View ny dir crop

Sten-Roger Karlsen (t. h.) og Pål Einar Berntsen

Sten-Roger Karlsen utnevnes til ny CEO i View Software AS

View Software kunngjør i 19 november 2018 at Sten-Roger Karlsen utnevnes til ny administrerende direktør (CEO) med umiddelbar virkning. Han er i dag VP Customer Success og erstatter Pål Einar Berntsen som har ledet selskapet siden 2009. 

Sten-Roger Karlsen begynte i View Software høsten 2017 som VP Customer Success og han har hatt en instrumentell rolle i å profesjonalisere selskapet og gjøre View Software klar for ytterligere vekst. 

Joar Welde, styreleder i View Software kommenterer: «Vi ønsker å takke Pål Einar for hans innsats siden 2009. Han har bidratt til å posisjonere View Software som det ledende selskapet av programvareløsninger for forvaltning-, drift og vedlikehold (FDV) av eiendommer og tilsvarende posisjon innenfor drift og vedlikehold av maskiner og utstyr. Pål Einar ser frem til å følge videre utvikling av selskapet som en betydelig eier. Sten-Roger Karlsen tar over ledelsen av View Software på et spennende tidspunkt, både relatert til selskapets potensial og markedsmuligheter. Han bidrar med operasjonell styrke og en klar visjon for selskapet og jeg er veldig fornøyd med å ønske Sten-Roger velkommen som ny CEO».

Sten-Roger Karlsen sier: «Jeg går inn i rollen som CEO i View Software med både spenning og stolthet. Selskapet har bygd en unik posisjon gjennom å tilby en moderne og bred produktportefølje innenfor FDV av eiendom og tilsvarende innenfor drift og vedlikehold av maskiner og utstyr. Produktivitet og effektivitet innenfor disse områdene blir mer viktig i årene som kommer. Vi vil legge mye ressurser i videreutvikling av våre produkter og tjenester for å kunne levere en utmerket brukeropplevelse til våre kunder, og forbli en foretrukket leverandør innenfor FDV av eiendom og innenfor industrielt vedlikehold. Jeg er heldig som får lov til å være en del av et slikt talentfullt og ambisiøst team og er nå i posisjon til å lede selskapet gjennom neste fase.»

Etter ni suksessrike år i View Software, går Pål Einar Berntsen ut av sin stilling som administrerende direktør (CEO) for å forfølge andre forretningsambisjoner.

NFV 3 crop

Nytt styre i Norsk forening for Vedlikehold

Nettverksbygging og kompetanseutvikling vil fortsatt være bærebjelk

8. og 9. mai avholdt Norsk Forening for Vedlikehold årsmøte og fagdager i Bergen. Det ble noen utskiftninger i styret, men kontinuiteten ble godt ivaretatt. Innholdet i fagdagen var fremtidsrettet og ga deltakerne mye interessant informasjon.

Les mer
Tom 650

Ny markedsansvarlig i Min Drift og Vedlikehold

Jobbet særlig tungt med digitale plattformer,

Tom R. Mehlum har tatt over ansvaret for markedsføring for alle elementer i mediekonseptet Min Drift og Vedlikehold. Mehlum har høyskoleutdanning innen data, markedsføring og økonomi.

Les mer
Glava sjef crop

Lars Gaustad blir ny sjef for GLAVA, WEBER og GYPROC

Det er imponerende at en industribedrift har klart bygge så sterke merkevarer

Lars Gaustad skal overta for Jon Karlsen, som har vært administrerende direktør de siste 13 årene. Lars starter i jobben i mai, og skal i en periode jobbe i tospann med Jon, før han overtar spakene som administrerende direktør fullt og helt i august.

Les mer
sagPA230294.ORF

Ny leder i SMC Automation AS

Har mange års erfaring med å lede bedrifter fra flere bransjer

Stig A Grani har siden 1. oktober 2018 vært ansatt i stillingen som Country Manager i SMC Automation AS. Den nye sjefens første mål er å styrke salgs og markedsaktivitetene, slik at SMC sine løsninger og produkter skaper enda flere fornøyde kunder i det norske markedet.

Les mer