Servi Bendek crop

Styrker ledergruppen i Servi Group med ny operativ rolle

Tidlig i mai tiltrådte Bendek Maartmann-Moe som Servi Groups COO (Chief Operating Officer). Den nyopprettede rollen øker kapasiteten i ledelgruppen og vil skape mer plass til daglig drift og fremtidsplanlegging. Maartmann-Moe vil jobbe tett med CEO, Tom-Arne Solhaug og ledergruppen for å sørge for at alt går knirkefritt i det daglige, samtidig som han vil bidra med å utvikle organisasjonen på lang sikt.

- Jeg gleder meg til å bli kjent med mine nye kollegaer, bedriften og hvordan vi sammen skal skape veien fremover, sier Bendek Maartmann-Moe, som de siste 20 årene hatt ulike lederroller og forventes å bli en viktig ressurs for Servi. 

Maartmann-Moe har lang erfaring som leder  i blant annet, Forsvaret, Mesta, BB, Scanmar samt SJ Norge, forteller han. 

CEO i Servi Group, Tom-Arne Solhaug, gleder seg også til å få Bendekt med på laget: 

- Med en operativ rolle i ledelsen får vi økt kapasiteten, spesielt når det gjelder på større prosjekter - som f.eks. byggeprosjekter eller systemforbedringer. 

Solid kompetanse inn i Servi 

Bendek Maartmann-Moe har hatt ansvaret for operativ drift, verksteder, forsyningsavdelinger, entreprenørselskaper innen eiendom, bygg og anlegg, herunder store infrastrukturprosjekter som veier, broer og tunneler.  

- Min erfaring stammer fra forskjellige miljøer som dog i hovedsak er ingeniørtunge på utvikling, produksjon og service, sier Maartmann-Moe. 

Han forventes med andre ord å bli en verdifull ressurs for Servi. 

Bendek vil også få ansvar for egne prosjekter, som for eksempel oppkjøp, optimalisering og endringsprosesser. 

NORD-baggage-transport crop

NORD DRIVESYSTEMS på interflyplass Europa Effektiv drivteknologi for bagasjehåndtering

Enten du sjekker inn, sorterer, høyhastighetstransport eller gjenvinning av bagasje – NORD DRIVESYSTEMS tilbyr passende kjøreløsninger for alle bagasjehåndteringsapplikasjoner. Av og til transporteres bagasjegjenstander av varierende vekt over lange avstander og med ujevne mellomrom.

Ragasco - Effektivare lagerstyrning och mindre svinn crop

Effektiv lagerstyring og redusert svinn med HxGN EAM

Hexagon Ragasco, verdensledende produsent av kompositt gassbeholdere, har oppnådd stor suksess gjennom effektiv og automatisert produksjon med minimal nedetid. Prevas har bistått med implementering av lagerstyring i HxGN EAM. 

UR Kameleon[1]

Stor interesse for den nye roboten fra Universal Robots

Det er ikke hver dag det lanseres helt nye roboter i Norge, men 24. august var det folksomt i det splitter nye Kameleonhuset på Åros i Asker kommune. Da inviterte Kameleon Robotics til Norgeslansering av den helt nye samarbeidende roboten UR20 fra Universal Robots.

Dormer E55 - Power Tool Taps crop

Dormer Pramet tilbyr større utvalg av sporing, runde HSS-verktøy og vedlikeholdsløsninger

Dormer Pramet utvider produktporteføljen for sporing og avstikking og introduserer nye HSS-bor, gjengetapper og vedlikeholdsverktøy med høstens produktlansering.