NORD-drives-brand-promise_crop

NORD fornyer merkevareløftet

NORD DRIVESYSTEMS er en pålitelig og kompetent partner for innovative drivløsninger, som støtter sine kunder over hele verden med skreddersydde høyeffektive drivverk fra det modulære systemet, og med omfattende applikasjons- og bransjekunnskap.

«Med våre drivløsninger vil vi gjerne bidra til våre kunders suksess. Det er kjernebudskapet i vårt merkevareløfte: Vår løsning. Din suksess.», forklarer Jörg Niermann, markedssjef i NORD. »For dette formålet designer vi bransjespesifikke løsninger nøyaktig skreddersydd til våre kunders behov.»

Den økte energieffektiviteten eller reduksjonen av Total Cost of Ownership (TCO) er bare noen aspekter av merverdien som skapes av NORDs drivsystemer. Energieffektive løsninger som patenterte DuoDriveIE5+ motorene, men også de robuste MAXXDRIVE XD industrigirene fra NORD, eller NORDAC ON frekvensomformere, hvis effekt ble utvidet til 3 kW i år og som dermed dekker et enda bredere område av applikasjoner, er preget av forskjellige fordeler i forskjellige applikasjoner og bransjer - for eksempel i:

• Bakeriindustri
• Emballasjeindustri
• Lagerlogistikk
• Flyplasslogistikk
• Blandere og røreverk
• Bulkgodshåndtering
• Logistikk og kraner

NORD leverer effektive systemløsninger bestående av elektriske motorer, gir og drivelektronikk til mer enn 100 bransjer. Kundene drar dessuten nytte av produsentens ekspertise og støtte, samt den utmerkede verdensomspennende servicen.

NORD-baggage-transport crop

NORD DRIVESYSTEMS på interflyplass Europa Effektiv drivteknologi for bagasjehåndtering

Enten du sjekker inn, sorterer, høyhastighetstransport eller gjenvinning av bagasje – NORD DRIVESYSTEMS tilbyr passende kjøreløsninger for alle bagasjehåndteringsapplikasjoner. Av og til transporteres bagasjegjenstander av varierende vekt over lange avstander og med ujevne mellomrom.

Ragasco - Effektivare lagerstyrning och mindre svinn crop

Effektiv lagerstyring og redusert svinn med HxGN EAM

Hexagon Ragasco, verdensledende produsent av kompositt gassbeholdere, har oppnådd stor suksess gjennom effektiv og automatisert produksjon med minimal nedetid. Prevas har bistått med implementering av lagerstyring i HxGN EAM. 

UR Kameleon[1]

Stor interesse for den nye roboten fra Universal Robots

Det er ikke hver dag det lanseres helt nye roboter i Norge, men 24. august var det folksomt i det splitter nye Kameleonhuset på Åros i Asker kommune. Da inviterte Kameleon Robotics til Norgeslansering av den helt nye samarbeidende roboten UR20 fra Universal Robots.

Dormer E55 - Power Tool Taps crop

Dormer Pramet tilbyr større utvalg av sporing, runde HSS-verktøy og vedlikeholdsløsninger

Dormer Pramet utvider produktporteføljen for sporing og avstikking og introduserer nye HSS-bor, gjengetapper og vedlikeholdsverktøy med høstens produktlansering.