Otto Olsen Schaeffler crop

Otto Olsen AS er sertifisert forhandler av lagringer fra Schaeffler

Otto Olsen AS inngår samarbeid med Schaeffler Norge AS og starter salg og lagerhold av et bredt sortiment av lagringer fra Schaeffler, primært INA og FAG produkter. Selskapet har allerede mange års erfaring med lagringsløsninger tilpasset de fleste industrisegment. 

Otto Olsen AS har nå valgt å inngå en avtale med den anerkjente tyske produsenten Schaeffler, som sertifisert forhandler av hele deres produktspekter.

Schaeffler er kjent som en av verdens ledende produsenter av lagringsprodukter med høye kvalitetsstandarder og fokus på produktinnovasjon. Samarbeidet med Schaeffler sikrer våre kunder en omfattende kompetanse, enestående produktkvalitet og tilgang til et bredt sortiment.

For å sikre rask og rimelig levering til kunder vil vi bygge opp et betydelig lager av FAG og INA produkter på Skedsmokorset av blant annet kulelager, rullelager, aksiallager, flenslager og fotlager. Denne prosessen er allerede i gang satt og vil fortsette utover våren 2021.

Kiwa tank crop

Trygg drift av svovelsyretank krever jevnlig kontroll

Tankforskriften og en rekke andre lover og forskrifter griper inn i virksomheten

Kjemikaliedistributøren Acinor AS drifter blant annet en tankterminal for svovelsyre på Øra industriområde i Fredrikstad. Svovelsyretanken ble nylig inspisert av Kiwa, en inspeksjon som ifølge myndighetskrav skal foretas hvert femte år.

Les mer
Moholt Nett crop

Sterk kompetanse innen bærekraftig industrivirksomhet

Har vært i det grønne skifte i flere tiår

Oppmerksomheten på bærekraft og redusert energiforbruk fikk økt interesse etter lanseringen av den sjette hovedrapport fra FNs klimapanel. Levetidsforlengelse og oppgradering av teknisk utstyrer et sentralt virkemiddel for å redusere miljøpåvirkningen. Det finnes industrielle foretak som allerede oppfyller flere av tiltakene rapporten foreslår. Et slikt firma er Karsten Moholt AS.

Les mer
Vasskbart PC crop

Lanserer vaskbart PC-tilbehør for å hjelpe bedrifter med å gjenåpne arbeidsplassen på en trygg måte

En gjennomsnittlig arbeidsplass kan inneholde 400 ganger flere bakterier enn et

Hygiene og sikkerhet er en topp prioritet for bedrifter og ansatte når vi nå begynner å komme tilbake til kontoret. Mange bedrifter og organisasjoner reduserer størrelsen på kontorlokalene og velger delte og hybride løsninger for minimal miljøpåvirkning, hvor det er praktisk mulig.

Les mer
Parker slange crop

Nye ultrahøytrykksslanger fra Parker forlenger levetiden ved høytrykksspyling

Resultatet er at farlige kontaminanter ikke blir luftbårne

Anlegg, skipsbygging og generell industri kan dra nytte av PFX30-50, som er klassifisert med et arbeidstrykk på opptil 301 MPa.Parker Hannifin lanserer PFX30-05, en DN8 ultrahøytrykksslange som gir forbedret levetid til bruk ved høytrykksspyling på industrinivå på tvers av sektorer, inkludert anlegg og skipsbygging.

Les mer