Emerson vib crop

Rikholdige informasjonen om tilstanden på det roterende utstyret er nyttig

Nye trådløse vibrasjonssensor gjør tilstandsovervåkning enklere

Basert på mer enn ti års erfaring med design av trådløse instrumenter inkludert vibrasjonstransmittere og wirelessHART gatewayer for montering i felt, er den nye sensoren AMS Wireless Vibration Monitorfra emerson Automation System en av de mest avanserte løsninger på markedet.  

Den leverer fullt sett med vibrasjonsdata over et selvorganiserende maskenettverk (mesh).  Den rikholdige informasjonen om tilstanden på det roterende utstyret er nyttig både for drifts- og vedlikeholds personell.  

Målinger av total vibrasjon, PeakVue™ vibrasjonsstøt, temperatur og mange andre verdier kan lett overføres til kontrollsystem eller fabrikkens historikkprogram via wirelessHART gatewayer, basert på OPC eller modbus.   Brukere vil fint kunne motta 13 stykk variabler hver time og 4 stykk frekvensbølgeformer (waveform) i høy oppløsning hver dag. 

Last ned hel artikkelen her.

Seco Solar Panel Installation Seco India crop

Secos miljøfond har støttet bærekraftsmål i mer enn et tiår

For å sikre selskapets bidrag til å redusere klimaendringer og negative miljøpåvirkning lanserte Seco Tools et miljøfondet Green Investment Fund i 2012. Siden den gang har det grønne fondet støttet investeringer innen et bredt spekter av bærekraftsprosjekter, som har begrenset miljøpåvirkningen til selskapet.

Les mer
NORD-IE5plus-synchronous-motor crop

Energieffektivitet opp til IE5+ Effektiv, kompakt og pålitelig

Har høy virkningsgrad over et bredt dreiemomentområde

Den nye IE5+ motorgenerasjonen fra NORD DRIVESYSTEMS garanterer det høyeste nivået av effektivitet og driftssikkerhet, takket være IE5+ teknologi. Det kombinerer fordelene med det modulære systemet med mulighetene for versjonsreduksjon og gir et vesentlig bidrag til å redusere de totale eierkostnadene (TCO).

Les mer
MDV 02 2022 kolasj crop

Min Drift og Vedlikehold 02 2022 er publisert

Norsk industri ha svært gode muligheter til å bli ledende i det grønne skifte. Mange initiativer er tatt for å produsere batterier, med energi som er produsert uten at det blir frigjort CO2. Andre grønne industrier er også aktuell for norsk industri. Som produksjon av energibæreren hydrogen. Det snakkes om grått hydrogen, produsert fra naturgass uten fangst av CO2

Les mer
Spirax Andrew Mines WMFTS crop

Watson-Marlow Fluid Technology Group endret navn til Watson-Marlow Fluid Technology Solutions

Watson-Marlow Fluid Technology Group – en del av Spirax-Sarco Engineering plc, et FTSE 100-selskap – kunngjør i dag at de har endret navn til Watson-Marlow Fluid Technology Solutions (WMFTS). I takt med at selskapet utvikler seg for å møte behovene i de sektorene selskapet betjener etter en periode med god global vekst, inngår navneendringen i en strategi for å levere ende-til-ende-løsninger for væskestyring til kundene sine.

Les mer