Min Drift og Vedlikehold

Min Drift & Vedlikehold er et heldigitalt mediekonsept, som ble lansert i 2018. Utgiver er JES Consult Gruppen, som har mange driftsårs erfaring med heldigitalt mediekonsept mot industrien. Det er denne erfaringen som er fundamentet i etableringen av Min Drift & Vedlikehold. Vi vet hvilken informasjon teknisk personell i industrien ønsker, og hvorledes de benytter informasjon på digital plattform. Vår digitale plattform omfatter;

  • hjemmeside
  • digitalt magasin
  • nyhetsbrev
  • sosiale medier, som blant annet LinkedIn og Facebook

Realistisk vil vi nå ut til om lag 50 000 personer med publisering i sosiale medier til målgruppen som er teknisk personell i norsk produserende industri, innen vareproduserende, prosessindustri, offentlig og oljerelatert virksomhet. Min Drift & Vedlikehold har en eksklusiv avtale med Norsk Forening for Vedlikehold. Magasinet blir distribuert til foreningens 5000 kontakter.

Alt innhold blir søkemotoroptimalisert. Det gjelder artikler, pressemeldinger og annonser. Innhold som er i en redaksjonell kontekst får høyest skår i moderne søkemotorer. Dette forholdet gir annonsering i vårt konsept ekstra verdi.

Har du interessante nyheter er det bare å sende de til oss.

Min Drift & Vedlikehold teamet

Ansvarlig utgiver:
JES Consult Gruppen, organisasjonsnummer 988 498 319
Fossilveien 40, 3034 Drammen

Ansvarlig redaktør:
Jan Eirik Schiøtz
E-post: jan.eirik@mindrift.no
Mobil: 99 79 83 02

Jan Eirik har om lag 15 års erfaring som ansvarlig redaktør i tekniske tidsskrifter. I tillegg mer enn 15 års erfaring som direktør i flere tekniske industrielle organisasjoner.

Head of Marketing:
Tom R. Mehlum
E-post: tom@mindrift.no
Mobil: 900 44 944

Tom er utdannet ingeniør og markedsøkonom med spesialisering i internasjonal markedsføring. Han har jobbet med salg og markedsføring i store norske bedrifter innen media, IT og telekom. Tom var veldig tidlig ute med å ta i bruk digitale- og sosiale medier og bygget en solid erfaring på dette området, både som bruker og markedsfører. En god sparringspartner når markedsplanene skal utformes.