Fagerberg filter crop

Har muligheten for å skreddersy løsninger tilpasset kundens behov

Sigum Fagerberg AS lanserer filtersystemer

Sigum Fagerberg AS utvider sitt produktprogram og presenterer Amazon Filters på det Norske markedet. Amazon Filters er en av Europas ledende produsenter av komplette filtersystemer, filterinnsatser og filterhus for vannbehandling, næringsmiddel, fiskeri, farmasi, kjemi og prosessindustrien.

Med over 30 år på markedet har Amazon Filters oppnådd et produktsortiment og et rennommé som en av de store kvalitetsleverandørene i det Europeiske markedet og en sterk utfordrer på de fleste filterapplikasjoner.

Fordelen med å ikke være aller størst i verden er muligheten for raskt å tilpasse seg kundens ønsker og være en partner og rådgiver i stedet for en ren komponentleverandør.

Amazons tekniske ekspertise gir raskere vei fra forskning og utvikling til ferdig produkt og muligheten for å spesialtilpasse filterløsninger med korte leveringstider.

All produksjon, forskning og utvikling foregår på Amazons egne fabrikker, både filterinnsatser, filterhus og komplette systemer produseres under de strengeste retningslinjer og kvalitetskrav og sertifiseres etter kundens ønske.

Med stor faglig kunnskap innenfor de fleste bransjer har vi muligheten for å skreddersy løsninger tilpasset kundens behov.

Vårt store program som dekker alt fra fra posefiltre, smelteblåste og plisserte dybdefilterelementer til membranfilterteknologi og aktivt karbon passer Amazons filterteknologi i de fleste industriapplikasjoner.

Filterelementene passer i de fleste industristandard hus uansett fabrikat eller i Amazons store utvalg av egne filterhus.

Amazon tilbyr filtreringsløsninger for:  

  • Vannbehandling, f.eks drikkevann, sjøvannsfiltrering, produksjonsvann etc.
  • Næringsmiddelproduksjon som meierier, bryggerier, fiskeolje og øvrig produksjon der renhet er svært viktig
  • Farmasi og legemidler
  • Kjemi
  • Fiskeindustri og maritim næring.
  • Gassbehandling.

Filtersystemer passer godt inn i vårt allerede omfattende produktprogram innenfor ventiler, aktuatorer, damparmaturer, prosessinstrumentering og vannprøvetakere.

 

 

 

 

Parker slange crop

Nye ultrahøytrykksslanger fra Parker forlenger levetiden ved høytrykksspyling

Resultatet er at farlige kontaminanter ikke blir luftbårne

Anlegg, skipsbygging og generell industri kan dra nytte av PFX30-50, som er klassifisert med et arbeidstrykk på opptil 301 MPa.Parker Hannifin lanserer PFX30-05, en DN8 ultrahøytrykksslange som gir forbedret levetid til bruk ved høytrykksspyling på industrinivå på tvers av sektorer, inkludert anlegg og skipsbygging.

Les mer
Otto Olsen Schaeffler crop

Otto Olsen AS er sertifisert forhandler av lagringer fra Schaeffler

Otto Olsen AS inngår samarbeid med Schaeffler Norge AS og starter salg og lagerhold av et bredt sortiment av lagringer fra Schaeffler, primært INA og FAG produkter. Selskapet har allerede mange års erfaring med lagringsløsninger tilpasset de fleste industrisegment. 

Les mer
Skydda arbeidstøy crop

Dette er arbeidstøyet du kan bruke på trening

To merkevarene har utviklet meget funksjonelle og komfortable plagg

- Med behagelig komfort og maksimal bevegelsesfrihet er dette klær som er en drøm å ha på seg, spesielt på varme dager, sier Karoline Klatran, markedssjef i Skydda Norge. I samarbeid med det kjente treningsmerket CLN Athletics har L.Brador lansert en kolleksjon med kvalitetsplagg som passer perfekt både for jobb og treningsøkter.

Les mer
Aqua crop

Renere, friskere og grønnere

På årets Aqua Nor som arrangeres denne uken er størst oppmerksomhet rettet mot produksjonsløsninger som gir friskere fisk og reduserer råvareforbruket. Miljøpåvirkningene skal reduseres og mange prosesser elektrifiseres. Stadig flere leverandører retter sin oppmerksomhet mot oppdrettsnæringen, som forventes å ha fortsatt god vekst.

Les mer