joetul-fabrikk-fredrikstad-crop

Jøtul AS velger EG Maintenance som nytt vedlikeholdssystem

Jøtul AS, global markedsleder og produsent av ovner og peiser i støpejern, har valgt EG Maintenance som deres nye leverandør for vedlikeholdssystem. Denne beslutningen markerer et skifte i retning av økt effektivitet og innovasjon i vedlikeholdsprosessene hos Jøtul. 

Bjørn Harald Bjørnli, avdelingsleder for teknisk vedlikehold hos Jøtul, uttrykker hvorfor de valgte EG Maintenance: «Vi var på utkikk etter en aktør med lang erfaring, og EG Maintenance passet perfekt til våre behov. Med over 30 års bransjeerfaring tilbyr de en alt-i-ett-løsning med et oversiktlig og enkelt brukergrensesnitt. Overgangen fra tradisjonelle arbeidsordre på papir, til bruk av nettbrett og mobil, vil gi våre ansatte enkel tilgang til all nødvendig informasjon, uansett hvor de befinner seg.» 

Jøtul har en sterk tradisjon for kvalitet og tidløst design. Med EG Maintenance forventes vedlikeholdsprosessene å bli enda mer strømlinjeformet, med mulighet for statistikk over arbeidsordre og automatiserte rutiner. Dette vil ikke bare bidra til kostnadsreduksjoner, men også til økt produktivitet og presis kontroll over vedlikeholdssituasjonen. 

Erik Egeberg, salgsleder hos EG Maintenance, uttaler: «Jøtul er en solid merkevare som er kjent for kvalitet, så vi er svært glade for at de valgte EG Maintenance som nytt vedlikeholdssystem. Vi er allerede godt i gang med implementeringen av systemet på fabrikken og ser frem til et langt og godt samarbeid.» 

EG Maintenance er et digitalt vedlikeholdssystem som spesialiserer seg på å hjelpe bedrifter med å effektivisere vedlikeholdsarbeidet, redusere kostnader og øke produktiviteten. Ved å tilby en plattform som gir full oversikt over vedlikeholdsprosesser, automatiserer rutiner og gir innsikt i nøyaktige data for kontinuerlig forbedring, styrker EG Maintenance Jøtuls posisjon som en ledende aktør innen ovn-og peisproduksjon. 

Om Jøtul AS: 

Jøtul AS, grunnlagt i 1853, er en norsk produsent av ovner og peiser i støpejern. Med over 170 års erfaring kombinerer Jøtul solid håndverk med kunst for å bekjempe kulde. 

Om EG Maintenance: 

EG Maintenance er et skybasert vedlikeholdssystem som hjelper bedrifter med å effektivisere vedlikeholdsarbeidet, redusere kostnader og øke produktiviteten gjennom automatisering og innsikt i nøyaktige data. Med 30 års bransjeerfaring tilbyr EG Maintenance en alt-i-ett-løsning med brukervennlig grensesnitt. EG Maintenance var tidligere kjent som View Maintenance før oppkjøpet fra EG.

Prevas ny crop

Prevas ønsker velkommen til ny Teamlead & prosjektleder i Norge

Prevas har fått en ny teamlead & prosjektleder på Oslo-kontoret, Sofya Kapustina (37). Sofya har lang erfaring fra IKT-leveranser, prosjekt- og teamledelse med spisskompetanse innen utvikling av IT- og virksomhetsprosesser. 

egmaintenance-havlandet crop

Havlandet Havbruk AS og EG Maintenance utvider samarbeid om vedlikeholdet

Havlandet Havbruk AS ønsker å effektivisere vedlikeholdsarbeidet og har valgt å utvide samarbeidet med EG ved å ta i bruk EG Maintenance.  Implementering av EG Maintenance hos Havlandet vil bidra til en effektiv og strømlinjeformet driftsforvaltning for selskapets enheter.

OO oppkjøp Jan-Erik Storsve og Øyvind Nistad crop

Otto Olsen AS utvider produktporteføljen med oppkjøp av TR Fastenings Norge AS

Otto Olsen AS kunngjør fullført oppkjøp av TR Fastenings Norge AS, en betydelig utvidelse av sin allerede omfattende produktportefølje. Som en anerkjent norskeid virksomhet med solid erfaring og høy teknisk ekspertise, leverer Otto Olsen AS allerede et bredt spekter av produkter til ulike industrier.

670658562

Kiwas NDT-virksomhet overføres til IKM Inspection

Fra 4. april 2024 vil Kiwa Norges NDT-virksomhet bli overført i sin helhet til IKM Inspection AS. Avtalen som nå er inngått mellom Kiwa AS og IKM Inspection AS medfører at all aktivitet og medarbeidere knyttet til NDT-tjenester med tilhørende utstyrspark i Norge overdras.