Wictus Cxelerate crop

Xcelerate er ment for lasting av arbeidsstykker i én maskin om gangen

Utvidet ubemannet produksjon med Xcelerate

Praktisk erfaring viser at Xcelerate, som forhandles av Wictus AS, betaler seg selv innen ett til et og et halvt år. Innen den tid vil arbeidsmetoden være godt etablert i produksjonsmiljøet – og ja, flere Xcelerate-enheter blir ofte tatt i bruk for å styrke teamet enda mer.

Xcelerate, automasjonsløsningen for din CNC-maskin.

  • Kompakt og mobil
  • Lett å betjene
  • Avkastning på investeringen innen 1 til 1,5 år

Fordelene med Xcelerate

Xcelerate er ment for lasting av arbeidsstykker i én maskin om gangen – enten det er en ny eller gammel fresemaskin, en dreiebenk, en målemaskin, en slipemaskin eller en annen type maskin. Xcelerate kan sikre at produksjonsbatchen blir fullført automatisk. Når Xcelerate ikke er i bruk, er CNC-maskinen tilgjengelig for bruk i vanlig produksjon. Med Xcelerate vil produktiviteten øke, og produksjonen blir mer fleksibel og oftere ubemannet. Dette gjør at du kan konsentrere deg om mer utfordrende arbeid i arbeidstiden.

Xcelerate X10

Last: 10 kg

Bredde: 1.41 m

Høyde: 2.45 m

Maximum product dimensions: 135 x 135 mm

Xcelerate X20

Last: 20 kg

Bredde: 1.68 m

Høyde: 2.52 m

Maximum product dimensions: 160 x 160 mm

I tillegg til å hjelpe deg å produsere raskere, gjør Xcelerate det med høy driftssikkerhet og presisjon. Dermed kan du trygt ta imot flere bestillinger. Xcelerate er dessuten svært fleksibel. Du kan enkelt konfigurere dine egne Griper-fingre og innlegg. Enkel bruk er en annen stor fordel, som betyr at Xcelerate blir lønnsom i løpet av en uke. Denne lønnsomheten fortsetter bare å vokse etter hvert som de ansatte blir bedre kjent med Xcelerate. Praktisk erfaring viser at Xcelerate betaler seg selv innen ett til et og et halvt år. Innen den tid vil arbeidsmetoden være godt etablert i produksjonsmiljøet – og ja, flere Xcelerate-enheter blir ofte tatt i bruk for å styrke teamet enda mer.

 

NORD-Cazaux-Rotorflex-Drehkolbenpumpe-crop

Driv teknologi for desentraliserte frittstående applikasjoner

Omformeren sikrer jevn start og stopp av motoren

NORD DRIVESYSTEMS leverer også applikasjonsoptimaliserte drivsystemer for kompakte mobile maskinsystemer som pumper eller vifter opp til 22 kW. For drift med variabel hastighet på slike maskiner som ofte bare har en eller noen få drivakser, kan NORDAC FLEX SK 200E frekvensomformeren monteres direkte på motoren eller i nærheten av motoren på maskinen.

Les mer
1157956591

SAP Carbon Footprint Management hjelper bedrifter med omstilling til økt bærekraft

Datadrevne tilnærming gjør det mulig for bedrifter å arbeide med bærekraft

SAP har lansert SAP Product Footprint Management, en ny skybasert løsning for selskaper som kan beregne CO2-avtrykket til produkter i hele verdikjeden. Løsningen tar hensyn til hele produktets livssyklus, hjelper bedrifter med å rapportere miljøpåvirkningen av produktene sine til regulerende myndigheter og resulterer i at produktene blir mer bærekraftige.

Les mer
Tools Bore hull crop

Kunsten å bore i metall

Før du begynner på selve boringen er det viktig å sørge for sikkerheten

Boring av et perfekt hull starter med å velge ut riktig bor i forhold til materialet og bormetoden du skal bruke. TOOLS har et svært bredt utvalg av metallbor, og du vil garantert finne det som passer perfekt til hullet du skal bore.

Les mer
KUKA_Rob_KMP_600-S_diffDRive crop[1]

Sterk satsing på mobile plattformer

Plattformen er lett å tilpasse til resten av enhetene i systemet

Ny modell med flere nye, smarte løsninger i KUKAs sortiment. Med den nye autonome plattformen KMP 600 S-diffDrive fyller KUKA tomrommet i lastekapasitet (600 kilo) mellom de tidligere lanserte KMP 200 og KMP 1500 (200 henholdsvis 1500 kilo), i sitt utvalg av autonome kjøretøy.

Les mer