Knezevic crop

Mulig å forutsi noe om pålitelighetskostnader og effektivitet i prosessene

Opplev «Kinderegget» innen vedlikeholdsfaget

Dr. Jezdimir Knezevic, er forsker, pedagog og gründer i verdensklasse. Han har utgitt over 400 publikasjoner. I tillegg har han levert en rekke tekniske presentasjoner, key notes og taler

I 1999 formulerte Dr. Knezevic konseptet MIRCE Science, den vitenskapelige teorien om utvikling av funksjonelle systemer gjennom MIRCE Space, som følge av fysiske årsaker og menneskelige handlinger, som gjorde det mulig å forutsi noe om pålitelighetskostnader og effektivitet i prosessene.

Oppmuntret av den gode responsen fra industrien til sin forsknings- og utdanningsvirksomhet, etablerte Dr Knezevic i 1988 et senter for styring av industriell pålitelighet, kostnad og effektivitet, MIRCE, ved Exeter University, Storbritannia. Sammen med kollegene har han utviklet og levert over 100 yrkeskurs og 12 internasjonale sommerskoler for personell fra industrien. Under hans ledelse har senteret tiltrukket seg over 3000 profesjonelle ingeniører og ledere og generert en inntekt på over 3 millioner amerikanske dollar.

I 1991 utviklet og introduserte Dr. Knezevic den første Master of Science Degree in Logistics Engineering i Storbritannia, ved Exeter University. Dette ble fulgt av det første masterprogrammet i pålitelighet og vedlikeholdsteknikk, i 1996, og til slutt, i 1997, det første masterprogrammet i systemoperativ effektivitet. Gjennom disse programmene har han veiledet over 150 forskere.

Det er under MaiTtech konferansen 18. – 19. mars i trondheim at du kan høre Dr. Jezdimir Knezevic.

For mer informasjon se; https://www.konferanse.maintech.no/program/

Boomi IFS crop

Dataintegreringsplattformen til Boomi støtter kunder av IFS med neste generasjons konnektivitet

Betyr at IFS’ kunder nå kan få tilgang til det digitalt sentralbordet

Forretningssystemleverandøren IFS, kunngjør i dag sitt nye samarbeid med Boomi™, en Dell Technologies™ bedrift. Resultatet er en teknologi-stack som kombinerer klasseledende ERP-systemer, driftssystemer (EAM) og tjenesteleveransesystemer (FSM), med et digitalt sentralbord som forener industriell prosessekspertise, med smidighet i skyen.

Les mer
Øwre-johnsenkomplett_sjøvannstasjon crop2

Ny komplett pumperigg

Riggen leveres komplett sammenstilt med filter og ventiler

Øwre-Johnsene skal levere en komplett selvsugende pumperigg for sjøvann. Denne gangen med vesentlig større kapasitet enn tidligere leveranse Denne leveransen er uten UV-filter, men med 2 pumper og med en total kapasitet på 420 m3/h.

Les mer
ABAX crop

ABAX blir CO2-nøytral innen 2022

Vil sikre at hele bedriften benytter beste praksis

ABAX Group hat annonserte at de har som mål om å bli karbonnøytrale innen 2022. For å nå dette målet, vil ABAX fokusere på følgende områder: Effektiv bruk av energi, kjøp av CO2-kvoter, utvikling av nye løsninger og innkjøp av ren energi.

Les mer
VEGAMET-VEGAPULS-crop

Radar, en bedre ultralyd

Spesielt utviklet for måletekniske enkle applikasjoner

VEGA utvider leveringsprogrammet av radarbaserte nivåmålere med prisgunstige enheter for enkle applikasjoner. For noen få år siden startet en ny tidsalder for radarbaserte nivåmålere når VEGAPULS- instrumenter basert på 80GHz måleteknologi ble introdusert.

Les mer