Orevas SAR crop

Infor EAM inngår som løsning for vedlikeholdsstyring

Avfallshåndteringsselskapet SAR Gruppen implementerer Infor EAM med Prevas

SAR Gruppen, som håndterer farlig avfall, er i startfasen med implementering av Infor CloudSuite på sine anlegg fra Stavanger i sør til Hammerfest i nord. Infor CloudSuite, med Infor EAM som en viktig bestanddel, er en portefølje av løsninger fra Infor utviklet for skyen som gjør samhandling i organisasjoner enklere.

Frode Steinsland, forbedringsansvarlig i SAR forklarer at Infor sin CloudSuite løsning gir integrasjonsmuligheter og økt funksjonalitet som passer selskapets behov.
- Systemet blir en viktig del av vår digitaliseringsprosess. Vi så etter en mer moderne løsning, en løsning med et godt kundegrensesnitt, gode muligheter for samhandling og som kan håndtere store mengder informasjon. Planen til SAR gruppen er å innføre Infor CloudSuite ved alle lokasjoner i Norge først og så ved kontoret i Kuwait, forteller Steinsland.
Prevas, som er Infors Channel partner på Infor EAM i Norden, står ansvarlig for EAM delen av løsningen til SAR.
– Vi ser frem til å være med på digitaliseringsreisen til SAR. Dette er et av mange spennende prosjekter hvor Infor EAM inngår som løsning for vedlikeholdsstyring slik at man kan utnytte ressursene bedre, uttaler daglig leder i Prevas Einar Alexander Andersen. Han understreker at leveransene går tilnærmet som normalt på tross av Covid-19.
– Prevas fokuserer på langsiktig samarbeid med våre kunder, og vårt mål er alltid å bidra til bedre
lønnsomhet hos kundene. Med Infor sin fremtidsrettede suite av løsninger vinner vi stadig nye kunder, og gleder oss over å være i gang sammen med SAR Gruppen, forteller Andersen.
 

MIDSECTION OF WOMAN WORKING WITH MOBILE PHONE

9 av 10 selskaper som bruker AI til å forbedre KPI-er ser tydelige forbedringer

Et flertall av bedriftsledere ser behovet for å forbedre organisasjonens nøkkelindikatorer (KPIer). Kun en tredjedel har tatt i bruk AI i KPI-arbeidet, men de som gjør det ser raskt forbedringer i hvordan de kan analysere virksomheten og ta bedre beslutninger. Det viser en ny rapport fra MIT Sloan Management Review og Boston Consulting Group (BCG).

Alfa Laval crop

Ny pumpehåndbok fra Alfa Laval

Alfa Laval har nettopp publisert en helt ny utgave av selskapets anerkjente pumpehåndbok. Håndboken på 375 sider er gratis og inneholder vitenskapelig informasjon om grunnleggende pumpefunksjonalitet og grundige retningslinjer for dimensjonering og valg av riktig pumpetype for optimal virkningsgrad. 

OO Logistikksenter Ålesund crop

Otto Olsen AS styrker sin markedsposisjon gjennom overtakelse av Parker Hannifin logistikksenter i Ålesund

Otto Olsen AS, en ledende leverandør innen tekniske løsninger og produkter i Norge, kunngjør med glede overtakelsen av Parker Hannifin logistikksenter i Ålesund. Denne overtagelsen vil ytterligere styrke Otto Olsen AS sin tilstedeværelse i det norske markedet. Transaksjonen forventes å bli avsluttet 30. april 2024.

Bygger verdens grønneste sinkverk

Bygger verdens grønneste sinkverk

I industribygda Odda er Fastlands-Norges største industriprosjekt, med en samlet investeringsramme på 850 millioner euro, nå i ferd med å realiseres. – Boliden har lagt 850 millioner Euro på bordet og bygger nå verdens grønneste sinkverk i Odda.