prevas-Win crop

Fikk utmerkelsen blant annet for sin omfattende erfaring

Prevas vinner pris under HxGN Live 2023

Prevas ble kåret til Outstanding Channel Partner EMIA 2023 av Hexagon. HxGN LIVE Global er en årlig konferanse arrangert av Hexagon der fremtidsfokuserte automasjonseksperter fra hele verden deltar.  ​​​​​​​

I forrige uken gikk HxGN Live Global av stabelen i Las Vegas, USA. Hovedformålet med HxGN Live Global er å gi deltakerne en plattform for å dele kunnskap, erfaringer og beste praksis innenfor Hexagons teknologiske løsninger og tjenester.

Konferansen gir også en mulighet for deltakerne å bli kjent med de nyeste innovasjonene, trendene og fremtidige retninger innenfor Hexagons portefølje av produkter og er derfor et viktig arrangement for de som er interessert i å holde seg oppdatert på den nyeste utviklingen innenfor geospatiale og industrielle teknologier, samt å bygge nettverk med bransjekolleger og eksperter.

I år samlet konferansen mer enn 3 600 deltakere fra 77 ulike land, deriblant fagfolk, eksperter og beslutningstakere fra ulike bransjer inkludert bygge- og anleggssektoren, produksjon, gruvedrift, energi, offentlig forvaltning og mer.

Prevas, som er en strategisk partner for Hexagon rundt løsningen HxGN EAM, var nominert i to ulike priskategorier. Representanter fra både Norge og Sverige var på plass og fikk gleden av å bli utropt som vinner av kategorien Outstanding Channel Partner EMIA 2023.

Prevas fikk utmerkelsen blant annet for sin omfattende erfaring med HxGN EAM og evne til å levere kundeverdi over tid.  Prevas sitt EAM-team er høyt verdsatt av kundene.

Ragasco - Effektivare lagerstyrning och mindre svinn crop

Effektiv lagerstyring og redusert svinn med HxGN EAM

Hexagon Ragasco, verdensledende produsent av kompositt gassbeholdere, har oppnådd stor suksess gjennom effektiv og automatisert produksjon med minimal nedetid. Prevas har bistått med implementering av lagerstyring i HxGN EAM. 

Dormer E55 - Power Tool Taps crop

Dormer Pramet tilbyr større utvalg av sporing, runde HSS-verktøy og vedlikeholdsløsninger

Dormer Pramet utvider produktporteføljen for sporing og avstikking og introduserer nye HSS-bor, gjengetapper og vedlikeholdsverktøy med høstens produktlansering.

TXO ledere crop

Infinigate i nytt samarbeid med TXOne - skal styrke OT-sikkerheten i industrien

Tradisjonelle IT-sikkerhetsløsninger er ikke tilstrekkelige

OT-Cybersikkerhetsselskapet TXOne kunngjør i dag at de har inngått en ny samarbeidsavtale med IT-sikkerhetsdistributøren Infinigate. Samarbeidet er en del av begge parters arbeid med å styrke OT-sikkerheten for bedrifter innen industri, produksjon og kritisk infrastruktur. 

Les mer
Nofitech_Schneider crop

Effektiviserer med fokus på bærekraft

Går mot strømmen og intensiverer arbeidet med bærekraft

Nofitech utvider samarbeidet med Schneider Electric med ny bærekraftstrategi: - Energi- og ressurseffektivisering styrker både oppdretterne og oss. Flere leverandører til havbruksnæringen merker at ulike uventede faktorer har gitt økt investeringsrisiko og satt en plutselig brems på innkjøp av grønn teknologi.

Les mer