Peppelr smart ex crop

Ny standarder for fleksibel distribusjon i offentlige og private nettverk

Digitalisering i Ex-sone til et nytt nivå

Pepperl+Fuchs presenterer ny egensikker 5G-smarttelefon Smart-Ex® 03. Den nye Smart-Ex® 03-smarttelefonen fra Pepperl+Fuchs legger grunnlaget for fremtidsrettede digitale applikasjonsscenarier i Ex-områder

Med den egensikre Smart-Ex® 03, presenterte Pepperl+Fuchs en smarttelefon som er klar for 5G og Wi-Fi 6 på Hannovermessen i år. I den 6-tommers Android-smarttelefonen kombinerer Pepperl+Fuchs sin globale, kundeorienterte støtte med kunnskapen til datterselskapene ECOM Instruments som en pioner innen trådløs teknologi, telefoner og nettbrett. Den nye smarttelefonen er utviklet helt og holdent internt i Europa og produsert utenfor Kina for å sikre 100 prosent kontroll over maskinvare- og programvaresikkerhet, samt høyere tilgjengelighet takket være pålitelige og robuste forsyningslinjer.

Med 5G, Wi-Fi 6 og eSIM setter Smart-Ex® 03 nye standarder for fleksibel distribusjon i offentlige og private nettverk av mobiltjenesteleverandører eller selskapene selv. Dette gir brukere på industrianlegg rundt om i verden toppmoderne kommunikasjons- og samarbeidsfunksjoner ved hjelp av rask og sikker overføring av store datamengder – for eksempel fjernstøtte, videokonferanser, digital radiokommunikasjon med minimal forsinkelse ved push-to-talk (PTT) eller kombinasjonen med Visor-Ex® briller. Det er en del av den omfattende periferiutstyrsporteføljen.

Optimalisert for ulike bruksområder som kommunikasjon, digitale arbeidsflyter og administrasjon av arbeidsordre, operasjonell sikkerhet, skanning, ressursforvaltning, prediktivt vedlikehold, Utvidet virkelighet-applikasjoner (AR) eller IoT-integrasjon, tilbyr smarttelefonen det riktige svaret for enhver brukssituasjon.

Kameraet, som er skreddersydd for bransjens krav til skanning, dokumentering eller videokonferanser, leverer presise og optimale resultater selv i tøffe omgivelser eller i sollys.

Med den smarte -ex® 03, Mobile World, for eksempel i olje- og gassindustrien, i kjemiske, petrokjemiske, farmasøytiske eller energiselskaper, så vel som i gruvedrift, er det en fremtidssikker smarttelefon, som følger bedriftsmobilitetskonseptet fra Pepperl+Fuchs Fuchs.

Etterfølgeren til Smart-Ex® 02 har en forbedret sikkerhetsarkitektur for enda større sikkerhet i Ex-områder. Den innebygde tilstandsovervåkingen av Smart-Ex® 03 leverer både maskinvare- og programvareselvovervåking.

Diagnoseverktøy, detaljerte loggfiler og fjernkontroll fra IT-selskapet muliggjør permanent enhetsovervåking og rask problemløsning. Optimal støtte er dermed garantert av selskapets IT-lansvarlige eller, om nødvendig, av Pepperl+Fuchs-støtten, som sikrer høy enhetspålitelighet. Det verdensomspennende salgs- og servicenettverket med over 80 bedriftseide lokasjoner samt Pepperl+Fuchs fjernstøtte garanterer direkte kontakt og tilgjengelighet av eksperter.

NORD-baggage-transport crop

NORD DRIVESYSTEMS på interflyplass Europa Effektiv drivteknologi for bagasjehåndtering

Enten du sjekker inn, sorterer, høyhastighetstransport eller gjenvinning av bagasje – NORD DRIVESYSTEMS tilbyr passende kjøreløsninger for alle bagasjehåndteringsapplikasjoner. Av og til transporteres bagasjegjenstander av varierende vekt over lange avstander og med ujevne mellomrom.

Ragasco - Effektivare lagerstyrning och mindre svinn crop

Effektiv lagerstyring og redusert svinn med HxGN EAM

Hexagon Ragasco, verdensledende produsent av kompositt gassbeholdere, har oppnådd stor suksess gjennom effektiv og automatisert produksjon med minimal nedetid. Prevas har bistått med implementering av lagerstyring i HxGN EAM. 

UR Kameleon[1]

Stor interesse for den nye roboten fra Universal Robots

Det er ikke hver dag det lanseres helt nye roboter i Norge, men 24. august var det folksomt i det splitter nye Kameleonhuset på Åros i Asker kommune. Da inviterte Kameleon Robotics til Norgeslansering av den helt nye samarbeidende roboten UR20 fra Universal Robots.

Dormer E55 - Power Tool Taps crop

Dormer Pramet tilbyr større utvalg av sporing, runde HSS-verktøy og vedlikeholdsløsninger

Dormer Pramet utvider produktporteføljen for sporing og avstikking og introduserer nye HSS-bor, gjengetapper og vedlikeholdsverktøy med høstens produktlansering.