joetul-fabrikk-fredrikstad-crop

Jøtul AS velger EG Maintenance som nytt vedlikeholdssystem

Jøtul AS, global markedsleder og produsent av ovner og peiser i støpejern, har valgt EG Maintenance som deres nye leverandør for vedlikeholdssystem. Denne beslutningen markerer et skifte i retning av økt effektivitet og innovasjon i vedlikeholdsprosessene hos Jøtul. 

Bjørn Harald Bjørnli, avdelingsleder for teknisk vedlikehold hos Jøtul, uttrykker hvorfor de valgte EG Maintenance: «Vi var på utkikk etter en aktør med lang erfaring, og EG Maintenance passet perfekt til våre behov. Med over 30 års bransjeerfaring tilbyr de en alt-i-ett-løsning med et oversiktlig og enkelt brukergrensesnitt. Overgangen fra tradisjonelle arbeidsordre på papir, til bruk av nettbrett og mobil, vil gi våre ansatte enkel tilgang til all nødvendig informasjon, uansett hvor de befinner seg.» 

Jøtul har en sterk tradisjon for kvalitet og tidløst design. Med EG Maintenance forventes vedlikeholdsprosessene å bli enda mer strømlinjeformet, med mulighet for statistikk over arbeidsordre og automatiserte rutiner. Dette vil ikke bare bidra til kostnadsreduksjoner, men også til økt produktivitet og presis kontroll over vedlikeholdssituasjonen. 

Erik Egeberg, salgsleder hos EG Maintenance, uttaler: «Jøtul er en solid merkevare som er kjent for kvalitet, så vi er svært glade for at de valgte EG Maintenance som nytt vedlikeholdssystem. Vi er allerede godt i gang med implementeringen av systemet på fabrikken og ser frem til et langt og godt samarbeid.» 

EG Maintenance er et digitalt vedlikeholdssystem som spesialiserer seg på å hjelpe bedrifter med å effektivisere vedlikeholdsarbeidet, redusere kostnader og øke produktiviteten. Ved å tilby en plattform som gir full oversikt over vedlikeholdsprosesser, automatiserer rutiner og gir innsikt i nøyaktige data for kontinuerlig forbedring, styrker EG Maintenance Jøtuls posisjon som en ledende aktør innen ovn-og peisproduksjon. 

Om Jøtul AS: 

Jøtul AS, grunnlagt i 1853, er en norsk produsent av ovner og peiser i støpejern. Med over 170 års erfaring kombinerer Jøtul solid håndverk med kunst for å bekjempe kulde. 

Om EG Maintenance: 

EG Maintenance er et skybasert vedlikeholdssystem som hjelper bedrifter med å effektivisere vedlikeholdsarbeidet, redusere kostnader og øke produktiviteten gjennom automatisering og innsikt i nøyaktige data. Med 30 års bransjeerfaring tilbyr EG Maintenance en alt-i-ett-løsning med brukervennlig grensesnitt. EG Maintenance var tidligere kjent som View Maintenance før oppkjøpet fra EG.

670658562

Kiwas NDT-virksomhet overføres til IKM Inspection

Fra 4. april 2024 vil Kiwa Norges NDT-virksomhet bli overført i sin helhet til IKM Inspection AS. Avtalen som nå er inngått mellom Kiwa AS og IKM Inspection AS medfører at all aktivitet og medarbeidere knyttet til NDT-tjenester med tilhørende utstyrspark i Norge overdras.

MDV 01 2024 kolasj crop

Min Drift & Vedlikehold 01 2024 er publisert

Redaksjonen får tilsendt en mengde nyheter innen alle fagfelt, hvor KI er hovedtema. Vedlikeholdsfeltet er intet unntak. I noen utstrekning blir vedlikeholdsarbeidet endret når KI blir en del av det daglige arbeidet. For det første vil man få mer data som grunnlag for å ta beslutninger. Det viktige i denne sammenheng er å ha god kvalitet på dataene.

SKF ansys-app-top crop

Mindre CO2 med CO-design

Visste du at den største miljøpåvirkningen fra lagre kommer fra bruksfasen? Hvis man velger og designer lagre som minimerer friksjonen, kan det derfor være svært positivt for det samlede industrielle CO2-avtrykket.

OO Egenproduserte-tetninger crop

Egenproduserte tetninger

Otto Olsen AS presenterer en brosjyre med en oversikt over tetningene selskapet produserer i sine lokaler på Skedsmokorset. I sortimentet finner brukeren et bredt spekter av maskinerte tetninger og pakninger i ulike materialer, hentet fra ledende europeiske produsenter. 

Les mer