BP PR MAIN IMAGE crop

Samarbeidet vil utvikle og effektivisere prosesser rundt vedlikeholdsaktiviteter

bp utvider samarbeidet med det norske softwareselskapet Aize

Det gjelder for alle installasjoner i Nordsjøen. Softwareselskapet Aize og bp har inngått en avtale som utvider partnerskapet til alle fem installasjoner bp opererer i Nordsjøen.

Aize gir brukerne i bp muligheten til å håndtere informasjon på en mer effektiv måte, ved å samle data fra interne og eksterne kilder i en digital versjon av installasjonene, med enkel navigasjon, visualisering og intuitive samarbeidsmetoder.

bp i Nordsjøen har valgt Aizes digitale tvilling-teknologi som sitt innsiktsverktøy, og benytter samarbeidet til å utvikle og effektivisere prosesser rundt vedlikeholdsaktiviteter, inspeksjoner og modifikasjoner. bp trekker fram disse kapabilitetene som en nøkkel til å operere tryggere og mer effektivt. Avtalen er et resultat av en lengre periode med tett samarbeid mellom de to selskapene, med produktutviklingen som hovedmotivasjon.

- Samarbeidet med bp har vært uvurderlig for oss med tanke på å få kunde- og brukerinnsikt i utviklingen av et produkt som gjør at fagfolk kan utføre jobben sin på en enda bedre måte. Det er et privilegium å ha muligheten til å utvide dette samarbeidet med en av verdens ledende aktører’, sier Anders Brun, CCO i Aize.

- rbeidet vi gjør med bp hjelper oss å forbedre produktet hver dag. Vi legger nå til nye brukere kontinuerlig, og øker med det kunnskapsbasen vår ytterligere, sier Jason Brown, SVP og strategisk kundeansvarlig i Aize.

Ragasco - Effektivare lagerstyrning och mindre svinn crop

Effektiv lagerstyring og redusert svinn med HxGN EAM

Hexagon Ragasco, verdensledende produsent av kompositt gassbeholdere, har oppnådd stor suksess gjennom effektiv og automatisert produksjon med minimal nedetid. Prevas har bistått med implementering av lagerstyring i HxGN EAM. 

Dormer E55 - Power Tool Taps crop

Dormer Pramet tilbyr større utvalg av sporing, runde HSS-verktøy og vedlikeholdsløsninger

Dormer Pramet utvider produktporteføljen for sporing og avstikking og introduserer nye HSS-bor, gjengetapper og vedlikeholdsverktøy med høstens produktlansering.

TXO ledere crop

Infinigate i nytt samarbeid med TXOne - skal styrke OT-sikkerheten i industrien

Tradisjonelle IT-sikkerhetsløsninger er ikke tilstrekkelige

OT-Cybersikkerhetsselskapet TXOne kunngjør i dag at de har inngått en ny samarbeidsavtale med IT-sikkerhetsdistributøren Infinigate. Samarbeidet er en del av begge parters arbeid med å styrke OT-sikkerheten for bedrifter innen industri, produksjon og kritisk infrastruktur. 

Les mer
Nofitech_Schneider crop

Effektiviserer med fokus på bærekraft

Går mot strømmen og intensiverer arbeidet med bærekraft

Nofitech utvider samarbeidet med Schneider Electric med ny bærekraftstrategi: - Energi- og ressurseffektivisering styrker både oppdretterne og oss. Flere leverandører til havbruksnæringen merker at ulike uventede faktorer har gitt økt investeringsrisiko og satt en plutselig brems på innkjøp av grønn teknologi.

Les mer