Parker  krympekraft crop

En effektiv og fleksibel måte å krympe slanger på hvor som helst

Parker lanserer en ny krympekraftenhet

Parker Polymer Hose Division Europe, en avdeling av Parker Hannifin, kunngjør i dag lanseringen av en fleksibel krympekraftenhet (85CE-PDP). Den nye enheten blir en del av det store utvalget av bærbare krympekraftenheter fra Parker, for å øke produktiviteten og allsidigheten til mindre behov for slangemontering og gi kundene mer fleksible alternativer.

Parkers nye 85CE-PDP krympekraftenhet er en effektiv og fleksibel måte å krympe slanger på hvor som helst, uavhengig av strøm- og luftforsyning. Dette vil gjøre slangekrymping langt mer produktivt ettersom det vil være mulig å krympe slangen elektrisk i stedet for manuelt.

85CE-PDP fungerer med alle kommersielle tilgjengelige trådløse skrutrekkere. Dette gjør den fleksibel å bruke, spesielt for landbruk, skogbruk, anlegg og mobil hydraulikk. Den kan brukes hvor som helst, uten spesielle kraftenheter, andre strømkilder eller lufttilførsel. Sammen med eksisterende krympeverktøy fra Parker, Karrykrimp 1 og 2, gir den enda mer fleksible og produktive alternativer for krymping av slangekoblinger.

Krympekraftenheten 85CE-PDP har en flowhastighet på opptil 2,2 (0,68) l/min og et nominelt trykk på 70 MPa (700 bar). Trykket kan måles med det integrerte trykktestpunktet. Den har en forhåndsinnstilt trykkavlastingsventil på 700 bar som kan justeres manuelt, og sekskantet SW 13 mm drivaksel. 85CE-PDP kan brukes i temperaturer fra +10 °C til +35 °C. Med et oljevolum på 2,5 l har enheten en vekt på 9 kg, så det er enkelt å bære den med den integrerte skulderremmen.

«Med vår forbedrede portefølje av krympekraftenheter kan Parker Polymer Hose Division Europe hjelpe med alle slags krympebehov. Sammen med Karrykrimp 1 og 2 inkluderer tilbudet vårt verktøy for å maksimere produktivitet og fleksibelt krympe slanger der det er behov for det», sier Thomas Troeller, Product Manager Fittings, Parker Polymer Hose Division Europe.

Krympekraftenheten passer perfekt med 700 bars slangemontering, størrelse -4 inkludert hannkobling og håndtak produsert av Parker.

Dette nye tilbudet gir kundene et valg. Så enheten kan bæres og brukes fleksibelt, tilbyr Parker de to håndpumpene, Karrykrimp 1 og 2. Og den nye 85CE-PDP-pumpen, som drives med en trådløs skrutrekker, vil øke produktiviteten og allsidigheten for mindre slangemonteringsbehov. Andre tilgjengelige versjoner inkluderer en elektrisk pumpe, elektrisk kraftenhet og luft-/hydraulikkpumpe.

Du finner mer informasjon på https://ph.parker.com/no/nb/crimper-power-units-europe/85ce-pdp

871509936

Uddeholm sparer energi ved hjelp av systemer fra Prevas

FOCS kan beskrives som et overvåkende kontrollsystem

Uddeholm velger å utvide eksisterende installasjon av FOCS, et ovnsstyrings- og optimaliseringssystem som er utviklet av Prevas, til ytterligere 20 ovner. Utrullingen pågår fra og med første kvartal 2023 til og med første kvartal 2024. Fra før er løsningen installert på 10 ovner.

Les mer
Fossilfri jern crop

HydrogenPro bekrefter FEED-studie med Fortum og SSAB på 700MW fabrikk

HydrogenPro deltar som en del av Fortums FEED-studie, lansert tidligere i år. Fortum, et nordisk energiselskap fra Finland, og SSAB, en svensk stålprodusent, skal utforske mulighetene for å produsere direkte redusert jern med grønt hydrogen i Raahe, Finland.

Les mer
Karbonfangst skogn crop

Vellykket 3000-timers milepæl for karbonfangst

Piloten har vist solid ytelse knyttet til industriell robusthet

Ocean GeoLoop AS kunngjør i dag en vellykket passering av milepæl 3000 timers drift av karbonfangstpiloten ved Norske Skog Skogn. Selskapet er nå klar til å forfølge kommersielle avtaler.

Les mer
MDV 03 2023 kolasj crop

Min Drift & Vedlikehold 03 2023 er publisert

Samarbeid er et stikkord som blir sentralt i fremtiden. Det gjør også endringsvillighet. Endringsledelse vil bli like viktig som teknologiledelse. Teknologi er uten verdi hvis fagfolkene ikke følger og utnytter mulighetene som tilbys.

Les mer