SAP brukerforum crop

Fokuset på samlingen var automatisering og aktiv bruk av dataanalyse

SAP PM Brukerforum er skapt for kompetansedeling

Stor oppslutning når Titania inviterte SAP PM engasjerte industriaktører på besøk. SAP PM Brukerforum har som formål å fremme verdiskapning gjennom, utveksling av erfaringer, bedrifts besøk og kurs. Dette skal ​styrke forbedringsarbeid i virksomhetene og ​fremme løsnings orienterte diskusjoner. Flere ledende selskaper innen sin bransje er deltakere og har bidratt til et stadig økende engasjement.  

Denne gangen var alle samlet på bedriftsbesøk hos Titania AS, en stolt bergverksbedrift i Rogaland. Hovedproduktet er ilmenittkonsentrat som brukes i produksjon av hvitt pigment. Titania produserer også magnetitt- og sulfidkonsentrat. Dette er verdens største ilmenittforekomst med reserver på 400 millioner tonn. Titania står for ti prosent av verdens ilmenittproduksjon.

Fokuset på samlingen var automatisering, aktiv bruk av dataanalyse og dokumenthåndtering. Titania, Maintech og Statkraft Energi hadde hovedinnlegg som alle ble etterfulgt av gode gruppediskusjoner. 

Forumet er stadig i vekst, men det er alltid plass til flere. Medlemmene møtes to ganger i året. Fagseminar og årsmøte holdes i vårsemesteret på Maintech-konferansen. Den andre samlingen arrangeres i høstsemesteret hos en av deltakerbedriftene.

Neste treff blir under maintech-konferansen 21 mars 2023. 

Prevas ny crop

Prevas ønsker velkommen til ny Teamlead & prosjektleder i Norge

Prevas har fått en ny teamlead & prosjektleder på Oslo-kontoret, Sofya Kapustina (37). Sofya har lang erfaring fra IKT-leveranser, prosjekt- og teamledelse med spisskompetanse innen utvikling av IT- og virksomhetsprosesser. 

egmaintenance-havlandet crop

Havlandet Havbruk AS og EG Maintenance utvider samarbeid om vedlikeholdet

Havlandet Havbruk AS ønsker å effektivisere vedlikeholdsarbeidet og har valgt å utvide samarbeidet med EG ved å ta i bruk EG Maintenance.  Implementering av EG Maintenance hos Havlandet vil bidra til en effektiv og strømlinjeformet driftsforvaltning for selskapets enheter.

OO oppkjøp Jan-Erik Storsve og Øyvind Nistad crop

Otto Olsen AS utvider produktporteføljen med oppkjøp av TR Fastenings Norge AS

Otto Olsen AS kunngjør fullført oppkjøp av TR Fastenings Norge AS, en betydelig utvidelse av sin allerede omfattende produktportefølje. Som en anerkjent norskeid virksomhet med solid erfaring og høy teknisk ekspertise, leverer Otto Olsen AS allerede et bredt spekter av produkter til ulike industrier.

670658562

Kiwas NDT-virksomhet overføres til IKM Inspection

Fra 4. april 2024 vil Kiwa Norges NDT-virksomhet bli overført i sin helhet til IKM Inspection AS. Avtalen som nå er inngått mellom Kiwa AS og IKM Inspection AS medfører at all aktivitet og medarbeidere knyttet til NDT-tjenester med tilhørende utstyrspark i Norge overdras.