SAP sosialt

Forretningsmessige og sosiale fordeler av investeringer i bærekraftig virksomhet

SAP inngår samarbeid med SEWF for å styrke sosialt entreprenørskap

SAP og Social Enterprise World Forum (SEWF) har inngått et treårig partnerskap der SAP vil fungere som teknologipartner for SEWF. Sammen skal de utvikle og øke antall bærekraftige og sosialt rettede selskaper over hele verden.

Det nye partnerskapet ble presentert av Skottlands statsminister Nicola Sturgeon på møtet for SEWFs tiårsjubileum, i Edinburgh, SEWF2018.

SAP vil innledningsvis arbeide tett med SEWF og Social Enterprise UK, Storbritannias største sosiale nettverk, for å utvikle et Massive Open Online Course (MOOC). Kurset vil fokusere på forretningsmessige og sosiale fordeler av investeringer i bærekraftig virksomhet. Utdanningen vil være åpen for alle fra og med tidlig 2019, på SAPs openSAP kursplattform. Her vil det også være eksempler på god arbeidsmetodikk, analyse og rapportering av sosiale effekter.

Adaire Fox-Martin, medlem av SAPs globale ledergruppe, har vært drivkraften bak samarbeidet.

- Sosialt entreprenørskap blomstrer og det er gode muligheter for kommersielle aktører og sosiale selskaper å inspirere hverandre og samarbeide. Den grunnleggende ideen er at vi kan påvirke flere av verdens største utfordringer ved å maksimere positive sosiale effekter. Vi er glade for å støtte SEWF og gi sosial-entreprenører tilgang til teknologi, talenter og markedsmuligheter som får dem til å vokse, sier Adaire Fox-Martin.

 

egmaintenance-havlandet crop

Havlandet Havbruk AS og EG Maintenance utvider samarbeid om vedlikeholdet

Havlandet Havbruk AS ønsker å effektivisere vedlikeholdsarbeidet og har valgt å utvide samarbeidet med EG ved å ta i bruk EG Maintenance.  Implementering av EG Maintenance hos Havlandet vil bidra til en effektiv og strømlinjeformet driftsforvaltning for selskapets enheter.

670658562

Kiwas NDT-virksomhet overføres til IKM Inspection

Fra 4. april 2024 vil Kiwa Norges NDT-virksomhet bli overført i sin helhet til IKM Inspection AS. Avtalen som nå er inngått mellom Kiwa AS og IKM Inspection AS medfører at all aktivitet og medarbeidere knyttet til NDT-tjenester med tilhørende utstyrspark i Norge overdras.

OO Logistikksenter Ålesund crop

Otto Olsen AS styrker sin markedsposisjon gjennom overtakelse av Parker Hannifin logistikksenter i Ålesund

Otto Olsen AS, en ledende leverandør innen tekniske løsninger og produkter i Norge, kunngjør med glede overtakelsen av Parker Hannifin logistikksenter i Ålesund. Denne overtagelsen vil ytterligere styrke Otto Olsen AS sin tilstedeværelse i det norske markedet. Transaksjonen forventes å bli avsluttet 30. april 2024.

GH_mvest crop

Havlandet Havbruk AS signerer avtale med EG Maintenance for effektiv administrasjon av vedlikeholdet

Havlandet Havbruk AS ønsker å effektivisere vedlikeholdsarbeidet og har valgt å utvide samarbeidet med EG ved å ta i bruk EG Maintenance. Implementering av EG Maintenance hos Havlandet vil bidra til en effektiv og strømlinjeformet driftsforvaltning for selskapets enheter. Derfor har Havlandet Havbruk og EG Maintenance nå signert en avtale for implementering av EG Maintenance-systemet.