AWS Trend Micro crop

Amazon Web Services belønnet Trend Micro med pris

Trend Micro anerkjent som årets Global AWS Marketplace Partner, en av flere AWS-partnere fra hele verden som hjelper kunder å lykkes med egen innovasjon. Cybersikkerhetsselskapet Trend Micro er stolte og glade for å være en av flere AWS-partnere som ble tildelt 2022 Regional og Global AWS Partner-pris.

En tildeling som anerkjenner markedsledende selskaper over hele verden som spiller en viktig rolle i å hjelpe markedsaktører med å drive innovasjon og bygge løsninger basert på Amazon Web Services.

Re:Invent 2022

De regionale- og globale AWS-prisene ble kunngjort under en pris-galla i anledning av årets AWS re:Invent 2022 i Las Vegas. Re:Invent 2022-arrangementet anerkjenner et bredt spekter av AWS-partnere, hvor fellesnevneren er omfavnelsen av spesialisering, innovasjon og samarbeid i løpet av året som har gått.

Trend Micro har i lang tid vært en AWS-partner, og jobbet tett med AWS for deres lansering av AWS Marketplace Vendor Insights. Trend Micro sitt tette partnerskap med AWS, har blant annet nylig resultert i den oppdaterte AWS Security Competency i tillegg til AWS Healthcare Competency til listen over AWS-validerte kvalifikasjoner i 2022.

De siste milepælene for innovasjon har bidratt til å utvide Trend Micros visjon for ende-til-ende-sikkerhet i skyen, som er bygd på selskapets enhetlige sikkerhetsplattform for skyen, for maksimal synlighet og kontroll over hele virksomheten.

- Trend Micro har vært en stor forkjemper for AWS Marketplace helt fra starten av. Derfor er vi også ekstra glade for å motta denne prisen, som et bevis på og en anerkjennelse av vårt viktige og langvarige partnerskap med AWS. Årets tredje kvartal var også vårt største kvartal noensinne hva gjelder AWS Marketplace-salg, med en vekst på hele 150 prosent år-over-år. For oss har AWS Marketplace blitt en uunnværlig kanal, uttaler Karianne Myrvold, kommunikasjonssjef i Trend Micro.

AWS Partner Network (APN) er et globalt AWS-program som fokuserer på å hjelpe virksomheter med å bygge AWS-baserte løsninger ved å tilby blant annet virksomhetsstøtte, markedsføringsstøtte og teknisk support. APN-partnere inkluderer alt fra uavhengige programvareleverandører og systemintegratører, samt AWS-partnere som kan vise til betydelig vekst i løpet av de siste 12 månedene.

-AWS-partnere er avgjørende for våre kunders suksess. Vi er utrolig stolte over å ha lansert AWS Partner-prisene for aller første gang, og takker alle de nominerte og alle vinnerne for deres bidrag til å akselerere virksomhetenes transformasjon over til skyen, uttalte Ruba Borno, visepresident for AWS sine globale partnere og allianser.

Mongstad

Scana-selskap tildelt treårig vedlikeholdskontrakt med en estimert kontraktsverdi på 1,8 milliarder

Equinor har tildelt Scana-eide PSW Technology en treårig kontrakt på vedlikeholdstjenester til raffineriet på Mongstad. Avtalen har en estimert verdi på 200 millioner kroner i året og inneholder opsjoner på ytterligere seks år. – For PSW er dette en game changer, sier Oddbjørn Haukøy, konserndirektør i Scana og en av grunnleggerne av PSW tilbake i 2007.

Les mer
Schneider smarte_frekvensomformere crop

Norsk produksjonsindustri går daglig glipp av opptil 30 prosent energibesparelser

Industrien etterspør opplæring innen smarte frekvensomformere. Ved å utnytte deres fulle potensiale, kan produksjonsprosesser fort senke energikostnader med opptil 30 prosent.

Les mer
ELD-2202-1k (002) crop

Risikoen for cyberangrep har aldri vært større

I dag ser vi andre former for digitale trusler enn vi gjorde for bare et år sid

Cyberkriminelle retter seg i økende grad mot offentlig infrastruktur, herunder kritisk produksjonsvirksomhet, og dette kan ramme oss alle. Derfor ruster Eldor opp med spesialutdannede cybersecurity-medarbeidere.

Les mer
KUKA Lorentsson crop

Suksess for KUKA Nordic med sterk vekst i 2022 og gode utsikter for i år

KUKA er langt fremme når det gjelder programvare og digitale løsninger

Det går bra for KUKA Nordic, og for å oppfylle løftet om å bringe robotkunnskap ut til folket – Robots for the People – starter de nå opp med månedlige kurs i programvaren KUKA.Sim. – KUKA.Sim er et produkt som gjør livet betydelig enklere for en system-
integrator, sier Micael Amandusson, channel manager ved KUKA Nordic, som ser tilbake på et svært vellykket år for selskapet.

Les mer