Atlas Copco tysk vaksinasjon crop

Er utformet med tanke på bærekraft

Løste krav om pålitelig strømforsyning på kort varsel

Et Covid-vaksinasjonssenter i Münster Tyskland, trengte en pålitelig strømforsyning som kunne leveres og installeres på kort varsel. Atlas Copco utstyrte dem med to QAS 5 trinn V-generatorer og et ZenergiZe-energilagringssystem for å sikre at vaksinasjoner ble utført i tide.

Byggingen av Impfzentrum Münster-vaksinasjonssenteret startet 21 dager etter at planleggingen var fullført. Dette anlegget trengte en pålitelig strømforsyning installert på kort varsel. Dette vaksinasjonssenteret ble utformet med et sjenerøst energibehov, som sykehus, for å dekke alle eventualiteter. Dette var for å sikre at en konstant, avbruddsfri strømforsyning ble garantert i tilfelle en nødssituasjon, og at den planlagte arbeidsbelastningen på opptil 2400 vaksinasjoner per dag ble oppnådd i et hvilket som helst scenario.  

For å utstyre vaksinasjonssenteret med nødvendig og sikker strømforsyning, leverte Atlas Copco to QAS 5 trinn V-generatorer på 450 kVa og et ZenergiZe ZBP 45 innen svært kort tid fra sitt tyske kundesenter. Installasjonen var problemfri og i henhold til tidsplan, og var i henhold til alle bestemmelser angående sosial avstand og hygiene. 
Med Atlas Copco QAS 5 trinn V-generatorer på 450 kVa, har vaksinasjonssenteret Impfzentrum Münster tilgang til pålitelig energi samtidig som det forbedrer ytelsen og reduserer utslippene. Disse generatorene er utformet for bedre drivstofføkonomi ved stadig mer krevende bruksområder. Med lave vedlikeholdsbehov og lang driftstid kan de også brukes til langsiktig drift. 

QAS 5-serien leverer rask «plug and play»-energi, og den er utformet for å være svært stillegående under drift, med et støynivå på så lite som 85 dBA. Vaksinasjonssenteret har også dratt nytte av den kompakte størrelsen til QAS 5-modellene, som tar opp 20 % mindre gulvplass sammenlignet med andre generatorer i sin klasse. De er derfor enkle å transportere og plassere på stedet. De har enestående mobilitet med en solid ramme, så de ble plassert utenfor vaksinasjonssenteret for å optimalisere all innendørs plass.

Installasjonen for vaksinasjonssenteret Impfzentrum Münster inkluderte også en ZenergiZe ZBP 45 som reservestrømforsyning. Hvis det skulle oppstå et strømbrudd, vil lagringssystemene for litiumenergi fra Atlas Copco sørge for uavbrutt skifte til strømgeneratorene takket være USV-bufring. Disse allsidige energilagringssystemene oppfyller drifts- og sikkerhetsrestriksjoner i støyfølsomme miljøer. Energilagringssystemene er utformet med tanke på bærekraft, og gjør det mulig for brukere å minimere den miljømessige påvirkningen fra deres drift ved å betydelig redusere drivstofforbruk og utslipp. 

Prevas ny crop

Prevas ønsker velkommen til ny Teamlead & prosjektleder i Norge

Prevas har fått en ny teamlead & prosjektleder på Oslo-kontoret, Sofya Kapustina (37). Sofya har lang erfaring fra IKT-leveranser, prosjekt- og teamledelse med spisskompetanse innen utvikling av IT- og virksomhetsprosesser. 

egmaintenance-havlandet crop

Havlandet Havbruk AS og EG Maintenance utvider samarbeid om vedlikeholdet

Havlandet Havbruk AS ønsker å effektivisere vedlikeholdsarbeidet og har valgt å utvide samarbeidet med EG ved å ta i bruk EG Maintenance.  Implementering av EG Maintenance hos Havlandet vil bidra til en effektiv og strømlinjeformet driftsforvaltning for selskapets enheter.

OO oppkjøp Jan-Erik Storsve og Øyvind Nistad crop

Otto Olsen AS utvider produktporteføljen med oppkjøp av TR Fastenings Norge AS

Otto Olsen AS kunngjør fullført oppkjøp av TR Fastenings Norge AS, en betydelig utvidelse av sin allerede omfattende produktportefølje. Som en anerkjent norskeid virksomhet med solid erfaring og høy teknisk ekspertise, leverer Otto Olsen AS allerede et bredt spekter av produkter til ulike industrier.

670658562

Kiwas NDT-virksomhet overføres til IKM Inspection

Fra 4. april 2024 vil Kiwa Norges NDT-virksomhet bli overført i sin helhet til IKM Inspection AS. Avtalen som nå er inngått mellom Kiwa AS og IKM Inspection AS medfører at all aktivitet og medarbeidere knyttet til NDT-tjenester med tilhørende utstyrspark i Norge overdras.