AMNYTT 06 2023 Kolasj crop

AMNYTT 06 2023 er publisert

Samfunnet, inklusive industrien, er i en sterk endringsfase. Den teknologiske utvikling er raskere enn noen gang. Nye muligheter åpner seg på løpende bånd. Med nye muligheter kommer også nye utfordringer. For det første må alle medarbeidere tilegne seg kunnskap om den nye teknologien. Det er den enkeltes arbeidsoppgaver som i utgangspunktet bør være bestemmende for hvor omfattende opplæring i ny teknologi må være. 

I denne utgaven kan du blant annet lese om:

  • Mye automasjon på gigantisk oppdrettsanlegg
  • Optimalisert vedlikehold med digital tvilling
  • Utvidelse av lovbestemte krav for implementering av cybersikkerhet

og my mer.

Last ned AMNYTT 06 2023 her.

NORD-NORDAC-ON-PURE crop

Den nye NORDAC ON PURE Ideell for mat- og drikkeindustrien

Ideell for mat og drikke

 De desentraliserte NORDAC ON frekvensomformerne fra NORD DRIVESYSTEMS er spesialdesignet for kravene til horisontal transportørteknologi. NORDAC ON PURE i vaske-down-design har nsd tupH overflatebehandling og er det riktige valget for bruk i mat- og drikkevareindustrien, spesielt når det gjelder høye hygienekrav.

Nesscco Marius (002) crop

Nessco ønsker velkommen en ny produktsjef

Nessco, en ledende leverandør av trykkluftløsninger i Norge, har ansatt ny produktsjef for kompressor og etterbehandling. Marius E. Aasheim har en mastergrad i ingeniørvitenskap fra NTNU

Xylem crop

Hva skal du pumpe

Få fagfolk og bedrifter har spesialisert seg på pumpeteknologi og valg av pumpeløsninger. I prosessindustri, og vann og avløpsbransjen er det i stor utstrekning faste installasjoner. Men ofte er det behov for en pumpeløsning kun i relativt kort tidsperiode. For ikke-permanente installasjoner kan driftsforholdene bli svært forskjellige. 

Marthe Thu

Zooca og Skretting går sammen om å utvikle en banebrytende fôr-løsning i startfôr-segmentet

Zooca® (Calanus AS), en pioner innenfor produksjon av bærekraftige marine ingredienser, og Skretting, en global innovasjonsdrevet leverandør av fôr til akvakulturnæringen, kunngjør et spennende partnerskap rettet mot utviklingen av et nyskapende og bærekraftig start-fôr. Målet er å dra nytte av Zoocas ekspertise innen høsting og prosessering av Calanus finmarchicus, bedre kjent som raudåte, en liten marin hoppekreps rik på essensielle næringsstoffer.