View ny dir crop

Sten-Roger Karlsen (t. h.) og Pål Einar Berntsen

Sten-Roger Karlsen utnevnes til ny CEO i View Software AS

View Software kunngjør i 19 november 2018 at Sten-Roger Karlsen utnevnes til ny administrerende direktør (CEO) med umiddelbar virkning. Han er i dag VP Customer Success og erstatter Pål Einar Berntsen som har ledet selskapet siden 2009. 

Sten-Roger Karlsen begynte i View Software høsten 2017 som VP Customer Success og han har hatt en instrumentell rolle i å profesjonalisere selskapet og gjøre View Software klar for ytterligere vekst. 

Joar Welde, styreleder i View Software kommenterer: «Vi ønsker å takke Pål Einar for hans innsats siden 2009. Han har bidratt til å posisjonere View Software som det ledende selskapet av programvareløsninger for forvaltning-, drift og vedlikehold (FDV) av eiendommer og tilsvarende posisjon innenfor drift og vedlikehold av maskiner og utstyr. Pål Einar ser frem til å følge videre utvikling av selskapet som en betydelig eier. Sten-Roger Karlsen tar over ledelsen av View Software på et spennende tidspunkt, både relatert til selskapets potensial og markedsmuligheter. Han bidrar med operasjonell styrke og en klar visjon for selskapet og jeg er veldig fornøyd med å ønske Sten-Roger velkommen som ny CEO».

Sten-Roger Karlsen sier: «Jeg går inn i rollen som CEO i View Software med både spenning og stolthet. Selskapet har bygd en unik posisjon gjennom å tilby en moderne og bred produktportefølje innenfor FDV av eiendom og tilsvarende innenfor drift og vedlikehold av maskiner og utstyr. Produktivitet og effektivitet innenfor disse områdene blir mer viktig i årene som kommer. Vi vil legge mye ressurser i videreutvikling av våre produkter og tjenester for å kunne levere en utmerket brukeropplevelse til våre kunder, og forbli en foretrukket leverandør innenfor FDV av eiendom og innenfor industrielt vedlikehold. Jeg er heldig som får lov til å være en del av et slikt talentfullt og ambisiøst team og er nå i posisjon til å lede selskapet gjennom neste fase.»

Etter ni suksessrike år i View Software, går Pål Einar Berntsen ut av sin stilling som administrerende direktør (CEO) for å forfølge andre forretningsambisjoner.

Prevas ny crop

Prevas ønsker velkommen til ny Teamlead & prosjektleder i Norge

Prevas har fått en ny teamlead & prosjektleder på Oslo-kontoret, Sofya Kapustina (37). Sofya har lang erfaring fra IKT-leveranser, prosjekt- og teamledelse med spisskompetanse innen utvikling av IT- og virksomhetsprosesser. 

Prevas Ingar Evjen crop

Ny salgsleder i Prevas Norge

Ingar Evjen

Prevas AS har fra 1.november 2023 ansatt Ingar Evjen (58), som salgsleder. Ingar begynte sin yrkesaktive karriere som pc-teknikker i Norsk Data, og har lang erfaring fra it-bransjen. Han har dessuten mer enn 25 års erfaring fra Norge og Nederland med salg av software-løsninger mot en rekke bransjer.

Nesscco Marius (002) crop

Nessco ønsker velkommen en ny produktsjef

Nessco, en ledende leverandør av trykkluftløsninger i Norge, har ansatt ny produktsjef for kompressor og etterbehandling. Marius E. Aasheim har en mastergrad i ingeniørvitenskap fra NTNU

Servi Bendek crop

Styrker ledergruppen i Servi Group med ny operativ rolle

Tidlig i mai tiltrådte Bendek Maartmann-Moe som Servi Groups COO (Chief Operating Officer). Den nyopprettede rollen øker kapasiteten i ledelgruppen og vil skape mer plass til daglig drift og fremtidsplanlegging. Maartmann-Moe vil jobbe tett med CEO, Tom-Arne Solhaug og ledergruppen for å sørge for at alt går knirkefritt i det daglige, samtidig som han vil bidra med å utvikle organisasjonen på lang sikt.

Les mer