Siemens TIA crop

Tidlig avdekking av feil gir kostnadsbesparelser

Prediktivt vedlikehold bruker informasjon oppnådd ved hjelp av sømløs innsamling av data og avansert analyse for proaktivt styring av utstyrets helsetilstand og ytelse. I stedet for å produsere til det oppstår en feil og benytte tidsbaserte vedlikeholdsstrategi, som er ineffektive og kan forårsake alvorlige mekaniske feil, overvåker nå produsenter sanntidsdata, analyserer viktige ytelsesindikatorer (KPIer) og ytelsesmålinger, og forutser når et utstyr trenger service.

Ved å eliminere planlagt vedlikehold og redusere uventede feil, maksimerer prediktivt vedlikehold tilgjengeligheten, reduserer kostnadene og øker produktiviteten.

Les hele White Paperet her.

Jan Eirik Schiøtz

Oppdag Industri 4.0 med intelligente Drives

I dag er frekvensomformere mer enn bare kraftprosessorer. Frekvensomformere kan fungere som sensorer og datainnsamling, som behandler, lagrer og analyserer data, og er derfor viktige elementer i moderne automasjonssystemer.

Les mer
The Engineer

Nå kan du få komplett guid til tankmåling

Dokumentet viser hvordan du får nøyaktige nivå-, temperatur- og trykkmålinger for tank-kontroll, væskebevegelse og forebygging av overfylling, for å sikre effektiv drift. Denne guiden som er skrevet av bransjeledende eksperter, inneholder alt du trenger å vite om tankmåleprodukter, applikasjoner og industristandarder.

Les mer
SKF Bearins_assist_app1 CROP

Hvordan velge lager

Valg av lager utføres for det meste av maskinbyggere og produsenter av maskiner. De sitter på god kunnskap og rådfører seg med produsenter av lager ved behov. Den bredeste kompetansen og erfaring er det lagerprodusentene som besitter. De og deres partnere har ofte god kontakt med sluttbrukerne og samler ved det erfaring fra et bredt bruksfelt.

Les mer
industry-4-0-feature-crop

Hvordan føre virksomheten inn i den fjerde industrielle revolusjonen

Å oppnå noe stort eller komplekst tar tid. Ta for eksempel det å produsere en bil. 30 000 deler skal settes sammen, noe som kan kreve over 17 timer monteringsarbeid. Komponentene monteres etter en nøye planlagt plan. På samme måte bør implementering av Industry 4.0-teknologier også tas litt etter litt, og gradvis legge til lag for å bygge et vellykket og robust system.

Les mer