Prevas aut crop

Prevas har fått ansvaret for hele leveransen

Prevas automatiserer Norge. Stor ordre til Prevas.

Prevas skal levere nye robot- og automasjonsløsninger til selskap innen bilindustrien. Oppdraget inkluderer nye produksjonslinjer med et 20-talls industriroboter og tilhørende styring av anleggene.

For å oppnå økt produksjonskapasitet og fleksibilitet skal fire nye produksjonslinjer tas frem.

Prevas har fått ansvaret for hele leveransen, inkludert prosjektledelse, konstruksjon, tilvirkning, montering, programmering og idriftssettelse av linjene.

- Prevas sitt gode renommé, et langvarig samarbeid og tidligere gjennomførte leveranser av lignende oppdrag til kunden danner grunnlaget for den store tilliten de viser oss gjennom dette oppdraget, sier Lars-Erik Forsberg, salgssjef for system- og robotløsninger i Prevas.

Leveransen strekker seg over størstedelen av 2020 med en avsluttende delleveranse våren 2021.

Siden 1985 har Prevas sett utfordringer og oppdaget muligheter i bransjer med høye krav. For å oppnå bærekraftig og effektiv produksjon, er det for eksempel ofte nødvendig med automasjon og robotløsninger. Moderne robotløsninger gir økt produksjonstakt og produksjonskvalitet, færre driftsstopp og lavere kostnader. Prevas har lang erfaring med å levere robotløsninger inkludert systemer for styring og overvåking av robotceller. Våre eksperter finnes innen avansert robotprogrammering både for nye investeringer og for modifikasjoner eller oppgraderinger av robotceller.

 

Boomi IFS crop

Dataintegreringsplattformen til Boomi støtter kunder av IFS med neste generasjons konnektivitet

Betyr at IFS’ kunder nå kan få tilgang til det digitalt sentralbordet

Forretningssystemleverandøren IFS, kunngjør i dag sitt nye samarbeid med Boomi™, en Dell Technologies™ bedrift. Resultatet er en teknologi-stack som kombinerer klasseledende ERP-systemer, driftssystemer (EAM) og tjenesteleveransesystemer (FSM), med et digitalt sentralbord som forener industriell prosessekspertise, med smidighet i skyen.

Les mer
Øwre-johnsenkomplett_sjøvannstasjon crop2

Ny komplett pumperigg

Riggen leveres komplett sammenstilt med filter og ventiler

Øwre-Johnsene skal levere en komplett selvsugende pumperigg for sjøvann. Denne gangen med vesentlig større kapasitet enn tidligere leveranse Denne leveransen er uten UV-filter, men med 2 pumper og med en total kapasitet på 420 m3/h.

Les mer
ABAX crop

ABAX blir CO2-nøytral innen 2022

Vil sikre at hele bedriften benytter beste praksis

ABAX Group hat annonserte at de har som mål om å bli karbonnøytrale innen 2022. For å nå dette målet, vil ABAX fokusere på følgende områder: Effektiv bruk av energi, kjøp av CO2-kvoter, utvikling av nye løsninger og innkjøp av ren energi.

Les mer
VEGAMET-VEGAPULS-crop

Radar, en bedre ultralyd

Spesielt utviklet for måletekniske enkle applikasjoner

VEGA utvider leveringsprogrammet av radarbaserte nivåmålere med prisgunstige enheter for enkle applikasjoner. For noen få år siden startet en ny tidsalder for radarbaserte nivåmålere når VEGAPULS- instrumenter basert på 80GHz måleteknologi ble introdusert.

Les mer