Ørn ServiceBook_application crop

full oversikt og kontroll over alle bygninger og objekter, aktiviteter og avvik

Ørn Software presenterer freemium versjon av ServiceBook

ServiceBook fra Ørn Software er et effektivt verktøy for planlegging, oppfølging og utføring av alle typer kontroller i eiendomsforvaltning. Egendefinerte sjekklister sørger for god kvalitet og gode rapporter. Nå lanserer Ørn en basisversjon av programvaren helt uten kostnader.

Det er ikke bare private eiendomsaktører som bruker ServiceBook, men også offentlige virksomheter, som sykehus, kirker, brannvesen, osv. Løsningen er enkel å komme i gang med og enkel å bruke – både på mobil, nettbrett og PC. Basisfunksjonene gir brukerne full oversikt og kontroll over alle sine bygninger og objekter, aktiviteter og avvik. Og nå kan altså alle ta i bruk basisversjonen av denne digitale løsningen, helt gratis.

Blant eiendomsselskapene som allerede bruker ServiceBook, er Værste AS. Selskapet har utviklet en helt ny bydel av området som en gang i tiden bestod av Nordens største største skipsverft. Fredrikstad Mekaniske Verksted er nå forvandlet til en levende og splitter ny bydel, med egen fotballstadion.

Værste AS eier, utvikler og forvalter de 650 målene som nå fylles med boliger, skoler, næring, idrett og kultur. Driftsleder Morten Hansen har også ansvaret for Fredrikstad Stadion, og for å holde styr på det hele bruker han Ørn ServiceBook.

– Før hadde vi lange lister i Excel, og det var vanskelig å ha oversikt og følge opp skikkelig. Nå har vi kontroll på alle avvik, god kommunikasjon med leietakerne og full dokumentasjon på alle lovpålagte egenkontroller klar til alle tenkelige tilsyn, forteller Morten Hansen.

De 100 leietakerne i bydelen er fordelt på totalt 130 000 kvadratmeter med nye og gamle bygninger som krever sitt. – Med ServiceBook har alt blitt veldig mye enklere. Før måtte vi lete i permer og finne frem filer og tegninger. Nå har vi alt på mobilen: Dokumentasjon på FDV, tegninger, alle jobber og egenkontroller, sier Hansen.

Basisfunksjonene av ServiceBook gir brukerne full oversikt og kontroll over alle bygninger og objekter, aktiviteter og avvik.

Seco Solar Panel Installation Seco India crop

Secos miljøfond har støttet bærekraftsmål i mer enn et tiår

For å sikre selskapets bidrag til å redusere klimaendringer og negative miljøpåvirkning lanserte Seco Tools et miljøfondet Green Investment Fund i 2012. Siden den gang har det grønne fondet støttet investeringer innen et bredt spekter av bærekraftsprosjekter, som har begrenset miljøpåvirkningen til selskapet.

Les mer
NORD-IE5plus-synchronous-motor crop

Energieffektivitet opp til IE5+ Effektiv, kompakt og pålitelig

Har høy virkningsgrad over et bredt dreiemomentområde

Den nye IE5+ motorgenerasjonen fra NORD DRIVESYSTEMS garanterer det høyeste nivået av effektivitet og driftssikkerhet, takket være IE5+ teknologi. Det kombinerer fordelene med det modulære systemet med mulighetene for versjonsreduksjon og gir et vesentlig bidrag til å redusere de totale eierkostnadene (TCO).

Les mer
MDV 02 2022 kolasj crop

Min Drift og Vedlikehold 02 2022 er publisert

Norsk industri ha svært gode muligheter til å bli ledende i det grønne skifte. Mange initiativer er tatt for å produsere batterier, med energi som er produsert uten at det blir frigjort CO2. Andre grønne industrier er også aktuell for norsk industri. Som produksjon av energibæreren hydrogen. Det snakkes om grått hydrogen, produsert fra naturgass uten fangst av CO2

Les mer
Spirax Andrew Mines WMFTS crop

Watson-Marlow Fluid Technology Group endret navn til Watson-Marlow Fluid Technology Solutions

Watson-Marlow Fluid Technology Group – en del av Spirax-Sarco Engineering plc, et FTSE 100-selskap – kunngjør i dag at de har endret navn til Watson-Marlow Fluid Technology Solutions (WMFTS). I takt med at selskapet utvikler seg for å møte behovene i de sektorene selskapet betjener etter en periode med god global vekst, inngår navneendringen i en strategi for å levere ende-til-ende-løsninger for væskestyring til kundene sine.

Les mer