Parker  mobil crop

Parker Service Master COMPACT for overvåking og diagnostikk på stedet

Parker Hannifin lanserer Parker Service Master COMPACT. Det er en kraftig enhet som leverer overvåking og diagnostikk i sanntid for mobilt utstyr og bruksområder innen industriell hydraulikk. Den er utformet i et robust IP65-hus med oljebestandig gummibeskyttelse og er egnet for bruk i tøffe miljøer i industrisektoren, blant annet bygg og anlegg, landbruk, jernbane og forsvar.

Parker Service Master COMPACT har en 4,3-tommers berøringsskjerm med enkel betjening og analyse av målingene på stedet. Parametre som trykk, temperatur og flowhastighet vises i sanntid, og dataene kan registreres ved hjelp av tastetrykk eller utløses av definerte signaler. Dette gjør at brukere som jobber med systemvedlikehold, enkelt kan identifisere problemer før potensiell nedetid utløses eller skader forårsakes. Dermed reduseres også vedlikeholdskostnadene.

Enheten kommer i tre forskjellige versjoner og gir større fleksibilitet for et bredt spekter av bruksområder innen måling. Disse konfigurasjonene inkluderer en versjon for opptil seks Parker CAN-sensorer, to analoge hjelpesensorer og en versjon for opptil fire analoge Parker-sensorer og to hjelpesensorer. Alle Parker-sensorer støttes med automatisk sensorgjenkjenning. Den medfølgende analyseprogramvaren, SensoWin 7, gjør det enkelt å laste opp måledata for dokumentasjonsformål.

«Vi er glade for å kunne presentere Parker Service Master Compact til kundene våre», sier Jutta Etzkorn, produktsjef hos Parker Hannifin SensoControl. «Enheten kombinerer utprøvde konsepter med ny teknologi og innovative ideer. Det kompakte designet, det brukervennlige grensesnittet og den fleksible minnekontrollen gjør Parker Service Master Compact til et avgjørende verktøy for vedlikeholdspersonale som ønsker å optimere ytelsen og påliteligheten til viktige ressurser.»

Parker Service Master COMPACT produseres i Tyskland og har kort leveringstid og en sikker forsyningskjede. Den er nå tilgjengelig for kjøp gjennom Parkers globale distribusjonsnettverk.

Mer informasjon om Parker Service Master COMPACT på: https://ph.parker.com/no/nb/product-list/the-parker-service-master-compact

 

SKF ansys-app-top crop

Mindre CO2 med CO-design

Visste du at den største miljøpåvirkningen fra lagre kommer fra bruksfasen? Hvis man velger og designer lagre som minimerer friksjonen, kan det derfor være svært positivt for det samlede industrielle CO2-avtrykket.

Kerry crop

John Kerry; vi kan stopp oppvarming av kloden til under 1,9 grader

Under Yara Internationals bærekraftsseminar i forrige uke var Jon Kerry den viktigste deltakeren. Kerry er USAs spesialutsending for klima og en del av Bidens administrasjon. Hvis vi utnytter de teknologiske mulighetene, er Kerry optimistisk. Vi kan bremse oppvarmingen.

Les mer
OO Egenproduserte-tetninger crop

Egenproduserte tetninger

Otto Olsen AS presenterer en brosjyre med en oversikt over tetningene selskapet produserer i sine lokaler på Skedsmokorset. I sortimentet finner brukeren et bredt spekter av maskinerte tetninger og pakninger i ulike materialer, hentet fra ledende europeiske produsenter. 

Les mer
joetul-fabrikk-fredrikstad-crop

Jøtul AS velger EG Maintenance som nytt vedlikeholdssystem

Jøtul AS, global markedsleder og produsent av ovner og peiser i støpejern, har valgt EG Maintenance som deres nye leverandør for vedlikeholdssystem. Denne beslutningen markerer et skifte i retning av økt effektivitet og innovasjon i vedlikeholdsprosessene hos Jøtul.