Busch cobra crop

Har høy ytelse og er perfekt for mange bruksområder med grovt og middels vakuum

Spar energi med bærekraftige vakuumløsninger

Busch Vacuum Solutions har nå lansert den første vakuumpumpen i den nye DX-serien, COBRA DX 0950 A. Det er en tørr vakuumpumpe med toppmoderne skruevakuumteknologi for utmerkede driftskarakteristikker, høy damp- og partikkeltoleranse og ekstremt energieffektiv drift.

COBRA DX 0950 A har høy ytelse og er perfekt for mange bruksområder med grovt og middels vakuum, som solenergiindustrien, litiumbatteriproduksjon, tørking, matvarepakking, belegging, vakuumovner eller som hjertet i et sentralt vakuumsystem.

Med frekvensomformerteknologi med variabel hastighet dekker nye COBRA DX 0950 A pumpehastighetsområder på opptil 950 m³/t og oppnår et sluttrykk på opptil 0,01 hPa (mbar). Alle driftsdata registreres og lagres kontinuerlig.

Takket være plug-and-pump-konseptet er COBRA DX 0950 A brukervennlig og lett å håndtere. Det er ikke nødvendig med ytterligere installasjon før oppstart. En berøringsskjerm med intuitiv menynavigering gjør det mulig å styre de viktigste funksjonene. Et optimalt vakuumnivå kan oppnås til enhver tid takket være den intelligente frekvensomformeren med variabel hastighetskontroll og ulike driftsmoduser. Dette reduserer energiforbruket og sikrer at vakuumpumpene alltid kjører under optimale forhold, slik at driftskostnadene holdes på et minimum.

Med de viktigste fordelene til den velprøvde COBRA NX PLUS tar COBRA DX 0950 A mindre plass takket være det optimaliserte fotavtrykket. COBRA DX er derfor det perfekte kompromisset mellom en standard COBRA NX og den avanserte COBRA NX PLUS. I tillegg sikrer den patenterte, selvbalanserende skruedesignen på COBRA DX 0950 A de laveste vibrasjonsnivåene og stille drift. Skruene er laget av én enkelt støping og har ingen åpninger. Dette hindrer inntrengning av prosessvæsker eller partikler, samt korrosjon og avleiringer. COBRA DX 0950 A bruker effektiv vannkjøling, som sikrer jevn temperaturfordeling gjennom hele pumpehuset og termisk stabilitet gjennom hele prosessen.

COBRA DX 0950 A er basert på den gjennomprøvde skruevakuumteknologien fra Busch. Det rene driftsprinsippet betyr at hverken olje eller andre driftsvæsker er nødvendige under vakuumgenerering. Derfor er den spesielt egnet for applikasjoner der kontakt mellom driftsvæsken og det pumpede mediet skal unngås, eller der renromsbetingelser må oppfylles.

Ytterligere størrelser på COBRA DX forventes om kort tid.

NORD-baggage-transport crop

NORD DRIVESYSTEMS på interflyplass Europa Effektiv drivteknologi for bagasjehåndtering

Enten du sjekker inn, sorterer, høyhastighetstransport eller gjenvinning av bagasje – NORD DRIVESYSTEMS tilbyr passende kjøreløsninger for alle bagasjehåndteringsapplikasjoner. Av og til transporteres bagasjegjenstander av varierende vekt over lange avstander og med ujevne mellomrom.

Ragasco - Effektivare lagerstyrning och mindre svinn crop

Effektiv lagerstyring og redusert svinn med HxGN EAM

Hexagon Ragasco, verdensledende produsent av kompositt gassbeholdere, har oppnådd stor suksess gjennom effektiv og automatisert produksjon med minimal nedetid. Prevas har bistått med implementering av lagerstyring i HxGN EAM. 

UR Kameleon[1]

Stor interesse for den nye roboten fra Universal Robots

Det er ikke hver dag det lanseres helt nye roboter i Norge, men 24. august var det folksomt i det splitter nye Kameleonhuset på Åros i Asker kommune. Da inviterte Kameleon Robotics til Norgeslansering av den helt nye samarbeidende roboten UR20 fra Universal Robots.

Dormer E55 - Power Tool Taps crop

Dormer Pramet tilbyr større utvalg av sporing, runde HSS-verktøy og vedlikeholdsløsninger

Dormer Pramet utvider produktporteføljen for sporing og avstikking og introduserer nye HSS-bor, gjengetapper og vedlikeholdsverktøy med høstens produktlansering.