Nesscco Marius (002) crop

Nessco ønsker velkommen en ny produktsjef

Nessco, en ledende leverandør av trykkluftløsninger i Norge, har ansatt ny produktsjef for kompressor og etterbehandling. Marius E. Aasheim har en mastergrad i ingeniørvitenskap fra NTNU

I sin rolle som produktsjef for kompressor og etterbehandling, vil Aasheim ha en sentral rolle i utviklingen og leveransen av tekniske løsninger til våre kunder. Ved å opprettholde tett dialog med våre leverandører og holde organisasjonen oppdatert på oppdateringer, priser, teknisk informasjon og systemendringer i markedet, vil produktsjefen spille en avgjørende rolle i å møte kundenes behov.

"En produktsjef står sentralt i de aller fleste ledd i en organisasjon, så jeg kommer til å samarbeide med alt fra markedsføring, teknisk, ordre/logistikk, økonomi og salg," sier den nyansatte produktsjefen. "I tillegg vil jeg bidra direkte til salgsfremmende arbeid, som inkluderer deltakelse på messer og kundearrangementer hvor Nessco er representert."

Aasheim gir uttrykk for sin entusiasme for rollen; "Jeg synes det er kjempespennende å ha fått muligheten til å få lære mer om og få jobbe med kompressorer og trykkluftsbehandling. Mange tenker kanskje ikke over det, men kompressor og trykkluft brukes 'overalt' rundt oss og er en svært sentral del av industri innen blant annet mat, fiskeoppdrett og industri/produksjon. I en rolle som produktsjef bygger man kontakter både internt og eksternt og jobber med folk i alle mulige bransjer for å løse deres utfordringer. Sammen med mine kollegaer og våre leverandører vil jeg jobbe for å utvikle og levere de beste tekniske løsningene til våre kunder"

Med en solid teknisk bakgrunn og en nysgjerrig holdning er Marius sikret et godt utgangspunkt for å lykkes som produktsjef. Han har en mastergrad i ingeniørvitenskap fra NTNU, uttrykker også sin interesse for tall, økonomi og strategi, og ser frem til å utvikle planer for å sikre kontinuerlig vekst.

"Nessco er en av Norges største leverandører av trykkluft, og jeg ser frem til å jobbe kommersielt og strategisk for videre vekst de kommende årene," sier produktsjefen. "Jeg kommer til å jobbe med å utvikle Nessco innen potensielle muligheter og øke kundeporteføljen gjennom salgrettede tiltak. Som produktsjef føler jeg et stort eierskap til segmentet jeg er ansvarlig for og vil jobbe for å oppnå en bærekraftig utvikling. Samtidig synes jeg det er utrolig gøy at det finnes så mye kompetanse rundt meg og at man egentlig aldri blir ferdig utlært så det er mer enn nok å ta tak i."

Nessco ønsker den nyansatte produktsjefen hjertelig velkommen og ser frem til å samarbeide for å levere førsteklasses trykkluftløsninger til kundene våre.

Om Nessco: 

Nessco er en ledende landsdekkende leverandør av trykkluftløsninger i Norge. Selskapet tilbyr et bredt spekter av produkter og tjenester innen kompressorer, vakuum, blåsemaskiner, oksygen og tilhørende service og betjener kunder innen industri, produksjon og andre sektorer. Nessco er kjent for sitt fokus på kvalitet, pålitelighet og innovasjon i trykkluftteknologi. For mer informasjon, besøk www.nessco.no.

Prevas Ingar Evjen crop

Ny salgsleder i Prevas Norge

Ingar Evjen

Prevas AS har fra 1.november 2023 ansatt Ingar Evjen (58), som salgsleder. Ingar begynte sin yrkesaktive karriere som pc-teknikker i Norsk Data, og har lang erfaring fra it-bransjen. Han har dessuten mer enn 25 års erfaring fra Norge og Nederland med salg av software-løsninger mot en rekke bransjer.

Nesscco Marius (002) crop

Nessco ønsker velkommen en ny produktsjef

Nessco, en ledende leverandør av trykkluftløsninger i Norge, har ansatt ny produktsjef for kompressor og etterbehandling. Marius E. Aasheim har en mastergrad i ingeniørvitenskap fra NTNU

Servi Bendek crop

Styrker ledergruppen i Servi Group med ny operativ rolle

Tidlig i mai tiltrådte Bendek Maartmann-Moe som Servi Groups COO (Chief Operating Officer). Den nyopprettede rollen øker kapasiteten i ledelgruppen og vil skape mer plass til daglig drift og fremtidsplanlegging. Maartmann-Moe vil jobbe tett med CEO, Tom-Arne Solhaug og ledergruppen for å sørge for at alt går knirkefritt i det daglige, samtidig som han vil bidra med å utvikle organisasjonen på lang sikt.

Les mer
Gjennvinning Ralf Schöpwinkel crop

Ralf Schöpwinkel blir CEO i nytt plastgjenvinningsselskap

Quantafuel og Geminors nyopprettede selskap, Polynate – Circular Plastic Solutions, har som ambisjon å bli en ledende aktør innen gjenvinning av plast i Norden og Storbritannia. Selskapet skal ledes av Ralf Schöpwinkel, som kommer fra Geminor med 25 års bransjeerfaring i sekken. 

Les mer