Alfa Laval innovasjon crop

Alfa Laval Application & Innovation Center øker produktiviteten

Ønsker du å optimalisere produksjonsprosessen med de beste komponentene? Eller ønsker du å ta i bruk en ny sammensetning eller applikasjon samtidig som du øker produksjonen? Alfa Laval Fluid Handling Application & Innovation Center kan gjennomføre tester som er tett opp under virkelige driftsforhold, for å avgjøre hvordan du kan oppnå de beste resultatene.

Oppnå bedre ytelse

Stilt overfor en stram deadline, ba en ledende brusprodusent Alfa Laval velge utstyr for en ny mikselinje. Etter å ha analysert den følsomme sirupformuleringen og testet blandeutstyr under faktiske driftsforhold, fant våre eksperter ut at Alfa Laval Rotary Jet Mixer ga overlegen ytelse sammenlignet med konvensjonelle røreverk.

Reduser blandetiden med mer enn 80 %

Installering av riktig utstyr sikrer færre driftsavbrudd, høyere produktivitet og avkastning og varige kostnadsbesparelser. Application & Innovation Center konstaterte at Rotary Jet Mixer reduserte blandetiden fra 20 minutter med konvensjonelle agitatorer til bare to minutter, samtidig som at den bevarte formuleringens strukturelle integritet. 

– Bruk av riktig utstyr og riktige komponenter øker produktiviteten, reduserer kostnadene og forbedrer selskapets miljøprofil, sier Murat Boztepe, Global Beverage Industry Manager, Alfa Laval. 

Ved å gjennomføre tester ved Application & Innovation Center får du:

  • dokumentert ytelse med validerte testresultater
  • økt prosesseffektiviteten og avkastningen ved å velge de riktige komponentene fra starten av.
  • reduserte kostnadene for kapitalinvesteringer, forsyninger og rengjøringsmidler.
  • økt produktsikkerhet

Et høyere nivå

Råd fra ekspertene ved Alfa Laval Application & Innovation Center gjør at du raskt har mulighet til å tilpasse deg økt etterspørsel eller skiftende behov –uavhengig av bruksområde eller bransje. 

 

Roar Søvik crop

Innomotics – Lansering av en ny ledende motor og store drifter selskap

Et nytt, ledende selskap for motorer og store drivenheter skal hete Innomotics. Under dette navnet kombinerer Siemens sine forretningsaktiviteter innen lav- til høyspenningsmotorer, girmotorer, mellomspenningsomformere og motorspindler.

Les mer
SAP SAPPHIRE 2023, Orlando, USA

SAP introduserer nye AI-funksjoner på SAP Sapphire 2023

Inkluderer nå nye AI-baserte funksjoner

I forbindelse med konferansen SAP Sapphire 2023 i Orlando, Florida har SAP presentert en rekke AI-relaterte nyheter og samarbeid. SAP Business AI kan tas i bruk i hele organisasjonen, og kan eksempelvis brukes til å skape personaliserte kundeinteraksjoner, forbedre innkjøp, utvikle talenter og håndtere usikkerheter.

Les mer
AVEVA data crop

Godt vedlikehold er avhengig av gode data

Et forhold mange glemmer å ta hensyn til er vedlikeholdet av vedlikeholdssysteme

Det er utviklet mange systemer for å styre og optimalisere vedlikeholdet i en bedrift. Kvaliteten på vedlikeholdet blir ikke bedre enn kvaliteten som danner grunnlaget for beslutningene, for eksempel dataene. Et forhold mange glemmer å ta hensyn til er vedlikeholdet av vedlikeholdssystemene.

Les mer
BP PR MAIN IMAGE crop

bp utvider samarbeidet med det norske softwareselskapet Aize

Samarbeidet vil utvikle og effektivisere prosesser rundt vedlikeholdsaktiviteter

Det gjelder for alle installasjoner i Nordsjøen. Softwareselskapet Aize og bp har inngått en avtale som utvider partnerskapet til alle fem installasjoner bp opererer i Nordsjøen.

Les mer