Beerenberg crop

Veldig fokusert på utvikling av bærekraftig materialteknologi

Fortsetter satsningen på teknologi og kompetanse

- Vårt hovedmål er å bli enda bedre til å beskytte våre oppdragsgiveres verdier. Dette skal vi gjøre ved kontinuerlig å søke etter ny teknologi, for å levere våre tjenester og produkter mer miljøvennlig og effektivt med enda bedre sikkerhet, forteller Arild Apelthun, konsernsjef i Beerenberg.

Helt siden slutten av 1970-tallet har Beerenberg levert tjenester som sikrer verdiene til sine oppdragsgivere innen et bredt spekter av industrier. I starten var selskapet tyngst eksponert mot skipsindustrien. Deretter har olje og gass hatt hovedfokuset, samtidig som selskapet de siste årene har diversifisert kundespekteret sitt til også å inkludere landbasert industri.

- I økende grad ser vi for oss å utnytte kompetansen vi har utviklet gjennom mange år i olje og gass også innenfor andre bransjer, forteller konsernsjef Arild Apelthun.

Rekordhøyt aktivitetsnivå
Beerenberg har lagt bak seg et godt 2019 med et rekordhøyt aktivitetsnivå i løpet av høsten. Særlig var det den store stansen på Mongstad som genererte mye aktivitet.
- Dette var en virkelig styrkeprøve. Som et eksempel var det nok ikke noe selskap i Norden som hadde så mye tonnasje stillas som Beerenberg i denne perioden, og alt var i bruk. Gjennom god planlegging og dyktig gjennomføring sikret vi at arbeidet ble utført både i henhold til en høy kvalitetsstandard og innenfor god HMS, forteller Apelthun.

Bærekraft i praksis
Energiforbruket i verden er økende. Heldigvis går utviklingen innen fornybar energi fort, samtidig som alle realistiske fremtidsprognoser viser at det vil være behov for olje og gass også i fremtiden.
- Ved siden av fokuset på utnyttelse av teknologi og utvikling av medarbeidernes kompetanse, er vi veldig fokusert på utvikling av bærekraftig materialteknologi. Hele tiden jobber vi med mer innovative løsninger særlig innen isolasjon. Også i et miljøaspekt, slik det nylanserte produktet Oryza-Siler et godt eksempel på, sier Arild Apelthun. ( Les nyhetssaken om Oryza-Sil)
Samler alle i Beerenberg
I fjor ble datterselskapet Benarx Solutions innfusjonert i Beerenberg. Nå følger også de andre datterselskapen i konsernet etter og bytter navn til Beerenberg.
- Dette er et ledd i forenklingen av selskapsstrukturen og ensretting av konsernet. Samtidig videreføres våre isolasjonsprodukter under varemerket Benarx®. Websiden www.benarx.com er nå en ren produktside.

Benarx Korea Ltd forandrer navn til Beerenberg Korea Ltd.
Benarx Asia Pacific Pte Ltd forandrer navn til Beerenberg Singapore Pte Ltd.
Benarx Solutions Poland Sp. z o.o. forandrer navn til Beerenberg Poland Sp. z o.o.
Og sist men ikke minst så forandrer Bouvet Industries navn til Beerenberg Industri AS.

 

Prevas ny crop

Prevas ønsker velkommen til ny Teamlead & prosjektleder i Norge

Prevas har fått en ny teamlead & prosjektleder på Oslo-kontoret, Sofya Kapustina (37). Sofya har lang erfaring fra IKT-leveranser, prosjekt- og teamledelse med spisskompetanse innen utvikling av IT- og virksomhetsprosesser. 

egmaintenance-havlandet crop

Havlandet Havbruk AS og EG Maintenance utvider samarbeid om vedlikeholdet

Havlandet Havbruk AS ønsker å effektivisere vedlikeholdsarbeidet og har valgt å utvide samarbeidet med EG ved å ta i bruk EG Maintenance.  Implementering av EG Maintenance hos Havlandet vil bidra til en effektiv og strømlinjeformet driftsforvaltning for selskapets enheter.

OO oppkjøp Jan-Erik Storsve og Øyvind Nistad crop

Otto Olsen AS utvider produktporteføljen med oppkjøp av TR Fastenings Norge AS

Otto Olsen AS kunngjør fullført oppkjøp av TR Fastenings Norge AS, en betydelig utvidelse av sin allerede omfattende produktportefølje. Som en anerkjent norskeid virksomhet med solid erfaring og høy teknisk ekspertise, leverer Otto Olsen AS allerede et bredt spekter av produkter til ulike industrier.

670658562

Kiwas NDT-virksomhet overføres til IKM Inspection

Fra 4. april 2024 vil Kiwa Norges NDT-virksomhet bli overført i sin helhet til IKM Inspection AS. Avtalen som nå er inngått mellom Kiwa AS og IKM Inspection AS medfører at all aktivitet og medarbeidere knyttet til NDT-tjenester med tilhørende utstyrspark i Norge overdras.