Seco Assistant App crop

Hjelper deg med å finne riktig verktøy og bearbeidingstrategi

Spar tid og øk produktiviteten med den nye Seco Assistant-appen fra Seco Tools

Seco Assistant gir deg produktinformasjonen og verktøyene du trenger, rett i hånden uten at du trenger å foreta noen internettsøk eller bla i kataloger, selv når du er koblet fra nettet. Du kan søke etter produkter med artikkelnummer, betegnelse eller kvalitet, eller ganske enkelt skanne koden på emballasjen.

Seco Assistant har skjæredatakalkulator som gir deg informasjon om dreie-, frese- og boredata for alle merker, inkludert mating, skjærehastighet og avsponing. Verktøysammenligning gir deg Seco-verktøyanbefalinger og alternativer til andre produsenters skjær, mens funksjonen Suggest (Foreslå) hjelper deg med å finne riktig verktøy og bearbeidingstrategi for en bestemt jobb.

Appen er utviklet for maksimal brukervennlighet med en liten nedlastingsstørrelse og et enkelt og klart grensesnitt. Hvis du ikke har en internett-tilkobling, kan du fortsatt søke etter Seco produkter eller bruke kalkulatorene mens du er frakoblet.

Seco Assistant strømlinjeformer det daglige arbeidet med maskinering ved å kombinere viktig informasjon og verktøy med de beste brukeropplevelsene. Med praktiske verktøy som er enkle å navigere i, er informasjonen du trenger, alltid lett tilgjengelig.

Skann QR-koden eller gå til App Store for å laste ned Seco Assistant.

NORD-Cazaux-Rotorflex-Drehkolbenpumpe-crop

Driv teknologi for desentraliserte frittstående applikasjoner

Omformeren sikrer jevn start og stopp av motoren

NORD DRIVESYSTEMS leverer også applikasjonsoptimaliserte drivsystemer for kompakte mobile maskinsystemer som pumper eller vifter opp til 22 kW. For drift med variabel hastighet på slike maskiner som ofte bare har en eller noen få drivakser, kan NORDAC FLEX SK 200E frekvensomformeren monteres direkte på motoren eller i nærheten av motoren på maskinen.

Les mer
1157956591

SAP Carbon Footprint Management hjelper bedrifter med omstilling til økt bærekraft

Datadrevne tilnærming gjør det mulig for bedrifter å arbeide med bærekraft

SAP har lansert SAP Product Footprint Management, en ny skybasert løsning for selskaper som kan beregne CO2-avtrykket til produkter i hele verdikjeden. Løsningen tar hensyn til hele produktets livssyklus, hjelper bedrifter med å rapportere miljøpåvirkningen av produktene sine til regulerende myndigheter og resulterer i at produktene blir mer bærekraftige.

Les mer
Tools Bore hull crop

Kunsten å bore i metall

Før du begynner på selve boringen er det viktig å sørge for sikkerheten

Boring av et perfekt hull starter med å velge ut riktig bor i forhold til materialet og bormetoden du skal bruke. TOOLS har et svært bredt utvalg av metallbor, og du vil garantert finne det som passer perfekt til hullet du skal bore.

Les mer
KUKA_Rob_KMP_600-S_diffDRive crop[1]

Sterk satsing på mobile plattformer

Plattformen er lett å tilpasse til resten av enhetene i systemet

Ny modell med flere nye, smarte løsninger i KUKAs sortiment. Med den nye autonome plattformen KMP 600 S-diffDrive fyller KUKA tomrommet i lastekapasitet (600 kilo) mellom de tidligere lanserte KMP 200 og KMP 1500 (200 henholdsvis 1500 kilo), i sitt utvalg av autonome kjøretøy.

Les mer