Sandvik Coromant Center Halesowen crop

Får tilgang til de nyeste digitale opplæringsverktøyene fra Sandvik Coromant,

Maskinering på direkten over hele verden

Sandvik Coromant har lansert en ny serie med opplæringsøkter innen Digital Live Machining (DLM). Øktene arrangeres virtuelt fra Sandvik Coromant-sentrene — et globalt nettverk av anlegg som er utstyrt med det aller nyeste innen maskineri og teknologi. DLM-øktene leverer live maskinering og undervisningsopplegg, pluss interaktive samtaler med ingeniøreksperter.

DLM-økter har vært organisert av Sandvik Coromant i en årrekke, på grunnlag av organisasjonens omfattende maskineringskunnskap og selskapets globale nettverk av Sandvik Coromant-sentre. Sentrene er fysiske anlegg med svært dyktige ingeniører og teknikere som har dyptgående ekspertise innen metallskjæring og maskineringsteknologi. Hensikten med de digitale øktene er å gi deltakere fra hele verden tilgang til denne rike kunnskapen og å hjelpe produsenter og maskinfabrikker å optimere metallskjæringsprosessene, spare energi, forbedre produktiviteten og redusere kostnadene.

Sentrene er plassert i viktige markeder, blant annet USA, Mexico, Brasil, Sverige, India og Kina. Tilbudet om virtuelle opplæringsøkter i form av DLM faller sammen med innvielsen av flere nye Sandvik Coromant-sentre, blant annet et nytt toppmoderne anlegg som ble åpnet i Storbritannia i mai 2023.

"Kunder fra hele verden har nå tilgang til de nyeste digitale opplæringsverktøyene fra Sandvik Coromant," forklarer Helen Blomqvist, administrerende direktør for Sandvik Coromant. "Historisk sett har disse øktene vært svært vellykkede for å formidle til kundene våre kunnskapen og verktøyene de trenger for å bevare forspranget i konkurransen, og ettersom listen over Sandvik Coromant-sentre blir stadig lengre, får vi enda bedre muligheter til å dele denne kunnskapen. Vi er overbevist om at økt tilgjengelighet til disse øktene vil hjelpe kundene våre i arbeidet med å optimalisere metallskjæringsprosessene og oppnå enda bedre resultater.

Det nye programmet med virtuelle økter blir tilgjengelig på flere språk og i flere tidssoner, slik at produsenter og maskinverksted fra hele verden kan delta.

"Det å få kontakt med mulige deltakere fra deler av verden som ikke dekkes av Sandvik Coromant-sentre er særlig viktig — ikke minst for kunder som arbeider med bærekraft og energisparing som mål ,” fortsatte Blomqvist. "Optimering av metallskjæring kan utgjøre en betydelig forskjell når det gjelder miljøavtrykket til en forretning, og våre tekniske eksperter ønsker å dele denne kunnskapen vidt og bredt gjennom våre DLM-økter"

I tillegg til DLM-øktene tilbyr Sandvik Coromant-sentrene en rekke tjenester, blant annet verktøyløsninger, anvendt teknologi og opplæringsprogram. Besøk nettstedet vårt for å finne ditt lokale Sandvik Coromant-senter og se det nye programmet for DLM-økter.

NORD-baggage-transport crop

NORD DRIVESYSTEMS på interflyplass Europa Effektiv drivteknologi for bagasjehåndtering

Enten du sjekker inn, sorterer, høyhastighetstransport eller gjenvinning av bagasje – NORD DRIVESYSTEMS tilbyr passende kjøreløsninger for alle bagasjehåndteringsapplikasjoner. Av og til transporteres bagasjegjenstander av varierende vekt over lange avstander og med ujevne mellomrom.

Ragasco - Effektivare lagerstyrning och mindre svinn crop

Effektiv lagerstyring og redusert svinn med HxGN EAM

Hexagon Ragasco, verdensledende produsent av kompositt gassbeholdere, har oppnådd stor suksess gjennom effektiv og automatisert produksjon med minimal nedetid. Prevas har bistått med implementering av lagerstyring i HxGN EAM. 

UR Kameleon[1]

Stor interesse for den nye roboten fra Universal Robots

Det er ikke hver dag det lanseres helt nye roboter i Norge, men 24. august var det folksomt i det splitter nye Kameleonhuset på Åros i Asker kommune. Da inviterte Kameleon Robotics til Norgeslansering av den helt nye samarbeidende roboten UR20 fra Universal Robots.

Dormer E55 - Power Tool Taps crop

Dormer Pramet tilbyr større utvalg av sporing, runde HSS-verktøy og vedlikeholdsløsninger

Dormer Pramet utvider produktporteføljen for sporing og avstikking og introduserer nye HSS-bor, gjengetapper og vedlikeholdsverktøy med høstens produktlansering.