Nord Hygienisk crop

Optimale løsningen for bruk i ekstremt fuktige miljøer

NORD-løsninger for hygienisk sensitive bruksområder

Næringsmiddelindustrien stiller store krav til pålitelige, effektive og lettstelte drivløsninger. NORD DRIVESYSTEMS tilbyr et bredt spekter av løsninger for dette området som bidrar til pålitelig å realisere hygienisk sensitive bruksområder.

nsd tupH-prosessen utviklet av NORD DRIVESYSTEMS gjør drivoverflater svært korrosjonsbestandige, i likhet med rustfritt stål Dette er ikke et belegg, men en behandling basert på en elektrolytisk prosess som skaper et beskyttende lag som er permanent bundet til underlagsmaterialet. Så ingenting kan løsne eller flasse av. Drives med nsd tupH overflatebehandling er i stor grad motstandsdyktige mot syrer og alkalier og kan rengjøres pålitelig og hygienisk. Den effektive overflatebehandlingen er dermed perfekt for bruk i hygienisk kritiske områder i mat-, drikke-, emballasje-, farmasøytisk eller kjemisk industri. Det er også den optimale løsningen for bruk i ekstremt fuktige miljøer, for eksempel i maritime og kystnære områder.

Otto OlsenAuto-line_XXLR crop

Otto Olsen blir eneforhandler av HiFlux Filtration A/S produkter i Norge

Otto Olsen overtar agenturet for Hiflux Filtration A/S i Norge og blir eneforhandler av Hiflux produkter fra 1. oktober i år. Otto Olsen AS kunngjør i dag at selskapet fra og med 1. oktober overtar agenturet for Hiflux Filtration A/S sine produkter på det norske markedet. Hiflux Filtration A/S er kjent for sine innovative løsninger innen filtreringsteknologi, med spesielt fokus på væskehåndtering. 

Øyvind Huseby crop

Norge taper KI-kappløpet i Norden

Øyvind Husby, administrerende direktør i IKT Norge, skriver at hvis vi ikke lykkes med å bruke KI til å trygge det norske samfunnet, skyldes det mangel på vilje og ikke mangel på evne. I en ny undersøkelse fra IKT Norge, avdekkes et bekymringsfullt bilde: Norge taper kappløpet i Norden om kunstig intelligens (KI). Til tross for et godt utgangspunkt, både økonomisk og på hvor digitalt samfunn vi har, så er vi i ferd med å tape til våre naboland.

egmaintenance-havlandet crop

Havlandet Havbruk AS og EG Maintenance utvider samarbeid om vedlikeholdet

Havlandet Havbruk AS ønsker å effektivisere vedlikeholdsarbeidet og har valgt å utvide samarbeidet med EG ved å ta i bruk EG Maintenance.  Implementering av EG Maintenance hos Havlandet vil bidra til en effektiv og strømlinjeformet driftsforvaltning for selskapets enheter.

670658562

Kiwas NDT-virksomhet overføres til IKM Inspection

Fra 4. april 2024 vil Kiwa Norges NDT-virksomhet bli overført i sin helhet til IKM Inspection AS. Avtalen som nå er inngått mellom Kiwa AS og IKM Inspection AS medfører at all aktivitet og medarbeidere knyttet til NDT-tjenester med tilhørende utstyrspark i Norge overdras.