View pål-jakob-synkarion-view-2018 crop

Synkarion var svært tidlig ute med å levere 100% skybaserte systemer

View Software kjøper Synkarion

View Software AS, som har en sterk posisjon innen programvare for vedlikehold av bygg, maskiner og rullerende materiell kjøper Fredrikstadbaserte Synkarion AS. For View betyr dette en kraftig styrking av området Service Management. 

100% skybasert

Synkarion startet opp i 2001 og er en erfaren leverandør av programvare. De har en stabil kundemasse hvor Gjensidige er en av de største. Selskapet har 4 ansatte og har gjennom 17 år hatt et velfungerende utviklingsmiljø sammen med ICB i Bulgaria. Synkarion var svært tidlig ute med å levere 100% skybaserte systemer med stort fokus på bruk av mobile enheter. De flytter inn i kontorene til View Software i Moss.

Synkarion leverer 3 hovedprodukter; Programvare for oversikt og styring av arbeidsflyt innen Auto og Maritim verkstedsdrift, samt ServiceBook, et moderne skybasert FDV verktøy for aktører innen bygg og eiendom.

"Sammenslåingen med View betyr stabilitet, tilgang til mer ressurser og et større kompetansemiljø. Alle ansatte i Synkarion blir med inn i View og samarbeidet med ICB styrkes ytterligere" understreker Jakob Jordal, gründer av Synkarion.

 Styrker View's produktportefølje

"Synkarion AS leverer brukervennlige skyløsninger med lave oppstartskostnader og det vil styrke vår satsning innen Service Management segmentet" sier CEO i View Software, Pål Einar Berntsen.

 

egmaintenance-havlandet crop

Havlandet Havbruk AS og EG Maintenance utvider samarbeid om vedlikeholdet

Havlandet Havbruk AS ønsker å effektivisere vedlikeholdsarbeidet og har valgt å utvide samarbeidet med EG ved å ta i bruk EG Maintenance.  Implementering av EG Maintenance hos Havlandet vil bidra til en effektiv og strømlinjeformet driftsforvaltning for selskapets enheter.

670658562

Kiwas NDT-virksomhet overføres til IKM Inspection

Fra 4. april 2024 vil Kiwa Norges NDT-virksomhet bli overført i sin helhet til IKM Inspection AS. Avtalen som nå er inngått mellom Kiwa AS og IKM Inspection AS medfører at all aktivitet og medarbeidere knyttet til NDT-tjenester med tilhørende utstyrspark i Norge overdras.

OO Logistikksenter Ålesund crop

Otto Olsen AS styrker sin markedsposisjon gjennom overtakelse av Parker Hannifin logistikksenter i Ålesund

Otto Olsen AS, en ledende leverandør innen tekniske løsninger og produkter i Norge, kunngjør med glede overtakelsen av Parker Hannifin logistikksenter i Ålesund. Denne overtagelsen vil ytterligere styrke Otto Olsen AS sin tilstedeværelse i det norske markedet. Transaksjonen forventes å bli avsluttet 30. april 2024.

GH_mvest crop

Havlandet Havbruk AS signerer avtale med EG Maintenance for effektiv administrasjon av vedlikeholdet

Havlandet Havbruk AS ønsker å effektivisere vedlikeholdsarbeidet og har valgt å utvide samarbeidet med EG ved å ta i bruk EG Maintenance. Implementering av EG Maintenance hos Havlandet vil bidra til en effektiv og strømlinjeformet driftsforvaltning for selskapets enheter. Derfor har Havlandet Havbruk og EG Maintenance nå signert en avtale for implementering av EG Maintenance-systemet.