AMS Trex 06 crop

Systemet er fleksibelt. Vi kan inspisere direkte på instrumentene i fabrikkene.

Sømløs produksjonsstyring hos Dynea

Produksjonen er i stor grad automatisert, noen anlegg kan stå i flere døgn uten tilsyn. Med sanntidsbasert produksjonsstyring gjennom et samlede system har Dynea en fleksibelt løsning som kan tilpasses de ulike produksjonslinjene.

Dynea AS produserer blant annet formalin, lim til limtrebjelker og emulsjonsbrytere til oljeindustrien. Kjemisk industri er underlagt strenge sikkerhetsrutiner, og man må følge med på produksjonen. I dag er store deler av produksjonsprosessen på Dynea automatisert, og noen prosesser som går kontinuerlig.

– Systemet er fleksibelt. Vi kan inspisere direkte på instrumentene i fabrikkene, men vi kan også både konfigurere instrumenter og overvåke produksjonen fra kontoret, sier senioringeniør Christian Øverland i Dynea.

Les hele artikkelen i Min Drift og Vedlikehold 06 2020

Parker slange crop

Nye ultrahøytrykksslanger fra Parker forlenger levetiden ved høytrykksspyling

Resultatet er at farlige kontaminanter ikke blir luftbårne

Anlegg, skipsbygging og generell industri kan dra nytte av PFX30-50, som er klassifisert med et arbeidstrykk på opptil 301 MPa.Parker Hannifin lanserer PFX30-05, en DN8 ultrahøytrykksslange som gir forbedret levetid til bruk ved høytrykksspyling på industrinivå på tvers av sektorer, inkludert anlegg og skipsbygging.

Les mer
Otto Olsen Schaeffler crop

Otto Olsen AS er sertifisert forhandler av lagringer fra Schaeffler

Otto Olsen AS inngår samarbeid med Schaeffler Norge AS og starter salg og lagerhold av et bredt sortiment av lagringer fra Schaeffler, primært INA og FAG produkter. Selskapet har allerede mange års erfaring med lagringsløsninger tilpasset de fleste industrisegment. 

Les mer
Skydda arbeidstøy crop

Dette er arbeidstøyet du kan bruke på trening

To merkevarene har utviklet meget funksjonelle og komfortable plagg

- Med behagelig komfort og maksimal bevegelsesfrihet er dette klær som er en drøm å ha på seg, spesielt på varme dager, sier Karoline Klatran, markedssjef i Skydda Norge. I samarbeid med det kjente treningsmerket CLN Athletics har L.Brador lansert en kolleksjon med kvalitetsplagg som passer perfekt både for jobb og treningsøkter.

Les mer
Aqua crop

Renere, friskere og grønnere

På årets Aqua Nor som arrangeres denne uken er størst oppmerksomhet rettet mot produksjonsløsninger som gir friskere fisk og reduserer råvareforbruket. Miljøpåvirkningene skal reduseres og mange prosesser elektrifiseres. Stadig flere leverandører retter sin oppmerksomhet mot oppdrettsnæringen, som forventes å ha fortsatt god vekst.

Les mer