Construction worker wearing safety harness and safety line working at high place

Kun trenger å forholde seg til én og samme leverandør

Skydda Norge og Kompetansebedriften inngår samarbeid

Går sammen for å skape en tryggere og sikrere arbeidshverdag. Skydda Norge har inngått samarbeidsavtale med Kompetansebedriften - en avtale som bidrar til at HMS-spesialisten styrker sin profil som en fullservice tilbyder, ifølge daglig leder Vegard Aune.

- For Skydda er dette med på å gjøre oss til en enda bedre og fullverdig leverandør. Det viktigste for Skydda er at våre kunder har et kontaktpunkt som kan tilby HMS-rettede kurs, tjenester og service i tillegg til titusener av artikler fra ulike varemerker på produktsiden, sier Skydda-sjefen. 

- For Skydda-kunde betyr en slik samarbeidsavtale med Kompetansebedriften at du kun trenger å forholde deg til én og samme leverandør. Dette gjør det hele vesentlig enklere og mer effektivt, legger han til. 

Involverer deltakerne

Kompetansebedriften er totalleverandør av sikkerhetsprodukter og opplæring til industrien. Daglig leder Anders Rivin kan fortelle at de fokuserer på kvalitet i arbeidet de gjør, og at en samarbeidsavtale med Skydda vil bidra til at enda flere vil kunne få et bedre tilbud med flere ulike kurs og tjenester.

- Vi vet vi gjør en samfunnsnyttig jobb ved å tilby det vi gjør. Sammen kan Kompetansebedriften og Skydda hjelpe enda flere, både nye og felles kunder, til å få et en tryggere arbeidshverdag – noe som igjen kan bidra til å få ned antall arbeidsskader, dødsulykker og nestenulykker på jobb, sier Rivin.

Kompetansebedriften tilbyr kurs- og konsulenttjenester innen blant annet sikkerhetsopplæring, HMS, truck, maskin, kran og førstehjelp. Sjefen i virksomheten tror at en viktig suksessfaktor for å få arbeidstakere og arbeidsgiver til å engasjere seg på kursene er å involvere deltakerne.

- Kompetansebedriften holder ikke et foredrag med direkte avlesning eller bare gjentakelse av en lærebok. Alle skal bidra og vi vil at deltakerne skal komme med eksempler, situasjoner og caser. På denne måten opplever vi at kursene blir mer spennende og vi kursholderne lærer også mye av deltakerne, påpeker Rivin.

- Dette er personer som selv har jobba på gulvet og som har lang erfaring med bruk av sikkerhetsutstyr – noe som gjør det enklere å relatere oss til brukerne i salen.

Følger med i tiden

Vegard Aune i Skydda poengterer at Kompetansebedriften er en sertifisert opplæringsvirksomhet med instruktører og kursholdere med lang erfaring.

- Selskapet har gode referanser og en ganske bra portefølje, så det er god dokumentasjon som ligger i grunn, understreker han.

- Kompetansebedriften er en profesjonell og innovativ virksomhet som følger med i tiden. De er fremoverlente og enkle å forholde seg til, sier den daglige lederen i Skydda. 

Det siste året har Kompetansebedriften også hatt stor suksess med sine online kurs som inkluderer E-læring og nettundervisning.

- Vi jobber hele tiden med å bli bedre og tilpasse oss ulike situasjoner. Nå det siste året har vi satset stort på digitale kurs med tanke på koronapandemien og vi ser at dette har vært veldig gunstig for våre deltakere, forklarer Anders Rivin.

Universal Robots Machine Tending White Paper crop

Samarbeidende roboter løser mange utfordringer

Cobots hjelper produksjonsbedrifter med å frigjøre verdifullt personell, øke kapasiteten samtidig som kvaliteten forbedres kvaliteten. Uvirksomt utsyr kan også få økt produksjonstid. Bransjeeksperter mener at mer enn halvparten av de 4,6 millioner produksjonsjobber som prognosene viser vil opprettet i løpet av det neste tiåret vil gi stort press på arbeidsmarkedet.

Les mer
SAP CEO crop

SAP lanserer verdens største forretningsnettverk

Skal hjelpe bedrifter med å øke sitt bærekraftsbidrag

Under sitt årlige globale event, SAPPHIRE NOW, introduserer SAP en rekke løsninger som skal hjelpe bedrifter med å forbedre sine resultater, tilpasse seg de nye økonomiske og geopolitiske forholdene, og ikke minst øke sitt bærekraftsbidrag. Den regionale SAPPHIRE NOW Europa konferansen fra 7–10 juni gir et dyptgående innblikk i opplevelser fra kunder, partnere og SAP-eksperter på tvers av åtte ulike bransjespor.

Les mer
NORD_Maxxdrive crop

MAXXDRIVE® industrigirenheter – NORDs tøffeste for hver situasjon

Vedlikeholdskonsepter i nettverk

Det generelle sortimentet med MAXXDRIVE® parallell- og vinkelgirenheter fra NORD DRIVESYSTEMS gir høye dreiemomenter fra 15 til 282 kNm i 11 størrelser. I tillegg til denne velutprøvde standardserien tilbyr NORD DRIVESYSTEMS den nye MAXXDRIVE® XT-serien med vinkelgirenheter med termisk optimalisert konstruksjon i sju størrelser fra 15 to 75 kNm

Les mer
US Navu IFS crop

U.S. Navy innfører intelligent vedlikehold av fly og skip med Lockheed Martin og IFS

Ansatte skal bruke mer tid fokusert på oppdrag og mindre tid på reparasjon

Løsningen fra IFS skal brukes til oppdragskritisk planlegging og gjennomføring av vedlikehold som en del av N-MRO initiativet til den amerikanske marinen. U.S. Navy, den amerikanske marinen, har inngått et samarbeid med Lockheed Martin og forretningssystemleverandøren IFS om en intelligent vedlikeholdsløsning og omstilling av gamle systemer til ett nytt enkelt og helmoderne logistikk- og informasjonssystem.

Les mer