Skydda vernesko crop

Er perfekt for arbeideren som står, går mye og er fysisk aktiv på jobb

Skydda på lag med Reebok: Lanserer unik vernesko

Sportsgiganten Reebok tar steget ut i arbeidslivet. I samarbeid med den verdenskjente merkevaren tilbyr Skydda nå vernesko designet med sportsteknologi. - Det er gøy, og ikke minst inspirerende for oss i Skydda å kunne tilby Reebok-sko til det nordiske HMS-markedet.

Inspirert av banebrytende idretter, er skoene designet for tungt arbeid i både bygg og industri. Her kombinerer man en lett sportssko sammen med egenskapene til en funksjonell vernesko, forklarer Karoline Klatran, fungerende daglig leder i Skydda Norge.

Viktig for helsa

Reebok ble dannet av brødrene Joe og Jeff Foster i England i 1958. Selskapet har i alle år konsentrert seg om å lage attraktive sko for sportsmarkedet, og har siden 2005 vært eid av Adidas.  

Når Reebok nå har valgt å utvikle sko til bruk i arbeidslivet, har de grovt sett brukt velprøvd design og sportsteknologi - og tilpasset dette til brukere som har lange arbeidsdager. Skoens såler følger foten og her får man skotøy som er veldig lette og behagelige å gå med.

- Det blir mange timer med arbeidssko på beina i løpet av uken og derfor er det ekstremt viktig å kunne ha fottøy som gir beskyttelse samtidig som det er komfortabelt å gå med. Gode arbeidssko har stor betydning for å forebygge fotplager og ryggsmerter, påpeker Klatran. 

- Vi vet at riktige sko gir stor helsegevinst. Bedre fottøy kan gi lavere sykefravær, og det bidrar til en mer effektiv og tryggere arbeidshverdag, legger hun til. 

Sporty trygghet

Som HMS-spesialist, sørger Skydda Norge for at arbeidstakere er trygge på jobb. Sammen med Reebok kan Skydda levere vernefottøy av høy kvalitet beregnet på mange ulike bruksområder. Det estetiske er et annet aspekt som Skydda Norge vet at arbeidstakere stadig blir mer opptatte av. 

Karoline Klatran i Skydda Norge understreker at arbeidssko skal gi sikkerhet i jobbhverdagen og være behagelige å gå med, men selskapet vet også at farge og design blir stadig viktigere.

- Reebok vernesko er perfekt for arbeideren som står, går mye og er fysisk aktiv på jobb. Dette er moderne og lette arbeidssko som gir proff beskyttelse og god komfort samtidig som man får en sporty og fresh look, sier den fungerende Skydda-sjefen. 

Reebok vernesko oppfyller kravene til EN ISO 20345.

 

Martin Fjellanger Telenor

Ny sikkerhetsrapport: – Aldri før vært så krevende å bygge digital sikkerhet

Avanserte digitale trusselaktører utfordrer den globale teknologiindustrien

Handelskonflikt, stormaktrivalisering og et mer sammensatt internasjonalt trusselbilde skaper uro i teknologiindustrien. – Et krevende trusselbilde krever tydeligere ansvarsforhold og nye samarbeidsmodeller mellom oss som er ansvarlig for Norges digitale forsvarsverk, sier sikkerhetsdirektør Hanne Tangen Nilsen.

Les mer
West Hercules corona crop

Slik holdt de koronaviruset unna oljeriggene

Måtte naturligvis øke frekvensen på rengjøring. Foto: Ole Jørgen Bratland

Da tiltakene mot koronapandemien for alvor ble iverksatt i Norge, visste arbeiderne ute på oljeplattformene lite om hva som utspilte seg på fastlandet. Det gjorde kantine- og serviceselskapet Sodexo, som satte i gang dramatiske tiltak for å hindre at smitten skulle spre seg i de sårbare småsamfunnene i Nordsjøen.

Les mer
Alfa laval service crop

Servicesett for hygienisk væskehåndtering med reservedeler: Alt på ett sted for raskere gjennomført service

Det er betydelige fordeler med servicesett fremfor enkle reservedeler

Tre av de viktigste faktorene for å gjennomføre service med minimale avbrudd i produksjonsprosessen er hastighet, kvalitet og pålitelighet i leverandørkjeden for reservedeler. Originale servicesett for hygienisk væskehåndtering fra Alfa Laval inneholder alle nødvendige reservedeler for å takle havarier, reparasjoner og planlagt forebyggende vedlikehold – raskt!

Les mer
ABB Agility crop

ABBs nye analyse- og AI-programvare hjelper produsenter med å optimalisere driften under krevende markedsforhold

Industribedrifter typisk er i stand til å bruke bare 20 prosent av dataene

ABB lanserer analyseprogramvare og -tjenester som kombinerer driftsdata med engineering og IT-data for å levere handlekraftig intelligens. ABB Ability ™ Genix Industrial Analytics og AI Suite er en avansert, skalerbar analyseplattform med forhåndsbygde, brukervennlige applikasjoner og tjenester.

Les mer