Parker  krympekraft crop

En effektiv og fleksibel måte å krympe slanger på hvor som helst

Parker lanserer en ny krympekraftenhet

Parker Polymer Hose Division Europe, en avdeling av Parker Hannifin, kunngjør i dag lanseringen av en fleksibel krympekraftenhet (85CE-PDP). Den nye enheten blir en del av det store utvalget av bærbare krympekraftenheter fra Parker, for å øke produktiviteten og allsidigheten til mindre behov for slangemontering og gi kundene mer fleksible alternativer.

Parkers nye 85CE-PDP krympekraftenhet er en effektiv og fleksibel måte å krympe slanger på hvor som helst, uavhengig av strøm- og luftforsyning. Dette vil gjøre slangekrymping langt mer produktivt ettersom det vil være mulig å krympe slangen elektrisk i stedet for manuelt.

85CE-PDP fungerer med alle kommersielle tilgjengelige trådløse skrutrekkere. Dette gjør den fleksibel å bruke, spesielt for landbruk, skogbruk, anlegg og mobil hydraulikk. Den kan brukes hvor som helst, uten spesielle kraftenheter, andre strømkilder eller lufttilførsel. Sammen med eksisterende krympeverktøy fra Parker, Karrykrimp 1 og 2, gir den enda mer fleksible og produktive alternativer for krymping av slangekoblinger.

Krympekraftenheten 85CE-PDP har en flowhastighet på opptil 2,2 (0,68) l/min og et nominelt trykk på 70 MPa (700 bar). Trykket kan måles med det integrerte trykktestpunktet. Den har en forhåndsinnstilt trykkavlastingsventil på 700 bar som kan justeres manuelt, og sekskantet SW 13 mm drivaksel. 85CE-PDP kan brukes i temperaturer fra +10 °C til +35 °C. Med et oljevolum på 2,5 l har enheten en vekt på 9 kg, så det er enkelt å bære den med den integrerte skulderremmen.

«Med vår forbedrede portefølje av krympekraftenheter kan Parker Polymer Hose Division Europe hjelpe med alle slags krympebehov. Sammen med Karrykrimp 1 og 2 inkluderer tilbudet vårt verktøy for å maksimere produktivitet og fleksibelt krympe slanger der det er behov for det», sier Thomas Troeller, Product Manager Fittings, Parker Polymer Hose Division Europe.

Krympekraftenheten passer perfekt med 700 bars slangemontering, størrelse -4 inkludert hannkobling og håndtak produsert av Parker.

Dette nye tilbudet gir kundene et valg. Så enheten kan bæres og brukes fleksibelt, tilbyr Parker de to håndpumpene, Karrykrimp 1 og 2. Og den nye 85CE-PDP-pumpen, som drives med en trådløs skrutrekker, vil øke produktiviteten og allsidigheten for mindre slangemonteringsbehov. Andre tilgjengelige versjoner inkluderer en elektrisk pumpe, elektrisk kraftenhet og luft-/hydraulikkpumpe.

Du finner mer informasjon på https://ph.parker.com/no/nb/crimper-power-units-europe/85ce-pdp

Prevas ny crop

Prevas ønsker velkommen til ny Teamlead & prosjektleder i Norge

Prevas har fått en ny teamlead & prosjektleder på Oslo-kontoret, Sofya Kapustina (37). Sofya har lang erfaring fra IKT-leveranser, prosjekt- og teamledelse med spisskompetanse innen utvikling av IT- og virksomhetsprosesser. 

egmaintenance-havlandet crop

Havlandet Havbruk AS og EG Maintenance utvider samarbeid om vedlikeholdet

Havlandet Havbruk AS ønsker å effektivisere vedlikeholdsarbeidet og har valgt å utvide samarbeidet med EG ved å ta i bruk EG Maintenance.  Implementering av EG Maintenance hos Havlandet vil bidra til en effektiv og strømlinjeformet driftsforvaltning for selskapets enheter.

OO oppkjøp Jan-Erik Storsve og Øyvind Nistad crop

Otto Olsen AS utvider produktporteføljen med oppkjøp av TR Fastenings Norge AS

Otto Olsen AS kunngjør fullført oppkjøp av TR Fastenings Norge AS, en betydelig utvidelse av sin allerede omfattende produktportefølje. Som en anerkjent norskeid virksomhet med solid erfaring og høy teknisk ekspertise, leverer Otto Olsen AS allerede et bredt spekter av produkter til ulike industrier.

670658562

Kiwas NDT-virksomhet overføres til IKM Inspection

Fra 4. april 2024 vil Kiwa Norges NDT-virksomhet bli overført i sin helhet til IKM Inspection AS. Avtalen som nå er inngått mellom Kiwa AS og IKM Inspection AS medfører at all aktivitet og medarbeidere knyttet til NDT-tjenester med tilhørende utstyrspark i Norge overdras.