Min Drift og Vedlikehold

Min Drift og Vedlikehold er et heldigitalt mediekonsept, som lanseres i 2018. Utgiver er JES Consult Gruppen, som har seks driftsårs erfaring med heldigitalt mediekonsept mot industrien. Det er denne erfaringen som er fundamentet i etableringen av Min Drift og Vedlikehold. Vi vet hvilken informasjon teknisk personell i industrien ønsker, og hvorledes de benytter informasjon på digital plattform. Den digitale plattformer omfatter;

  • hjemmeside
  • digitalt magasin
  • sosiale medier, som blant annet Facebook, Instagram, LinkedIn og Google+

Med sosiale medier er det mulig å nå over 200 000 personer som har sitt virke i industrien og jobber med drift og vedlikehold. Realistisk vil vi nå ut til omlag 50 000 personer med publisering i sosiale medier til målgruppen som er teknisk personell i norsk produserende industri, innen vareproduserende, prosessindustri, offentlig og oljerelatert virksomhet. Min Drift og Vedlikehold har en eksklusiv avtale med Norsk Forening for Vedlikehold. Magasinet blir distribuert til foreningens kontakter, som er om lag 5 000.

Alt stoff i magasinet blir søkemotoroptimalisert. Det gjelder artikler, pressemeldinger og annonser. Stoff som er i en redaksjonell kontekst får høyest skår i moderne søkemotorer. Dette forholdet gir annonsering i vårt konsept ekstra verdi.

Har du interessante nyheter er det bare å sende de til oss. Hjemmesiden blir aktivisert i siste halvdel av januar 2018, og da vil vi publisere aktualiteter fortløpende på www.mindrift.no

Min Drift og Vedlikehold teamet

Ansvarlig utgiver:      JES Consult Gruppen, organisasjonsnummer 988 498 319

Fossilveien 40, 3034 Drammen

Ansvarlig redaktør;    Jan Eirik Schiøtz

e-post;                        jan.eirik@mindrift.no

mob:                           99 79 83 02

Jan Eirik har om lag 15 års erfaring som ansvarlig redaktør i tekniske tidsskrifter. I tillegg mer enn 15 års erfaring som direktør i flere tekniske industrielle organisasjoner.

Fagredaktør;               Jan Helge Kalvik

e-post;                        redaksjon@mindrift.no

mob;                           92 20 56 99

Jan Helge har 25 års bred erfaring fra teknisk presse, blant annet som sjefredaktør for fagbladene Næringsmiddelindustrien, Mat & Pack, VVS Aktuelt, Plast- og Gummiindustrien, Vedlikehold og businessmagasinet Salg & Suksess.

Salgssjef;                    Tom R. Mehlum

e-post;                   tom@mindrift.no

mob;                           900 44 944