Orevas SAR crop

Infor EAM inngår som løsning for vedlikeholdsstyring

Avfallshåndteringsselskapet SAR Gruppen implementerer Infor EAM med Prevas

SAR Gruppen, som håndterer farlig avfall, er i startfasen med implementering av Infor CloudSuite på sine anlegg fra Stavanger i sør til Hammerfest i nord. Infor CloudSuite, med Infor EAM som en viktig bestanddel, er en portefølje av løsninger fra Infor utviklet for skyen som gjør samhandling i organisasjoner enklere.

Frode Steinsland, forbedringsansvarlig i SAR forklarer at Infor sin CloudSuite løsning gir integrasjonsmuligheter og økt funksjonalitet som passer selskapets behov.
- Systemet blir en viktig del av vår digitaliseringsprosess. Vi så etter en mer moderne løsning, en løsning med et godt kundegrensesnitt, gode muligheter for samhandling og som kan håndtere store mengder informasjon. Planen til SAR gruppen er å innføre Infor CloudSuite ved alle lokasjoner i Norge først og så ved kontoret i Kuwait, forteller Steinsland.
Prevas, som er Infors Channel partner på Infor EAM i Norden, står ansvarlig for EAM delen av løsningen til SAR.
– Vi ser frem til å være med på digitaliseringsreisen til SAR. Dette er et av mange spennende prosjekter hvor Infor EAM inngår som løsning for vedlikeholdsstyring slik at man kan utnytte ressursene bedre, uttaler daglig leder i Prevas Einar Alexander Andersen. Han understreker at leveransene går tilnærmet som normalt på tross av Covid-19.
– Prevas fokuserer på langsiktig samarbeid med våre kunder, og vårt mål er alltid å bidra til bedre
lønnsomhet hos kundene. Med Infor sin fremtidsrettede suite av løsninger vinner vi stadig nye kunder, og gleder oss over å være i gang sammen med SAR Gruppen, forteller Andersen.
 

Inngår teknologi- og utviklingssamarbeid med Schneider Electric

Inngår teknologi- og utviklingssamarbeid med Schneider Electric

Kan tilby enda bedre løsninger innen innen innen forebyggende vedlikehold

Ekspertene på slambehandling i havbruk, Blue Ocean Technology AS har inngått en Technology Partner Agreement med Schneider Electric. Avtalen innbefatter samarbeid innen teknologiutvikling for Blue Oceans anlegg innen slambehandling for lukkede oppdrettsanlegg på land og i sjø, samt utstyr og løsninger for prosessovervåking og kontroll.

Les mer
Hjemmekontor crop

4 av 10 ansatte bruker egne datamaskiner på hjemmekontoret

Smarthus-enheter og tilhørende apper blir utnyttet av cyberkriminelle

Covid-19 har sendt mange av oss hjem for å jobbe. Det har også endret hvordan vi håndterer forretningskritisk data. Nye retningslinjer for hvordan vi jobber sikkert og trygt hjemmefra bør derfor på plass. Det kommer frem i rapporten «Head in the Clouds» fra IT-sikkerhetsselskapet Trend Micro.

Les mer
Tina-Algkvist crop

Columbus ansetter Tina Algkvist for å akselerere utviklingen av Columbus' globale Infor M3-virksomhet

Har betydelig erfaring innen ledelse og internasjonal IT-prosjektledelse

Tina Algkvist inntar rollen for å lede Columbus' globale forretningsområde Infor M3 med fokus på kunder, vekst og et styrket partnerskap med Infor.  Algkvist er utnevnt som Business Unit Executive i Columbus med ansvar for det globale M3 forretningsområdet som betjener mer enn 300 kunder globalt med en årlig netto omsetning som overstiger DKK 350m (2019).

Utgave nr. 4 2020
Seco Assistant App crop

Spar tid og øk produktiviteten med den nye Seco Assistant-appen fra Seco Tools

Hjelper deg med å finne riktig verktøy og bearbeidingstrategi

Seco Assistant gir deg produktinformasjonen og verktøyene du trenger, rett i hånden uten at du trenger å foreta noen internettsøk eller bla i kataloger, selv når du er koblet fra nettet. Du kan søke etter produkter med artikkelnummer, betegnelse eller kvalitet, eller ganske enkelt skanne koden på emballasjen.

Utgave nr. 4 2020