Solid vernesko crop

Materialet justeres ut fra hvilket behov det må dekke

Solid Gear lanserer en enda mer atletisk vernesko

Solid Gear fortsetter å utvikle moderne vernesko med atletiske egenskaper. Selskapets siste innovasjon er HAZE, en høyteknologisk sko som benytter seg av den nyutviklede, lette StarKnit® teknologien som gir en sømløs passform og en utpreget atletisk stil.

“HAZE tar vernesko til et helt nytt atletisk nivå,” sier Johan Hult, Grunnlegger av Solid Gear. «Vi har utviklet de atletiske egenskapene enda mer og aldri før har en vernesko hatt så mange atletiske egenskaper.»

Smart konstruksjon med StarKnit® for sømløs passform

Overdelen på HAZE er produsert med lett og sømløs StarKnit® teknologi som tilbyr maksimal ventilasjon, god passform og slitestyrke samtidig som det gir skoen et utpreget atletisk utseende. På grunn av dens mulighet til å variere i tykkelse på overdelen er STARKNIT kalt en smart konstruksjon. Materialet justeres ut fra hvilket behov det må dekke; tykkere på områder hvor du trenger mer beskyttelse og lettere der du trenger mer pusteevne og fleksibilitet. Som en bonus resulterer StarKnit® teknologien i et mer miljøvennlig produkt.

Sikkerhet i hvert trinn med NANO tåhette

NANO teknologien tilbyr maksimal beskyttelse. NANO tåhetten er 40 % sterkere enn fiberglass samt lettere og tynnere enn andre ikke-metalliske tåhetter. For sikker bruk på alle typer underlag tilbyr gummisålen den aller beste anti-skli beskyttelsen, mens BOA lukkesystemet sørger for fleksibilitet og presisjonsjustering på skoen.

Ifølge Johan Hult er HAZE verneskoen designet primært for bruk innen yrker som service og logistikk. “Den fantastiske dempingen fra INFINITY E-TPU passer godt for de som konstant er på beina,» sier han.

Om selskapet

Hultafors Group består av tre produktområder: arbeidstøy og sko under varemerket Snickers Workwear, Toe Guard, Solid Gear og Dunderdon, håndverktøy under varemerket Hultafors og stiger og stillaser som markedsføres under varemerket Wibe Ladders.

Sammen utgjør de Hultafors Group AB med en felles markedsførings- og salgsorganisasjon, som gir bedre kostnadseffektivitet og økt konkurranseevne i distribusjonen.
Gjennom sine ulike varemerker er Hultafors Group representert i 37 land med over 11 000 utsalgssteder.

Alfa Laval crop

Ny pumpehåndbok fra Alfa Laval

Alfa Laval har nettopp publisert en helt ny utgave av selskapets anerkjente pumpehåndbok. Håndboken på 375 sider er gratis og inneholder vitenskapelig informasjon om grunnleggende pumpefunksjonalitet og grundige retningslinjer for dimensjonering og valg av riktig pumpetype for optimal virkningsgrad. 

OO Logistikksenter Ålesund crop

Otto Olsen AS styrker sin markedsposisjon gjennom overtakelse av Parker Hannifin logistikksenter i Ålesund

Otto Olsen AS, en ledende leverandør innen tekniske løsninger og produkter i Norge, kunngjør med glede overtakelsen av Parker Hannifin logistikksenter i Ålesund. Denne overtagelsen vil ytterligere styrke Otto Olsen AS sin tilstedeværelse i det norske markedet. Transaksjonen forventes å bli avsluttet 30. april 2024.

Bygger verdens grønneste sinkverk

Bygger verdens grønneste sinkverk

I industribygda Odda er Fastlands-Norges største industriprosjekt, med en samlet investeringsramme på 850 millioner euro, nå i ferd med å realiseres. – Boliden har lagt 850 millioner Euro på bordet og bygger nå verdens grønneste sinkverk i Odda.

MDV 01 2024 kolasj crop

Min Drift & Vedlikehold 01 2024 er publisert

Redaksjonen får tilsendt en mengde nyheter innen alle fagfelt, hvor KI er hovedtema. Vedlikeholdsfeltet er intet unntak. I noen utstrekning blir vedlikeholdsarbeidet endret når KI blir en del av det daglige arbeidet. For det første vil man få mer data som grunnlag for å ta beslutninger. Det viktige i denne sammenheng er å ha god kvalitet på dataene.