Parker  krympekraft crop

En effektiv og fleksibel måte å krympe slanger på hvor som helst

Parker lanserer en ny krympekraftenhet

Parker Polymer Hose Division Europe, en avdeling av Parker Hannifin, kunngjør i dag lanseringen av en fleksibel krympekraftenhet (85CE-PDP). Den nye enheten blir en del av det store utvalget av bærbare krympekraftenheter fra Parker, for å øke produktiviteten og allsidigheten til mindre behov for slangemontering og gi kundene mer fleksible alternativer.

Parkers nye 85CE-PDP krympekraftenhet er en effektiv og fleksibel måte å krympe slanger på hvor som helst, uavhengig av strøm- og luftforsyning. Dette vil gjøre slangekrymping langt mer produktivt ettersom det vil være mulig å krympe slangen elektrisk i stedet for manuelt.

85CE-PDP fungerer med alle kommersielle tilgjengelige trådløse skrutrekkere. Dette gjør den fleksibel å bruke, spesielt for landbruk, skogbruk, anlegg og mobil hydraulikk. Den kan brukes hvor som helst, uten spesielle kraftenheter, andre strømkilder eller lufttilførsel. Sammen med eksisterende krympeverktøy fra Parker, Karrykrimp 1 og 2, gir den enda mer fleksible og produktive alternativer for krymping av slangekoblinger.

Krympekraftenheten 85CE-PDP har en flowhastighet på opptil 2,2 (0,68) l/min og et nominelt trykk på 70 MPa (700 bar). Trykket kan måles med det integrerte trykktestpunktet. Den har en forhåndsinnstilt trykkavlastingsventil på 700 bar som kan justeres manuelt, og sekskantet SW 13 mm drivaksel. 85CE-PDP kan brukes i temperaturer fra +10 °C til +35 °C. Med et oljevolum på 2,5 l har enheten en vekt på 9 kg, så det er enkelt å bære den med den integrerte skulderremmen.

«Med vår forbedrede portefølje av krympekraftenheter kan Parker Polymer Hose Division Europe hjelpe med alle slags krympebehov. Sammen med Karrykrimp 1 og 2 inkluderer tilbudet vårt verktøy for å maksimere produktivitet og fleksibelt krympe slanger der det er behov for det», sier Thomas Troeller, Product Manager Fittings, Parker Polymer Hose Division Europe.

Krympekraftenheten passer perfekt med 700 bars slangemontering, størrelse -4 inkludert hannkobling og håndtak produsert av Parker.

Dette nye tilbudet gir kundene et valg. Så enheten kan bæres og brukes fleksibelt, tilbyr Parker de to håndpumpene, Karrykrimp 1 og 2. Og den nye 85CE-PDP-pumpen, som drives med en trådløs skrutrekker, vil øke produktiviteten og allsidigheten for mindre slangemonteringsbehov. Andre tilgjengelige versjoner inkluderer en elektrisk pumpe, elektrisk kraftenhet og luft-/hydraulikkpumpe.

Du finner mer informasjon på https://ph.parker.com/no/nb/crimper-power-units-europe/85ce-pdp

Alfa Laval crop

Ny pumpehåndbok fra Alfa Laval

Alfa Laval har nettopp publisert en helt ny utgave av selskapets anerkjente pumpehåndbok. Håndboken på 375 sider er gratis og inneholder vitenskapelig informasjon om grunnleggende pumpefunksjonalitet og grundige retningslinjer for dimensjonering og valg av riktig pumpetype for optimal virkningsgrad. 

OO Logistikksenter Ålesund crop

Otto Olsen AS styrker sin markedsposisjon gjennom overtakelse av Parker Hannifin logistikksenter i Ålesund

Otto Olsen AS, en ledende leverandør innen tekniske løsninger og produkter i Norge, kunngjør med glede overtakelsen av Parker Hannifin logistikksenter i Ålesund. Denne overtagelsen vil ytterligere styrke Otto Olsen AS sin tilstedeværelse i det norske markedet. Transaksjonen forventes å bli avsluttet 30. april 2024.

Bygger verdens grønneste sinkverk

Bygger verdens grønneste sinkverk

I industribygda Odda er Fastlands-Norges største industriprosjekt, med en samlet investeringsramme på 850 millioner euro, nå i ferd med å realiseres. – Boliden har lagt 850 millioner Euro på bordet og bygger nå verdens grønneste sinkverk i Odda.

MDV 01 2024 kolasj crop

Min Drift & Vedlikehold 01 2024 er publisert

Redaksjonen får tilsendt en mengde nyheter innen alle fagfelt, hvor KI er hovedtema. Vedlikeholdsfeltet er intet unntak. I noen utstrekning blir vedlikeholdsarbeidet endret når KI blir en del av det daglige arbeidet. For det første vil man få mer data som grunnlag for å ta beslutninger. Det viktige i denne sammenheng er å ha god kvalitet på dataene.