Parker  krympekraft crop

En effektiv og fleksibel måte å krympe slanger på hvor som helst

Parker lanserer en ny krympekraftenhet

Parker Polymer Hose Division Europe, en avdeling av Parker Hannifin, kunngjør i dag lanseringen av en fleksibel krympekraftenhet (85CE-PDP). Den nye enheten blir en del av det store utvalget av bærbare krympekraftenheter fra Parker, for å øke produktiviteten og allsidigheten til mindre behov for slangemontering og gi kundene mer fleksible alternativer.

Parkers nye 85CE-PDP krympekraftenhet er en effektiv og fleksibel måte å krympe slanger på hvor som helst, uavhengig av strøm- og luftforsyning. Dette vil gjøre slangekrymping langt mer produktivt ettersom det vil være mulig å krympe slangen elektrisk i stedet for manuelt.

85CE-PDP fungerer med alle kommersielle tilgjengelige trådløse skrutrekkere. Dette gjør den fleksibel å bruke, spesielt for landbruk, skogbruk, anlegg og mobil hydraulikk. Den kan brukes hvor som helst, uten spesielle kraftenheter, andre strømkilder eller lufttilførsel. Sammen med eksisterende krympeverktøy fra Parker, Karrykrimp 1 og 2, gir den enda mer fleksible og produktive alternativer for krymping av slangekoblinger.

Krympekraftenheten 85CE-PDP har en flowhastighet på opptil 2,2 (0,68) l/min og et nominelt trykk på 70 MPa (700 bar). Trykket kan måles med det integrerte trykktestpunktet. Den har en forhåndsinnstilt trykkavlastingsventil på 700 bar som kan justeres manuelt, og sekskantet SW 13 mm drivaksel. 85CE-PDP kan brukes i temperaturer fra +10 °C til +35 °C. Med et oljevolum på 2,5 l har enheten en vekt på 9 kg, så det er enkelt å bære den med den integrerte skulderremmen.

«Med vår forbedrede portefølje av krympekraftenheter kan Parker Polymer Hose Division Europe hjelpe med alle slags krympebehov. Sammen med Karrykrimp 1 og 2 inkluderer tilbudet vårt verktøy for å maksimere produktivitet og fleksibelt krympe slanger der det er behov for det», sier Thomas Troeller, Product Manager Fittings, Parker Polymer Hose Division Europe.

Krympekraftenheten passer perfekt med 700 bars slangemontering, størrelse -4 inkludert hannkobling og håndtak produsert av Parker.

Dette nye tilbudet gir kundene et valg. Så enheten kan bæres og brukes fleksibelt, tilbyr Parker de to håndpumpene, Karrykrimp 1 og 2. Og den nye 85CE-PDP-pumpen, som drives med en trådløs skrutrekker, vil øke produktiviteten og allsidigheten for mindre slangemonteringsbehov. Andre tilgjengelige versjoner inkluderer en elektrisk pumpe, elektrisk kraftenhet og luft-/hydraulikkpumpe.

Du finner mer informasjon på https://ph.parker.com/no/nb/crimper-power-units-europe/85ce-pdp

Ragasco - Effektivare lagerstyrning och mindre svinn crop

Effektiv lagerstyring og redusert svinn med HxGN EAM

Hexagon Ragasco, verdensledende produsent av kompositt gassbeholdere, har oppnådd stor suksess gjennom effektiv og automatisert produksjon med minimal nedetid. Prevas har bistått med implementering av lagerstyring i HxGN EAM. 

UR Kameleon[1]

Stor interesse for den nye roboten fra Universal Robots

Det er ikke hver dag det lanseres helt nye roboter i Norge, men 24. august var det folksomt i det splitter nye Kameleonhuset på Åros i Asker kommune. Da inviterte Kameleon Robotics til Norgeslansering av den helt nye samarbeidende roboten UR20 fra Universal Robots.

Dormer E55 - Power Tool Taps crop

Dormer Pramet tilbyr større utvalg av sporing, runde HSS-verktøy og vedlikeholdsløsninger

Dormer Pramet utvider produktporteføljen for sporing og avstikking og introduserer nye HSS-bor, gjengetapper og vedlikeholdsverktøy med høstens produktlansering.

Fossilfri jern crop

HydrogenPro bekrefter FEED-studie med Fortum og SSAB på 700MW fabrikk

HydrogenPro deltar som en del av Fortums FEED-studie, lansert tidligere i år. Fortum, et nordisk energiselskap fra Finland, og SSAB, en svensk stålprodusent, skal utforske mulighetene for å produsere direkte redusert jern med grønt hydrogen i Raahe, Finland.

Les mer