TXO ledere crop

Tradisjonelle IT-sikkerhetsløsninger er ikke tilstrekkelige

Infinigate i nytt samarbeid med TXOne - skal styrke OT-sikkerheten i industrien

OT-Cybersikkerhetsselskapet TXOne kunngjør i dag at de har inngått en ny samarbeidsavtale med IT-sikkerhetsdistributøren Infinigate. Samarbeidet er en del av begge parters arbeid med å styrke OT-sikkerheten for bedrifter innen industri, produksjon og kritisk infrastruktur. 

Dagens trusselsituasjon endrer seg kontinuerlig, og cybertruslene mot driftsmiljøer (OT) øker eksponentielt i takt med at fysiske maskiner, ofte avgjørende for virksomheten, kobles til internett som en del av sektorens raske digitalisering. Cyberangrep mot disse miljøene kan få alvorlige konsekvenser. I tillegg til potensielt store økonomiske tap, kan også samfunnet påvirkes som helhet, da mange av disse selskapene har en viktig rolle i forsyningen av elektrisitet, vann, avløp og annen kritisk infrastruktur.  

– Vi takker for tilliten og ser frem til å være en partner for TXOne. TXOne tilbyr tekniske løsninger som markedet trenger akkurat nå, når angrep mot kritisk infrastruktur øker dramatisk og cybertrusselen stadig vokser. Her kan TXOne og Infinigate komme inn og levere løsninger som er tilpasset dagens OT-miljøer, sier Thomas Hagelid, visepresident for Nordics & Benelux i Infinigate.

TXOne tilbyr dedikerte løsninger for OT-miljøer, og deres teknologi og innovasjon innen dette området gjør dem til en viktig aktør innen cybersikkerhet i industrien. Infinigate på sin side er den eneste distributøren som er spesialisert utelukkende på cybersikkerhet, noe som var en betydelig faktor for at TXOne valgte dem som sin nye partner. For Infinigate var det en naturlig utvikling av sitt produkt- og tjenestetilbud å inngå samarbeid med TXOne, spesielt etter å ha observert et økende behov for OT-sikkerhet innen cybersikkerhetsområdet. 

– TXOne befinner seg for øyeblikket i en sterk vekstfase, spesielt i Nord-Europa og Norden, og dette samarbeidet gir oss økte muligheter til å raskt anpasse oss markedet. Det er svært verdifullt for oss at Infinigate er spesialisert på cybersikkerhet, og har både kunnskap og etablerte forhandlerkanaler som kan hjelpe oss videre på vår vekstreise, sier Fredrik Sandberg, kanaldirektør i TXOne. 

Dagens industribedrifter gjennomgår en rask digitaliseringsreise, og mange fokuserer på å kunne ta riktige, datadrevne beslutninger. For å få tilgang til denne dataen, må de ofte åpne de komplekse OT-miljøene mot internett. Dette må gjøres på en sikker måte for å unngå å samtidig åpne virksomheten for cybertrusler. Tradisjonelle IT-sikkerhetsløsninger er ikke tilstrekkelige her, da maskinene i OT-miljøet stiller andre krav til sikkerhetsarbeidet. Takket være samarbeidet mellom TXOne og Infinigate kan nå alle bedrifter som trenger OT-sikkerhet få hjelp fra erfarne eksperter og løsninger utformet for fremtidens industri. 

Samarbeidet starter nå og omfatter for øyeblikket de nordiske landene Sverige, Norge, Danmark, Finland og Island, samt Baltikum og Nederland.      

Om Infinigate 

Infinigate er en distributør med fokus på IT-sikkerhet. Med en portefølje av ledende leverandører innen IT-sikkerhet er Infinigates oppdrag å hjelpe forhandlere med å utvikle sitt sikkerhetstilbud og levere IT-sikkerhetsløsninger til bedrifter og organisasjoner. Infinigates kunnskap og støtte blir verdsatt av partnerkanaler over hele Europa, spesielt i en verden som digitaliseres i stadig raskere tempo, og der cyberkriminaliteten slår rekorder. Under mottoet "making IT security everyone's business" jobber nå over 1200 ansatte i Infinigate-gruppen. Infinigate er til stede i 30 land og har kunder i over 50 land. Hovedkontoret ligger i Sveits. Gjennom fokus, kunnskap og ekstraordinær service har Infinigate etablert seg som en ledende verdiøkende distributør innen cybersikkerhet i Europa. 

Om TXOne Networks 

TXOne Networks tilbyr cybersikkerhetsløsninger som sikrer pålitelighet og trygghet for industrielle kontrollsystemer og driftsmiljøer ved hjelp av OT-metoder med zero trust-teknologi. Hos TXOne Networks samarbeider vi med både ledende produsenter og kritiske infrastrukturoperatører for å utvikle praktiske og brukervennlige metoder for cybersikkerhet. TXOne Networks tilbyr både nettverksbaserte og endepunktsbaserte produkter for å beskytte OT-nettverket og kritiske enheter med avansert sanntidsforsvar. https://www.txone.com/Presskontakt 

Ragasco - Effektivare lagerstyrning och mindre svinn crop

Effektiv lagerstyring og redusert svinn med HxGN EAM

Hexagon Ragasco, verdensledende produsent av kompositt gassbeholdere, har oppnådd stor suksess gjennom effektiv og automatisert produksjon med minimal nedetid. Prevas har bistått med implementering av lagerstyring i HxGN EAM. 

Dormer E55 - Power Tool Taps crop

Dormer Pramet tilbyr større utvalg av sporing, runde HSS-verktøy og vedlikeholdsløsninger

Dormer Pramet utvider produktporteføljen for sporing og avstikking og introduserer nye HSS-bor, gjengetapper og vedlikeholdsverktøy med høstens produktlansering.

TXO ledere crop

Infinigate i nytt samarbeid med TXOne - skal styrke OT-sikkerheten i industrien

Tradisjonelle IT-sikkerhetsløsninger er ikke tilstrekkelige

OT-Cybersikkerhetsselskapet TXOne kunngjør i dag at de har inngått en ny samarbeidsavtale med IT-sikkerhetsdistributøren Infinigate. Samarbeidet er en del av begge parters arbeid med å styrke OT-sikkerheten for bedrifter innen industri, produksjon og kritisk infrastruktur. 

Les mer
Nofitech_Schneider crop

Effektiviserer med fokus på bærekraft

Går mot strømmen og intensiverer arbeidet med bærekraft

Nofitech utvider samarbeidet med Schneider Electric med ny bærekraftstrategi: - Energi- og ressurseffektivisering styrker både oppdretterne og oss. Flere leverandører til havbruksnæringen merker at ulike uventede faktorer har gitt økt investeringsrisiko og satt en plutselig brems på innkjøp av grønn teknologi.

Les mer