AWS Trend Micro crop

Amazon Web Services belønnet Trend Micro med pris

Trend Micro anerkjent som årets Global AWS Marketplace Partner, en av flere AWS-partnere fra hele verden som hjelper kunder å lykkes med egen innovasjon. Cybersikkerhetsselskapet Trend Micro er stolte og glade for å være en av flere AWS-partnere som ble tildelt 2022 Regional og Global AWS Partner-pris.

En tildeling som anerkjenner markedsledende selskaper over hele verden som spiller en viktig rolle i å hjelpe markedsaktører med å drive innovasjon og bygge løsninger basert på Amazon Web Services.

Re:Invent 2022

De regionale- og globale AWS-prisene ble kunngjort under en pris-galla i anledning av årets AWS re:Invent 2022 i Las Vegas. Re:Invent 2022-arrangementet anerkjenner et bredt spekter av AWS-partnere, hvor fellesnevneren er omfavnelsen av spesialisering, innovasjon og samarbeid i løpet av året som har gått.

Trend Micro har i lang tid vært en AWS-partner, og jobbet tett med AWS for deres lansering av AWS Marketplace Vendor Insights. Trend Micro sitt tette partnerskap med AWS, har blant annet nylig resultert i den oppdaterte AWS Security Competency i tillegg til AWS Healthcare Competency til listen over AWS-validerte kvalifikasjoner i 2022.

De siste milepælene for innovasjon har bidratt til å utvide Trend Micros visjon for ende-til-ende-sikkerhet i skyen, som er bygd på selskapets enhetlige sikkerhetsplattform for skyen, for maksimal synlighet og kontroll over hele virksomheten.

- Trend Micro har vært en stor forkjemper for AWS Marketplace helt fra starten av. Derfor er vi også ekstra glade for å motta denne prisen, som et bevis på og en anerkjennelse av vårt viktige og langvarige partnerskap med AWS. Årets tredje kvartal var også vårt største kvartal noensinne hva gjelder AWS Marketplace-salg, med en vekst på hele 150 prosent år-over-år. For oss har AWS Marketplace blitt en uunnværlig kanal, uttaler Karianne Myrvold, kommunikasjonssjef i Trend Micro.

AWS Partner Network (APN) er et globalt AWS-program som fokuserer på å hjelpe virksomheter med å bygge AWS-baserte løsninger ved å tilby blant annet virksomhetsstøtte, markedsføringsstøtte og teknisk support. APN-partnere inkluderer alt fra uavhengige programvareleverandører og systemintegratører, samt AWS-partnere som kan vise til betydelig vekst i løpet av de siste 12 månedene.

-AWS-partnere er avgjørende for våre kunders suksess. Vi er utrolig stolte over å ha lansert AWS Partner-prisene for aller første gang, og takker alle de nominerte og alle vinnerne for deres bidrag til å akselerere virksomhetenes transformasjon over til skyen, uttalte Ruba Borno, visepresident for AWS sine globale partnere og allianser.

egmaintenance-havlandet crop

Havlandet Havbruk AS og EG Maintenance utvider samarbeid om vedlikeholdet

Havlandet Havbruk AS ønsker å effektivisere vedlikeholdsarbeidet og har valgt å utvide samarbeidet med EG ved å ta i bruk EG Maintenance.  Implementering av EG Maintenance hos Havlandet vil bidra til en effektiv og strømlinjeformet driftsforvaltning for selskapets enheter.

OO oppkjøp Jan-Erik Storsve og Øyvind Nistad crop

Otto Olsen AS utvider produktporteføljen med oppkjøp av TR Fastenings Norge AS

Otto Olsen AS kunngjør fullført oppkjøp av TR Fastenings Norge AS, en betydelig utvidelse av sin allerede omfattende produktportefølje. Som en anerkjent norskeid virksomhet med solid erfaring og høy teknisk ekspertise, leverer Otto Olsen AS allerede et bredt spekter av produkter til ulike industrier.

670658562

Kiwas NDT-virksomhet overføres til IKM Inspection

Fra 4. april 2024 vil Kiwa Norges NDT-virksomhet bli overført i sin helhet til IKM Inspection AS. Avtalen som nå er inngått mellom Kiwa AS og IKM Inspection AS medfører at all aktivitet og medarbeidere knyttet til NDT-tjenester med tilhørende utstyrspark i Norge overdras.

CHAT GPT 4 crop

Chat GPT 4-priser: er det gratis?

Vi har alle sett mulighetene til ChatGPT, ikke sant? Den forrige chatboten ble drevet av GPT-3.5. Bare tenk på de ekstra funksjonene GPT-4 bringer til bordet. Denne siste versjonen kan forstå diagrammer og regneark, utføre beregninger med de gitte dataene og håndtere bilder. Den kan til og med analysere disse bildene og snakke om dem.