ABB vedlikehold crop

Skytjenesten skaper forutsigbarhet

Gjør drift og vedlikehold forutsigbart med ABB Ability™ Asset Manager

Asset Manager hjelper deg til å utføre drift- og vedlikeholdsarbeid ofte nok til å ivareta sikkerhet, produksjon og oppetid, og samtidig holde kostnadene bærekraftig for bedriften. ABB Ability™ Asset Manager er en toppmorderne skytjeneste for å optimalisere drift og vedlikehold.

Hvis du ønsker en demonstrasjon kontakt ABB. Skytjenesten er et verktøy som hjelper deg til å utføre drift- og vedlikeholdsarbeid ofte nok til å ivareta sikkerhet, produksjon og oppetid, og samtidig holde kostnadene bærekraftig for bedriften. Via din tilgjengelige nettleser kan du og annet nøkkelpersonell få full oversikt over det elektriske anlegget, hvor som helst og når som helst.

Asset Manager henter ut sanntidsdata fra utstyr i lavspennings- og mellomspenningsanlegg og sørger for at riktig informasjon kommer til riktig person til riktig tid. Skytjenesten skaper forutsigbarhet slik at du kan være i forkant ved bestilling av service, reservedeler og planlegging av nedstenging. For luftbrytere av typen Emax 2, som ofte har en svært kritisk funksjon i anlegget, tilbyr vi i tillegg helsetilstandsovervåking for prediktivt vedlikehold. Basert på avanserte algoritmer og målinger beregnes neste anbefalte servicedato. Det er mye som kan påvirke utstyret i anlegget og miljøet rundt bryteren er absolutt en viktig faktor å ta hensyn til. Bare ta en titt på bildet under.

ABB har en bred produktportefølje som utfører sanntidsmålinger og kan, over Modbus TCP og Modbus RTU, kontinuerlig dele data med skytjenesten. Du vil dermed få et øyeblikksbilde av anleggets helsetilstand, og etter hvert ha en viktig kilde til detaljert historikk for videre planlegging. Brukergrensesnittet til skytjenesten er designet slik at du enkelt får visualisert de dataene du ønsker. Ved å sette opp ditt eget dashbord kan du og andre brukere selv bestemme hvilke data som skal fremheves. Dashbordet settes sammen av moduler, også kalt widgets, slik at du kan skreddersy visningsbildet til å gi riktig informasjon som passer for deg og dine arbeidsoppgaver. Via dashbordet kan du raskt utføre nødvendige tolkninger og analyser for videre arbeid. Skytjenesten har flere titalls moduler du kan velge mellom og noen av disse er spesielt designet for overvåking av helsetilstanden til utstyret ute i anlegget. Bildet under viser et utdrag av disse modulene.

Vi i ABB har utviklet Asset Manager for å gi deg full oversikt over ditt lavspennings- og mellomspenningsanlegg slik at du kan optimalisere drift og vedlikehold, og holde bedriften konkurransedyktig i et krevende marked. Skytjenesten vil skape forutsigbarhet, informere riktig personell til riktig tid og gjøre det lettere å forvalte tilgjengelige ressurser på en fornuftig måte.

Det er lett å komme i gang, den eneste maskinvaren du trenger er en gateway til skytjenesten som kan settes opp på få minutter. Her har man to alternativer, enten integrerbar kommunikasjonsmodul for kompaktbrytere og luftbrytere eller ekstern gateway som i tillegg støtter andre ABB produkter.

 

Universal Robots Machine Tending White Paper crop

Samarbeidende roboter løser mange utfordringer

Cobots hjelper produksjonsbedrifter med å frigjøre verdifullt personell, øke kapasiteten samtidig som kvaliteten forbedres kvaliteten. Uvirksomt utsyr kan også få økt produksjonstid. Bransjeeksperter mener at mer enn halvparten av de 4,6 millioner produksjonsjobber som prognosene viser vil opprettet i løpet av det neste tiåret vil gi stort press på arbeidsmarkedet.

Les mer
SAP CEO crop

SAP lanserer verdens største forretningsnettverk

Skal hjelpe bedrifter med å øke sitt bærekraftsbidrag

Under sitt årlige globale event, SAPPHIRE NOW, introduserer SAP en rekke løsninger som skal hjelpe bedrifter med å forbedre sine resultater, tilpasse seg de nye økonomiske og geopolitiske forholdene, og ikke minst øke sitt bærekraftsbidrag. Den regionale SAPPHIRE NOW Europa konferansen fra 7–10 juni gir et dyptgående innblikk i opplevelser fra kunder, partnere og SAP-eksperter på tvers av åtte ulike bransjespor.

Les mer
NORD_Maxxdrive crop

MAXXDRIVE® industrigirenheter – NORDs tøffeste for hver situasjon

Vedlikeholdskonsepter i nettverk

Det generelle sortimentet med MAXXDRIVE® parallell- og vinkelgirenheter fra NORD DRIVESYSTEMS gir høye dreiemomenter fra 15 til 282 kNm i 11 størrelser. I tillegg til denne velutprøvde standardserien tilbyr NORD DRIVESYSTEMS den nye MAXXDRIVE® XT-serien med vinkelgirenheter med termisk optimalisert konstruksjon i sju størrelser fra 15 to 75 kNm

Les mer
US Navu IFS crop

U.S. Navy innfører intelligent vedlikehold av fly og skip med Lockheed Martin og IFS

Ansatte skal bruke mer tid fokusert på oppdrag og mindre tid på reparasjon

Løsningen fra IFS skal brukes til oppdragskritisk planlegging og gjennomføring av vedlikehold som en del av N-MRO initiativet til den amerikanske marinen. U.S. Navy, den amerikanske marinen, har inngått et samarbeid med Lockheed Martin og forretningssystemleverandøren IFS om en intelligent vedlikeholdsløsning og omstilling av gamle systemer til ett nytt enkelt og helmoderne logistikk- og informasjonssystem.

Les mer