egmaintenance-havlandet crop

Havlandet Havbruk AS og EG Maintenance utvider samarbeid om vedlikeholdet

Havlandet Havbruk AS ønsker å effektivisere vedlikeholdsarbeidet og har valgt å utvide samarbeidet med EG ved å ta i bruk EG Maintenance.  Implementering av EG Maintenance hos Havlandet vil bidra til en effektiv og strømlinjeformet driftsforvaltning for selskapets enheter.

Derfor har Havlandet Havbruk og EG Maintenance nå signert en avtale for implementering av EG Maintenance-systemet. 

Vegard Liland, Prosjektleder i Havlandet Havbruk, uttaler: "I tillegg til eksisterende anlegg jobber Havlandet med å realisere over 70 mål med ny torskeindustri på Gaddholmen, i form av settefisk og matfiskanlegg. Vi er helt avhengig av samarbeid med de beste leverandørene for å nå våre mål om å produsere den beste fisken."

Havlandet Havbruk AS har base i Florø og har i over to tiår drevet med bærekraftig oppdrett av torsk på land – og er i dag Norges ledende oppdretter av torskeyngel og -stamfisk. Havlandet er fra før kunde av EG InControl for digital internkontroll.

"Vi ser frem til et vellykket samarbeid med Havlandet Havbruk AS og er glade for å kunne støtte dem i deres mål om å oppnå optimal driftseffektivitet og pålitelighet på teknisk utstyr," sier Erik Egeberg, Salgsleder EG Maintenance.
 

Om Havlandet Havbruk AS

Havlandet Havbruk AS har base i Florø og har i over to tiår drevet med bærekraftig oppdrett av torsk på land – og er i dag Norges ledende oppdretter av torskeyngel og -stamfisk. I tillegg til det nye og energieffektive torskeanlegg på Gaddholmen produserer Havlandet også den effektive lusespiseren berggylt på egen lokalitet og var 2. aktør i Norge som produsert slakteklar laks på land i Havlandet RAS Pilotanlegg.

Om EG Maintenance

EG Maintenance er en ledende leverandør av digitale vedlikeholdssystemer som hjelper bedrifter med å optimalisere vedlikeholdsprosesser, redusere nedetid og øke driftssikkerheten. Med omfattende erfaring og ekspertise innen bransjen tilbyr EG Maintenance moderne løsninger for å imøtekomme kundenes unike behov.

Super data crop

Kjempekontrakt tildelt: Norges kraftigste superdatamaskin kommer snart

Nå er anskaffelseskonkurransen som skal sikre Norges neste superdatamaskin avsluttet. Hewlett-Packard Norge AS (HPE) vant konkurransen og er følgelig valgt som leverandør av kontrakten som har en verdi på hele 225 millioner kroner. Dette blir Norges kraftigste superdatamaskin noensinne og vil gi et signifikant løft til nasjonal KI-forskning og innovasjon.

Øyvind Huseby crop

Norge taper KI-kappløpet i Norden

Øyvind Husby, administrerende direktør i IKT Norge, skriver at hvis vi ikke lykkes med å bruke KI til å trygge det norske samfunnet, skyldes det mangel på vilje og ikke mangel på evne. I en ny undersøkelse fra IKT Norge, avdekkes et bekymringsfullt bilde: Norge taper kappløpet i Norden om kunstig intelligens (KI). Til tross for et godt utgangspunkt, både økonomisk og på hvor digitalt samfunn vi har, så er vi i ferd med å tape til våre naboland.

default

Vesterålen Marine Oil åpnet ny stor fabrikk

Vesterålen Marine Olje har utvidet produksjonslokalene og investert i ny innovativ teknologi som gir banebrytende muligheter i produksjon av fiskeolje. Onsdag 22.mai ble det nye anlegget åpnet av statssekretær Kristina Sigurdsdottir Hansson (AP) i Nærings- og Fiskeridepartementet.

AMNYTT 03 2024 kolasj crop

AMNYTT 03 2024 er publisert

Når vi snakker om teknologi og velferd tenker som oftest på mulighetene som finnes i pleie og omsorgsektoren. Roboter som gjøre pleiernes dag enklere. Det også utviklet løsninger for å kunne støtte eldre til å fungere i sine hjem lengre en fysisk tilstand i utgangspunktet tilsier.