NORD-SAFOMI crop

Gir en fleksibel enhet med lavt vedlikeholdsbehov.

Teknisk innovasjon for blande- og røreprosesser

NORD DRIVESYSTEMS har utviklet en effektiv kombinasjon til bruk i blande- og røreprosesser: MAXXDRIVE®-industrigirene med den nye SAFOMI-IEC-adapteren er spesialutviklet for blandemaskiner. Den gir bedre driftssikkerhet og reduserer behovet for utskiftning av slitedeler. 

I kombinasjon med frekvensomformeren NORDAC FLEX SK 200E for effektområdet opptil 22 kW, gir dette en fleksibel enhet med lavt vedlikeholdsbehov.

MAXXDRIVE®-industrigirene har vært en viktig del av NORD-porteføljen i ti år. Disse enhetene har høyt utgående dreiemoment fra 15 til 282 Nm, og går jevnt og trutt, selv under krevende forhold. Den FEM-optimaliserte og kompakte designen setter girene i stand til å fungere under de mest ekstreme eksterne belastningene. I røreverk anbefaler vi å kombinere industrigiret med SAFOMI-IEC-adapteren (SAFOMI = Sealless Adapter for Mixers), som har et direkte integrert ekspansjonskammer for olje.

SAFOMI er tilgjengelig for MAXXDRIVE®-parallellgir i størrelsene 7–11, og dekker et maksimalt utgående dreiemoment fra 25 til 75 kNm. SAFOMI imponerer med en enkel og kompakt design samt integrert oljeutjevningsvolum, hvilket betyr at det ikke er behov for verken oljetanker, oljeslanger eller akseltetningsringen mellom girenheten og IEC-sylinderen, som er sårbar for lekkasjer og slitasje. Bruk av SAFOMI-IEC-adapteren i stedet for den standard IEC-adapteren på drevet i røreverket, øker driftssikkerheten og reduserer vedlikeholdskostnadene. Ikke bare blir oljenivået og det nødvendige oljevolumet lavere, men færre komponenter betyr også at enheten krever mindre plass.

NORD-NORDAC-FLEX-SKE200 300.jpg

Større driftssikkerhet med mindre arbeid
For ytterligere reduksjon i antallet slitedeler og tilkoblede komponenter, anbefaler NORD å kombinere MAXXDRIVE®-industrigiret med SAFOMI-IEC-adapteren, en drivmotor og NORDAC FLEX SK 200E. Frekvensomformeren er fleksibel med tanke på montering, og har høyt utgående dreiemoment samt tilgang til et stort utvalg ekstrafunksjoner og tilbehør. SK 200E kan monteres direkte på motoren, uten kontrollskap.
 

Seco Solar Panel Installation Seco India crop

Secos miljøfond har støttet bærekraftsmål i mer enn et tiår

For å sikre selskapets bidrag til å redusere klimaendringer og negative miljøpåvirkning lanserte Seco Tools et miljøfondet Green Investment Fund i 2012. Siden den gang har det grønne fondet støttet investeringer innen et bredt spekter av bærekraftsprosjekter, som har begrenset miljøpåvirkningen til selskapet.

Les mer
NORD-IE5plus-synchronous-motor crop

Energieffektivitet opp til IE5+ Effektiv, kompakt og pålitelig

Har høy virkningsgrad over et bredt dreiemomentområde

Den nye IE5+ motorgenerasjonen fra NORD DRIVESYSTEMS garanterer det høyeste nivået av effektivitet og driftssikkerhet, takket være IE5+ teknologi. Det kombinerer fordelene med det modulære systemet med mulighetene for versjonsreduksjon og gir et vesentlig bidrag til å redusere de totale eierkostnadene (TCO).

Les mer
MDV 02 2022 kolasj crop

Min Drift og Vedlikehold 02 2022 er publisert

Norsk industri ha svært gode muligheter til å bli ledende i det grønne skifte. Mange initiativer er tatt for å produsere batterier, med energi som er produsert uten at det blir frigjort CO2. Andre grønne industrier er også aktuell for norsk industri. Som produksjon av energibæreren hydrogen. Det snakkes om grått hydrogen, produsert fra naturgass uten fangst av CO2

Les mer
Spirax Andrew Mines WMFTS crop

Watson-Marlow Fluid Technology Group endret navn til Watson-Marlow Fluid Technology Solutions

Watson-Marlow Fluid Technology Group – en del av Spirax-Sarco Engineering plc, et FTSE 100-selskap – kunngjør i dag at de har endret navn til Watson-Marlow Fluid Technology Solutions (WMFTS). I takt med at selskapet utvikler seg for å møte behovene i de sektorene selskapet betjener etter en periode med god global vekst, inngår navneendringen i en strategi for å levere ende-til-ende-løsninger for væskestyring til kundene sine.

Les mer