Atlas Copco tysk vaksinasjon crop

Er utformet med tanke på bærekraft

Løste krav om pålitelig strømforsyning på kort varsel

Et Covid-vaksinasjonssenter i Münster Tyskland, trengte en pålitelig strømforsyning som kunne leveres og installeres på kort varsel. Atlas Copco utstyrte dem med to QAS 5 trinn V-generatorer og et ZenergiZe-energilagringssystem for å sikre at vaksinasjoner ble utført i tide.

Byggingen av Impfzentrum Münster-vaksinasjonssenteret startet 21 dager etter at planleggingen var fullført. Dette anlegget trengte en pålitelig strømforsyning installert på kort varsel. Dette vaksinasjonssenteret ble utformet med et sjenerøst energibehov, som sykehus, for å dekke alle eventualiteter. Dette var for å sikre at en konstant, avbruddsfri strømforsyning ble garantert i tilfelle en nødssituasjon, og at den planlagte arbeidsbelastningen på opptil 2400 vaksinasjoner per dag ble oppnådd i et hvilket som helst scenario.  

For å utstyre vaksinasjonssenteret med nødvendig og sikker strømforsyning, leverte Atlas Copco to QAS 5 trinn V-generatorer på 450 kVa og et ZenergiZe ZBP 45 innen svært kort tid fra sitt tyske kundesenter. Installasjonen var problemfri og i henhold til tidsplan, og var i henhold til alle bestemmelser angående sosial avstand og hygiene. 
Med Atlas Copco QAS 5 trinn V-generatorer på 450 kVa, har vaksinasjonssenteret Impfzentrum Münster tilgang til pålitelig energi samtidig som det forbedrer ytelsen og reduserer utslippene. Disse generatorene er utformet for bedre drivstofføkonomi ved stadig mer krevende bruksområder. Med lave vedlikeholdsbehov og lang driftstid kan de også brukes til langsiktig drift. 

QAS 5-serien leverer rask «plug and play»-energi, og den er utformet for å være svært stillegående under drift, med et støynivå på så lite som 85 dBA. Vaksinasjonssenteret har også dratt nytte av den kompakte størrelsen til QAS 5-modellene, som tar opp 20 % mindre gulvplass sammenlignet med andre generatorer i sin klasse. De er derfor enkle å transportere og plassere på stedet. De har enestående mobilitet med en solid ramme, så de ble plassert utenfor vaksinasjonssenteret for å optimalisere all innendørs plass.

Installasjonen for vaksinasjonssenteret Impfzentrum Münster inkluderte også en ZenergiZe ZBP 45 som reservestrømforsyning. Hvis det skulle oppstå et strømbrudd, vil lagringssystemene for litiumenergi fra Atlas Copco sørge for uavbrutt skifte til strømgeneratorene takket være USV-bufring. Disse allsidige energilagringssystemene oppfyller drifts- og sikkerhetsrestriksjoner i støyfølsomme miljøer. Energilagringssystemene er utformet med tanke på bærekraft, og gjør det mulig for brukere å minimere den miljømessige påvirkningen fra deres drift ved å betydelig redusere drivstofforbruk og utslipp. 

NORD-Cazaux-Rotorflex-Drehkolbenpumpe-crop

Driv teknologi for desentraliserte frittstående applikasjoner

Omformeren sikrer jevn start og stopp av motoren

NORD DRIVESYSTEMS leverer også applikasjonsoptimaliserte drivsystemer for kompakte mobile maskinsystemer som pumper eller vifter opp til 22 kW. For drift med variabel hastighet på slike maskiner som ofte bare har en eller noen få drivakser, kan NORDAC FLEX SK 200E frekvensomformeren monteres direkte på motoren eller i nærheten av motoren på maskinen.

Les mer
1157956591

SAP Carbon Footprint Management hjelper bedrifter med omstilling til økt bærekraft

Datadrevne tilnærming gjør det mulig for bedrifter å arbeide med bærekraft

SAP har lansert SAP Product Footprint Management, en ny skybasert løsning for selskaper som kan beregne CO2-avtrykket til produkter i hele verdikjeden. Løsningen tar hensyn til hele produktets livssyklus, hjelper bedrifter med å rapportere miljøpåvirkningen av produktene sine til regulerende myndigheter og resulterer i at produktene blir mer bærekraftige.

Les mer
Tools Bore hull crop

Kunsten å bore i metall

Før du begynner på selve boringen er det viktig å sørge for sikkerheten

Boring av et perfekt hull starter med å velge ut riktig bor i forhold til materialet og bormetoden du skal bruke. TOOLS har et svært bredt utvalg av metallbor, og du vil garantert finne det som passer perfekt til hullet du skal bore.

Les mer
Parker slange crop

Nye ultrahøytrykksslanger fra Parker forlenger levetiden ved høytrykksspyling

Resultatet er at farlige kontaminanter ikke blir luftbårne

Anlegg, skipsbygging og generell industri kan dra nytte av PFX30-50, som er klassifisert med et arbeidstrykk på opptil 301 MPa.Parker Hannifin lanserer PFX30-05, en DN8 ultrahøytrykksslange som gir forbedret levetid til bruk ved høytrykksspyling på industrinivå på tvers av sektorer, inkludert anlegg og skipsbygging.

Les mer