Sigum Group Good crop

Produseres under de strengeste retningslinjer og kvalitetskrav

Sigum Fagerberg AS lanserer filtersystemer

Sigum Fagerberg AS utvider sitt produktprogram og presenterer Amazon Filters på det Norske markedet. Amazon Filters er en av Europas ledende produsenter av komplette filtersystemer, filterinnsatser og filterhus for vannbehandling, næringsmiddel, fiskeri, farmasi, kjemi og prosessindustrien.

Med over 30 år på markedet har Amazon Filters oppnådd et produktsortiment og et rennommé som en av de store kvalitetsleverandørene i det Europeiske markedet og en sterk utfordrer på de fleste filterapplikasjoner.

Fordelen med å ikke være aller størst i verden er muligheten for raskt å tilpasse seg kundens ønsker og være en partner og rådgiver i stedet for en ren komponentleverandør.

Amazons tekniske ekspertise gir raskere vei fra forskning og utvikling til ferdig produkt og muligheten for å spesialtilpasse filterløsninger med korte leveringstider.

All produksjon, forskning og utvikling foregår på Amazons egne fabrikker, både filterinnsatser, filterhus og komplette systemer produseres under de strengeste retningslinjer og kvalitetskrav og sertifiseres etter kundens ønske.

Med stor faglig kunnskap innenfor de fleste bransjer har vi muligheten for å skreddersy løsninger tilpasset kundens behov.

Vårt store program som dekker alt fra fra posefiltre, smelteblåste og plisserte dybdefilterelementer til membranfilterteknologi og aktivt karbon passer Amazons filterteknologi i de fleste industriapplikasjoner.

Filterelementene passer i de fleste industristandard hus uansett fabrikat eller i Amazons store utvalg av egne filterhus.

Amazon tilbyr filtreringsløsninger for:  

Vannbehandling, f.eks drikkevann, sjøvannsfiltrering, produksjonsvann etc.

  • Næringsmiddelproduksjon som meierier, bryggerier, fiskeolje og øvrig produksjon der renhet er svært viktig
  • Farmasi og legemidler
  • Kjemi
  • Fiskeindustri og maritim næring.
  • Gassbehandling.

 

Filtersystemer passer godt inn i vårt allerede omfattende produktprogram innenfor ventiler, aktuatorer, damparmaturer, prosessinstrumentering og vannprøvetakere.

JKF Merking kabinett crop

Har du behov for merking

JFKnudtzen skal kunne gi deg de beste produktene, rådene og mest tidseffektive løsningene. Det er mange grunner til at du skal merke et elektrisk anlegg og andre tilkoblingsenheter. God merking er en forutsetning for et velfungerende anlegg, med hensyn til blant annet tilsyn, testing, reparasjon og endringer.

Les mer
new york

Industriell energieffektivitet er den største muligheten for å begrense klimaendringene

Mange land har ennå ikke tatt grep

Økt bruk av høyeffektive motorer og frekvensomformere kan redusere det globale strømforbruket med 10%. ABB har publisert en studie som kvantifiserer et betydelig energieffektiviserings-potensial i industri og infrastruktur ved å benytte høyeffektive elektromotorer og frekvensomformere. ABB oppfordrer myndigheter og industrien til å akselerere bruken av slik teknologi for å motvirke klimaendringene.

Les mer
Trend trussler crop

Nærmere 130.000 cybertrusler i minuttet gjennom hele fjoråret

Avdekker en kraftig vekst i cyberangrep rettet mot hjemmekontor

IT-sikkerhetsselskapet Trend Micro har sett nærmere på hvordan IT-sikkerheten ble utfordret som følge av pandemien og den påfølgende hjemmekontorbølgen. Trend Micro la nylig frem sin årlige sikkerhetsrapport for fjoråret. I rapporten kommer det blant annet frem at Trend Micro oppdaget hele 126.000 cyber-sikkerhetstrusler i gjennomsnitt per minutt gjennom hele 2020, hvilket tilsvarer en økning på 20 prosent fra 2019.

Les mer
JFKnudtzen forsyning crop

Slik oppnår du en stabil forsyningskjede

Vil vi fremstå som en mer seriøs og en dyktig leverandør

Uansett hvilken bransje man befinner seg i, er en stabil forsyningskjede alltid noe en bedrift burde jobbe for. Vi har snakket med JFKnudtzen, en langvarig kunde hos Dachser Norway, om hvordan selskapet har klart å skape en stabil forsyningskjede. Hvordan oppnår man egentlig en stabil forsyningskjede?

Les mer