Watson Marlow crop

Lokal kunnskap og innsikt er avgjørende for forholdet vårt til kundene

WMFTG utvider støtten i Norden med direktesalgskontorer i Finland og Norge

Watson-Marlow Fluid Technology Group (WMFTG) har utvidet sitt direktesalg og sin tekniske støtte til kunder i Norden gjennom å åpne kontorer i Finland og Norge. De nye kontorene skal styrke salgsområdet i Norden enda mer og vil arbeide side om side med eksisterende virksomheter i Danmark og Sverige.

Den offisielle åpningen fant sted den 1. september 2020 og er WMFTG sitt nyeste bidrag til å tilby kundefokusert strategi for global støtte koblet med lokale løsninger.

De nye salgskontorene hos Watson-Marlow med sete i Vantaa (Finland) og Skedsmokorset (Norge) skal ledes av Per Nielssen Kjelgaard, regional salgsadministrator for Norden. I en kommentar til åpningen av virksomhetene, sa han: “Jeg synes det er veldig spennende å få lede enda et nytt og positivt kapittel som styrker merket vårt i de nordiske landene. I mange år har kundene våre kunnet kjøpe produktene og teknologien vår – men har ikke alltid hatt mulighet for tilgang til støtte fra våre egne team. Vårt syn er at lokal kunnskap og innsikt er avgjørende for forholdet vårt til kundene. Det er det kundene forventer og vil ha. Vi ser veldig frem til å sette i sving og innlede spennende samtaler med gamle og nye kunder og partnere.”
Watson-Marlow Nordic er del av Watson-Marlow Fluid Technology Group, som har et globalt nettverk av virksomheter som inkluderer ti fabrikker og 37 direktesalgskontorer. Selskapet er del av Spirax-Sarco Engineering plc Group, med hovedsete i Falmouth i England.

For mer informasjon; www.wmftg.com

NORD-Cazaux-Rotorflex-Drehkolbenpumpe-crop

Driv teknologi for desentraliserte frittstående applikasjoner

Omformeren sikrer jevn start og stopp av motoren

NORD DRIVESYSTEMS leverer også applikasjonsoptimaliserte drivsystemer for kompakte mobile maskinsystemer som pumper eller vifter opp til 22 kW. For drift med variabel hastighet på slike maskiner som ofte bare har en eller noen få drivakser, kan NORDAC FLEX SK 200E frekvensomformeren monteres direkte på motoren eller i nærheten av motoren på maskinen.

Les mer
1157956591

SAP Carbon Footprint Management hjelper bedrifter med omstilling til økt bærekraft

Datadrevne tilnærming gjør det mulig for bedrifter å arbeide med bærekraft

SAP har lansert SAP Product Footprint Management, en ny skybasert løsning for selskaper som kan beregne CO2-avtrykket til produkter i hele verdikjeden. Løsningen tar hensyn til hele produktets livssyklus, hjelper bedrifter med å rapportere miljøpåvirkningen av produktene sine til regulerende myndigheter og resulterer i at produktene blir mer bærekraftige.

Les mer
Tools Bore hull crop

Kunsten å bore i metall

Før du begynner på selve boringen er det viktig å sørge for sikkerheten

Boring av et perfekt hull starter med å velge ut riktig bor i forhold til materialet og bormetoden du skal bruke. TOOLS har et svært bredt utvalg av metallbor, og du vil garantert finne det som passer perfekt til hullet du skal bore.

Les mer
KUKA_Rob_KMP_600-S_diffDRive crop[1]

Sterk satsing på mobile plattformer

Plattformen er lett å tilpasse til resten av enhetene i systemet

Ny modell med flere nye, smarte løsninger i KUKAs sortiment. Med den nye autonome plattformen KMP 600 S-diffDrive fyller KUKA tomrommet i lastekapasitet (600 kilo) mellom de tidligere lanserte KMP 200 og KMP 1500 (200 henholdsvis 1500 kilo), i sitt utvalg av autonome kjøretøy.

Les mer