Seco Turbo 16 crop

Levetiden for verktøyet kan økes med opptil 130 %

Seco Tools legger til en ny fres, Turbo 16 hjørnefres, i sin Turbo-portefølje

Med et stadig økende press på å øke produktiviteten og holde bearbeidingskostnadene nede har trygge prosesser og lang levetid for verktøyet aldri vært viktigere. Den nye Turbo 16 fra Seco Tools tar nye steg på begge punkter.

Takket være en imponerende liste over optimaliserte funksjoner leverer fresen eksepsjonell verktøy ytelse for en rekke bruksområder og materialer. Jevn fresing og lave skjærekrefter betyr redusert strømforbruk og verktøyslitasje – levetiden for verktøyet kan faktisk økes med opptil 130 %.

Turbo 16 sikrer også høy produktivitet – den eksepsjonelt tett tannede versjonen på utvalgte freser øker materialavsponingen betydelig, med opptil 50 %. Et bredt utvalg av grunn- og direktepressede skjær gir Turbo 16 en enestående fleksibilitet, mens fresekroppene er laget av korrosjonsbestandig verktøystål. De har interne kjølekanaler og diametre fra 25 til 250 mm. De er kompatible med en rekke forskjellige koblinger samt standard roterende holdere.

For å bevise at Turbo 16 virkelig er bygd for fremtiden, er skjærene de første Seco Tools-produktene som har Data Matrix-merking. Disse kodene kan brukes til å lagre produkt- og partiinformasjon, og de kan leses av med den nye smarttelefonappen Seco Assistant.

For mer informasjon om Turbo 16 kan du kontakte din lokale Seco representant eller besøke produktsiden vår for Turbo

NORD-Cazaux-Rotorflex-Drehkolbenpumpe-crop

Driv teknologi for desentraliserte frittstående applikasjoner

Omformeren sikrer jevn start og stopp av motoren

NORD DRIVESYSTEMS leverer også applikasjonsoptimaliserte drivsystemer for kompakte mobile maskinsystemer som pumper eller vifter opp til 22 kW. For drift med variabel hastighet på slike maskiner som ofte bare har en eller noen få drivakser, kan NORDAC FLEX SK 200E frekvensomformeren monteres direkte på motoren eller i nærheten av motoren på maskinen.

Les mer
1157956591

SAP Carbon Footprint Management hjelper bedrifter med omstilling til økt bærekraft

Datadrevne tilnærming gjør det mulig for bedrifter å arbeide med bærekraft

SAP har lansert SAP Product Footprint Management, en ny skybasert løsning for selskaper som kan beregne CO2-avtrykket til produkter i hele verdikjeden. Løsningen tar hensyn til hele produktets livssyklus, hjelper bedrifter med å rapportere miljøpåvirkningen av produktene sine til regulerende myndigheter og resulterer i at produktene blir mer bærekraftige.

Les mer
Tools Bore hull crop

Kunsten å bore i metall

Før du begynner på selve boringen er det viktig å sørge for sikkerheten

Boring av et perfekt hull starter med å velge ut riktig bor i forhold til materialet og bormetoden du skal bruke. TOOLS har et svært bredt utvalg av metallbor, og du vil garantert finne det som passer perfekt til hullet du skal bore.

Les mer
KUKA_Rob_KMP_600-S_diffDRive crop[1]

Sterk satsing på mobile plattformer

Plattformen er lett å tilpasse til resten av enhetene i systemet

Ny modell med flere nye, smarte løsninger i KUKAs sortiment. Med den nye autonome plattformen KMP 600 S-diffDrive fyller KUKA tomrommet i lastekapasitet (600 kilo) mellom de tidligere lanserte KMP 200 og KMP 1500 (200 henholdsvis 1500 kilo), i sitt utvalg av autonome kjøretøy.

Les mer