Skydda vernesko crop

Er perfekt for arbeideren som står, går mye og er fysisk aktiv på jobb

Skydda på lag med Reebok: Lanserer unik vernesko

Sportsgiganten Reebok tar steget ut i arbeidslivet. I samarbeid med den verdenskjente merkevaren tilbyr Skydda nå vernesko designet med sportsteknologi. - Det er gøy, og ikke minst inspirerende for oss i Skydda å kunne tilby Reebok-sko til det nordiske HMS-markedet.

Inspirert av banebrytende idretter, er skoene designet for tungt arbeid i både bygg og industri. Her kombinerer man en lett sportssko sammen med egenskapene til en funksjonell vernesko, forklarer Karoline Klatran, fungerende daglig leder i Skydda Norge.

Viktig for helsa

Reebok ble dannet av brødrene Joe og Jeff Foster i England i 1958. Selskapet har i alle år konsentrert seg om å lage attraktive sko for sportsmarkedet, og har siden 2005 vært eid av Adidas.  

Når Reebok nå har valgt å utvikle sko til bruk i arbeidslivet, har de grovt sett brukt velprøvd design og sportsteknologi - og tilpasset dette til brukere som har lange arbeidsdager. Skoens såler følger foten og her får man skotøy som er veldig lette og behagelige å gå med.

- Det blir mange timer med arbeidssko på beina i løpet av uken og derfor er det ekstremt viktig å kunne ha fottøy som gir beskyttelse samtidig som det er komfortabelt å gå med. Gode arbeidssko har stor betydning for å forebygge fotplager og ryggsmerter, påpeker Klatran. 

- Vi vet at riktige sko gir stor helsegevinst. Bedre fottøy kan gi lavere sykefravær, og det bidrar til en mer effektiv og tryggere arbeidshverdag, legger hun til. 

Sporty trygghet

Som HMS-spesialist, sørger Skydda Norge for at arbeidstakere er trygge på jobb. Sammen med Reebok kan Skydda levere vernefottøy av høy kvalitet beregnet på mange ulike bruksområder. Det estetiske er et annet aspekt som Skydda Norge vet at arbeidstakere stadig blir mer opptatte av. 

Karoline Klatran i Skydda Norge understreker at arbeidssko skal gi sikkerhet i jobbhverdagen og være behagelige å gå med, men selskapet vet også at farge og design blir stadig viktigere.

- Reebok vernesko er perfekt for arbeideren som står, går mye og er fysisk aktiv på jobb. Dette er moderne og lette arbeidssko som gir proff beskyttelse og god komfort samtidig som man får en sporty og fresh look, sier den fungerende Skydda-sjefen. 

Reebok vernesko oppfyller kravene til EN ISO 20345.

 

egmaintenance-havlandet crop

Havlandet Havbruk AS og EG Maintenance utvider samarbeid om vedlikeholdet

Havlandet Havbruk AS ønsker å effektivisere vedlikeholdsarbeidet og har valgt å utvide samarbeidet med EG ved å ta i bruk EG Maintenance.  Implementering av EG Maintenance hos Havlandet vil bidra til en effektiv og strømlinjeformet driftsforvaltning for selskapets enheter.

670658562

Kiwas NDT-virksomhet overføres til IKM Inspection

Fra 4. april 2024 vil Kiwa Norges NDT-virksomhet bli overført i sin helhet til IKM Inspection AS. Avtalen som nå er inngått mellom Kiwa AS og IKM Inspection AS medfører at all aktivitet og medarbeidere knyttet til NDT-tjenester med tilhørende utstyrspark i Norge overdras.

OO Logistikksenter Ålesund crop

Otto Olsen AS styrker sin markedsposisjon gjennom overtakelse av Parker Hannifin logistikksenter i Ålesund

Otto Olsen AS, en ledende leverandør innen tekniske løsninger og produkter i Norge, kunngjør med glede overtakelsen av Parker Hannifin logistikksenter i Ålesund. Denne overtagelsen vil ytterligere styrke Otto Olsen AS sin tilstedeværelse i det norske markedet. Transaksjonen forventes å bli avsluttet 30. april 2024.

GH_mvest crop

Havlandet Havbruk AS signerer avtale med EG Maintenance for effektiv administrasjon av vedlikeholdet

Havlandet Havbruk AS ønsker å effektivisere vedlikeholdsarbeidet og har valgt å utvide samarbeidet med EG ved å ta i bruk EG Maintenance. Implementering av EG Maintenance hos Havlandet vil bidra til en effektiv og strømlinjeformet driftsforvaltning for selskapets enheter. Derfor har Havlandet Havbruk og EG Maintenance nå signert en avtale for implementering av EG Maintenance-systemet.