS, en ledende leverandør innen tekniske løsninger og produkter i Norge, kunngjør med glede overtakelsen av Parker Hannifin logistikksenter i Ålesund. Denne overtagelsen vil ytterligere styrke Otto Olsen AS sin tilstedeværelse i det norske markedet. Transaksjonen forventes å bli avsluttet 30. april 2024.

GH_mvest crop

Havlandet Havbruk AS signerer avtale med EG Maintenance for effektiv administrasjon av vedlikeholdet

Havlandet Havbruk AS ønsker å effektivisere vedlikeholdsarbeidet og har valgt å utvide samarbeidet med EG ved å ta i bruk EG Maintenance. Implementering av EG Maintenance hos Havlandet vil bidra til en effektiv og strømlinjeformet driftsforvaltning for selskapets enheter. Derfor har Havlandet Havbruk og EG Maintenance nå signert en avtale for implementering av EG Maintenance-systemet.